Bıktım artıık :(

canım bende 21 yaşındayım üniversite okuyorum ailem hala dışarı çıkmama izn vermez :50:

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum çünkü yapmaya çalıştıkları şey korumaktan çok öte hapis hayatı gibi bir şey

param ve güvencem olsa arkama bakmadan terk ederdim evi

Zamanında ailemde beni kolay kolay dışarıya yollamazdı, ne zaman çıkmaz istesem süründürürlerdi resmen. Şimdi düşünüyorumda hiç yollamasardı diyorum:61:

Evet canim anliyorum seni sikiliyorsun ama inan keske benim alemde beni sIksaydi da fazla rahat birakmasaydi daha güzel bir bölümde okusaydim.Onlarda bana asiri güveniyorlardi.Benim evden disari cikmayan arkadaslarim ne güzel okullarda okudular.O zaman ben rahattim,simdi onlar benden daha iyi yasiyorlar.Bir kac sene sIk disini,disaridan bir yeri ama cok güzel bir bölümü kazanirsin harika olur.Inan ki canim keske daha fazla calissaymisimda daha güzel bir okulda okusaymissim.40 yasima geldim o kdar psmanim ki.

Evet canim anliyorum seni sikiliyorsun ama inan keske benim alemde beni sIksaydi da fazla rahat birakmasaydi daha güzel bir bölümde okusaydim.Onlarda bana asiri güveniyorlardi.Benim evden disari cikmayan arkadaslarim ne güzel okullarda okudular.O zaman ben rahattim,simdi onlar benden daha iyi yasiyorlar.Bir kac sene sIk disini,disaridan bir yeri ama cok güzel bir bölümü kazanirsin harika olur.Inan ki canim keske daha fazla calissaymisimda daha güzel bir okulda okusaymissim.40 yasima geldim o kdar psmanim ki.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü yapmaya çalıştıkları şey korumaktan çok öte hapis hayatı gibi bir şey

param ve güvencem olsa arkama bakmadan terk ederdim evi

Aynen öyle hapis hayatı çocukları değil hizmetçileriyim sanki onu yap bunu yap bütün gün :2:

Onlar böyle davrandıkça benim ders çalışma isteğim gidiyor malesef. :2:

Ne dersen de değişmezler canım aile yapın öyle senin.
Bende o yaşlarda oldum falan ama her yere gittim eksik kalmadım hayattan.
Şuan yaz ve tatil ne dersi dersi bahane ederek hapis hayatı.
Benim annem deanneydi ama benim için asla izin almak yoktu hayatımda.
Yani diyeceğim o ki bu bir yapı. Konuşsan da konuşmasan da böyle ailen.
Üniversiteyi özellikle başka şehirde kazan onlara inat.
Erkek olsaydın böyle içeri tıkarmıydılar ki seni :47:

Ne dersen de değişmezler canım aile yapın öyle senin.
Bende o yaşlarda oldum falan ama her yere gittim eksik kalmadım hayattan.
Şuan yaz ve tatil ne dersi dersi bahane ederek hapis hayatı.
Benim annem deanneydi ama benim için asla izin almak yoktu hayatımda.
Yani diyeceğim o ki bu bir yapı. Konuşsan da konuşmasan da böyle ailen.
Üniversiteyi özellikle başka şehirde kazan onlara inat.
Erkek olsaydın böyle içeri tıkarmıydılar ki seni :47:

Evet biliyorum nefret ediyorum onlardan. Sadece ders değil. Hizmetçiyim sanki onu yap bunu yap. Kız dediğin yatmaz öyle kalk iş yap. Sürekli aynı istediğim liseye bile gidemiyorum onlar yüzünden istmediğim bi bölümde okuyorum. İyice bıktım artık..

Sizi görünce kendi ailemi çok sevdım ben ayda 3-4 defa cıkıyorum normalde de cıkarım ama annem heryere yollamaz yıne de gece felan en geç 10 a kadar dışarıda olabiliyorum sizin sayenızde ailemi daha çok sevdim :)

merak etme benimde eşimin yigenini çıkartmazlardı ben sölerdim annesi bi dünya bahane uydururdu bağırır odasına kovardı üniversiteyi kazandı gitti hiç gezmediği kadar gezdi şimdi bitirdi geldi kimse karışamıo zaten karışmıyolarda çok az kalmış bence sabırlı ol yaptıkları hiç doğru değil tabiki böyle ailelerin kızlarını koruduklarını sanmalarına sinir oluyorum tam tersi dahada kötü yapıolar aslında en azından annenin hadi bak babanın haberi olmasın git şu saatte gel demesi lazım normali öledir :) ama annende böleyse yapıcak bişey yok sadece az sabret sen dua et pc var biz eskiden onuda bulamıoduk dört duvar arkadaş oluyodu sen yine şanslısınn

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum, hemen hemen aynı şeyleri biz de yaşadık o yaşlarda. bana yaz tatilinde ders çalış demezlerdi ama yine de anne-baba-abi üçlemesinin gölgesinde geçirilmiş zorr bir genç kızlık dönemiydi. sana bir tavsiyem olacak. eğer gerçekten iyi arkadaşları varsa, ve gerçekten dışarda vakit geçirmek istiyosan, önce ailenin güvenini kazanmaya çalış. gerekirse arkadaşların size gelsin, sizden beraber dışarı çıkın, birlikte izin alın annenlerden. kafama girmiyo de, bişey de. aklım onlarda kalıyo de. nereye gittiğinizi ve ne yapacağınızı, saat kaçta geleceğini net olarak bilmelerