• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım annemdennnnn

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Hayatımda kendi annem kadar kibirli kıskanç bir yaratık tanımıyorum.yaşamım boyunca bir kez sevimli bir halini görmedim bayramda dahi sarılıp öpmediğim bu kadından tiskiniyorum.Aynı evde olduğumuzda birbirimize saldırmadan duramıyoruz.Kızlar napiyim üstüme yeni birşey alsam kıskanıyor kavga çıkarıyor saçımı kestirip mutlu olsam anne bak güzel olmuş mu desem iğrenç olmuş diyor fkat eve bir misafir ya da başka biri geldiğinde birden çok ilgiliymiş gibi davranıyor ses tonu bile değişiyor gözlerini kısarak bakmak yerine merhametli ve fedakar biriymiş gibi davranıyor.Bu kadının derdi neee ölmeden kurtulamayacak mıyım acaba kendisinden

arkadaşım o senın annen ve ıllakı senı sevıyordur.bence bır anlık sınırle böyle soyluyor olabılırsın.düşünemıyorum kı bır anne cocugunu kıskansın...:36:

ya seviyo olması imkansız hangi anne kızının adını çıkarır benim adımı biriyle kaçtı diye duyurmuş herkese bense tartıştığım erkek arkadaşımın şehrine sabah gidip akşam döndüm kalmadım bile taa nerelere gitmiş ettiği dedikodu ilkokuldan arkadaşımla karşılaştım .... kaçmışsın gbi şeyler söyledi halamı arıyorum naptınız bişey geçtimi aranzda vs dedi hangi anne kızının adını böyle çıkarır söylesenize.ve 21 yıllık hayatı boyunca bayramda bile sarılmayı öpmeyi istememiş bir anne.'anne' kelimesini hak etmiyor.Siz şimdi çocuğu olan anne babalar haklıdır sever yazacaksınız.ne merhamet ne korumasını gördüm ve aynı muameleyi edeceğim kendisine

Son düzenleme:
ergen yaşlarındasın gibi geldi bana ,sonuçta annen o senin annesiz çok zor şartlarda büyüyen yetim çocuklar ,yada şiddet mağduru çocuklar çevremizde duyduğumuz ,okuduğumuz neler var,annen biraz ilgisiz ve farklı tavırlar sergiliyor olması annene bu şekilde çirkin hitap etme hakkı vermez sana ,lütfen anneni olduğu gibi kabul et ,seni çok rahatsız eden hareketleri varsa konuş annenle ,arandaki sorunları çöz,annenin kıymetini bir gün mutlaka anlarsın belki biraz zaman gerektiriyor,sevgiler.

10 yaşımdayken heveslenip dudağıma parlatıcı sürdüm diye or... diyip beni kömürlüğe kapatmıştı.Onun yoktan var ettiği dedikoduları sayesinde de çevremde pek bir ahlaksız biliniyorum.Yarın bigün evleneceğim ne akraba bıraktı çevremde ne arkadaş.Evladın ana babada hiç hakkı yok mu hiç sevgi görmeyip bu kadar nefret gördüğüm bir insana bazen biraz dikkatle bakınca dahi tiksiniyorum elimde değil.

10 yaşımdayken heveslenip dudağıma parlatıcı sürdüm diye or... diyip beni kömürlüğe kapatmıştı.Onun yoktan var ettiği dedikoduları sayesinde de çevremde pek bir ahlaksız biliniyorum.Yarın bigün evleneceğim ne akraba bıraktı çevremde ne arkadaş.Evladın ana babada hiç hakkı yok mu hiç sevgi görmeyip bu kadar nefret gördüğüm bir insana bazen biraz dikkatle bakınca dahi tiksiniyorum elimde değil.

annenizin belki sağlık sorunları yada hayat görüşleri farklı olabilir,yada gerçekten çok yanlış sergilediği tutumlar var diyelim ,ama canım senin annene karşı bu kadar büyük bir kin beslemen de normal değil ,peki rahatsız olduğun konularda annenle konuşabiliyor musun?
annenin belki hala senin sıkıntılarından haberi bile yoktur,herkes hata yapar annenize de şans verin ,en azından bu şekilde düşünün sevgiler.

öz annen olduğuna eminmisin peki? anlattıkların pek normal şeyler değil. eğer söylediklerin doğruysa hangi anne kızının adını çıkarır. 21 yaşındaymışsın ergenliği çoktan geçmişsin. kafam karıştı.. ama yinede yazarken annene saygılı konuş.

annenizin belki sağlık sorunları yada hayat görüşleri farklı olabilir,yada gerçekten çok yanlış sergilediği tutumlar var diyelim ,ama canım senin annene karşı bu kadar büyük bir kin beslemen de normal değil ,peki rahatsız olduğun konularda annenle konuşabiliyor musun?
annenin belki hala senin sıkıntılarından haberi bile yoktur,herkes hata yapar annenize de şans verin ,en azından bu şekilde düşünün sevgiler.

Konuşamıyorum canım millete gidip niye böyle dedin samimi bile değilsin hiçbiriyle diyorum bana sende gitmeseydin habersiz diyo.Düşman olsa ancak bu kadar olur yani.Kendi paramla çıktım geldim 1 saatlik yoldu gittiğim.Her zaman kendi haklı olduğunu sanıyo aslında ne yaptığının farkında da.Babam beni savuursa tartışırken daha ağır laflar ediyo babanla beni birbimize düşüreceksin değil mi diyor.Bak ben minyon biriyim hep öyleysim her zman small alırım tişörtlerimi annem mesela gider 3 tane large tişört alır anne bu bana olmazki diyorum aa tüh o zaman en giyerim diyo ayakkabılarımı 1 yada 2 numara büyük almam için zorluyo kendi de giymek istiyor.Sanki 20 yaşındaki kendi hey allahım ya

eğer anlattıkların tamamen böyleyse annenin psikolojik bir rahatsızlığı vardır cnm

öz annen olduğuna eminmisin peki? anlattıkların pek normal şeyler değil. eğer söylediklerin doğruysa hangi anne kızının adını çıkarır. 21 yaşındaymışsın ergenliği çoktan geçmişsin. kafam karıştı.. ama yinede yazarken annene saygılı konuş.

evet öz annem maalesef.Yeni tanışan arkadaşlarım bile aynı şeyi soruyor çoğu zaman babama çok benziyorum anneme hiçbir yerim benzemez.Birde eve yeni gelen arkadaşlarıma çok özel şeylerimi falan anlatıyo eve kimseyi davet edemiyorum o yüzden.Çöplerimi karıştırıyo elbiselerimin ceplerini falan karıştırıyor yeni birşey alsam kızıyor niye göstermedin diyor.Bazen ben evde yokken az giydiğim ya da giymediğimi sandığı şeyleri arkadaşlarına veriyor çocukları giysin diye.

Konuşamıyorum canım millete gidip niye böyle dedin samimi bile değilsin hiçbiriyle diyorum bana sende gitmeseydin habersiz diyo.Düşman olsa ancak bu kadar olur yani.Kendi paramla çıktım geldim 1 saatlik yoldu gittiğim.Her zaman kendi haklı olduğunu sanıyo aslında ne yaptığının farkında da.Babam beni savuursa tartışırken daha ağır laflar ediyo babanla beni birbimize düşüreceksin değil mi diyor.Bak ben minyon biriyim hep öyleysim her zman small alırım tişörtlerimi annem mesela gider 3 tane large tişört alır anne bu bana olmazki diyorum aa tüh o zaman en giyerim diyo ayakkabılarımı 1 yada 2 numara büyük almam için zorluyo kendi de giymek istiyor.Sanki 20 yaşındaki kendi hey allahım ya

bu anlattığınızdan sorununuzu daha iyi anladım anne kız zıt kutuplardasınız tamam ,annenle asla anlaşamıyorsun tamam,ama lütfen anneni olduğu gibi kabul edip ağır hakaretlerde bulunma yanlış olan bu .sende bunu kabul et,sevmesen de en azından saygı çerçevesi içinde yaşa annenle ,sevgiler.

Kızlar konuyu ben kitleyebiliyor muyum?Bir çözüm bulamayacağım açık aslında sinirle açtım konuyu konuşacak kimsem yoktu.Fakat şimdi yatağıma gitmek yarın ya da sonraki günlerde siteyi açtığımda tekrar mesaj görmek istemiyorum aksine unutmak istiyorum derdimi.

Konunun kapanmasını istediğinizi , yönetime bildirmelisiniz , siz kapatamazsınız.

Hayatımda kendi annem kadar kibirli kıskanç bir yaratık tanımıyorum.yaşamım boyunca bir kez sevimli bir halini görmedim bayramda dahi sarılıp öpmediğim bu kadından tiskiniyorum.Aynı evde olduğumuzda birbirimize saldırmadan duramıyoruz.Kızlar napiyim üstüme yeni birşey alsam kıskanıyor kavga çıkarıyor saçımı kestirip mutlu olsam anne bak güzel olmuş mu desem iğrenç olmuş diyor fkat eve bir misafir ya da başka biri geldiğinde birden çok ilgiliymiş gibi davranıyor ses tonu bile değişiyor gözlerini kısarak bakmak yerine merhametli ve fedakar biriymiş gibi davranıyor.Bu kadının derdi neee ölmeden kurtulamayacak mıyım acaba kendisinden

öz anneniz mi?
kaçıncı çocuğusunuz? ne şartlarda yaşıyorsunuz? geçmişte herhangi bir sıkıntı yaşamışlığnız varmıdır?
yaşınız kaçtır?
kızkardeşniz ve teyzeniz varmıdır? anne baba ayrımı birliktemi yaşıyor?
bu sorularma cvb bulabilirsem daha mantıklı bir yorum yapıcam yoksa şimdi cidden birçok kişin dediği gibi maksimum 17lerinde olan bir ergen psikolojisindeki birinemi yazyorum diyeee tedirginim... eğer öyleyse okuyuncaa bunu ahhh demek ergenliğimden dolayı bunları ben hisssediyorum bu çatışmalar o yüzden deyip susabilirsiniz?

Konunun kapanmasını istediğinizi , yönetime bildirmelisiniz , siz kapatamazsınız.

Peki, bildirdim umarım kapatırlar en kısa zamanda.Saygılı olmaya da çalışacağım yapabileceğim pek bir şey yok gibi...Konuştukça arttı gibi geldi bana dert bir daha dert başlığı açmayacağım :26:

Kızlar konuyu ben kitleyebiliyor muyum?Bir çözüm bulamayacağım açık aslında sinirle açtım konuyu konuşacak kimsem yoktu.Fakat şimdi yatağıma gitmek yarın ya da sonraki günlerde siteyi açtığımda tekrar mesaj görmek istemiyorum aksine unutmak istiyorum derdimi.

söz uçar yazı kalır bacım....
psikolojik destek tedavi iyi gelebilir.... ;) ayrıca yönetime diyinde kapasın siz yazınnn mune ye

Back
X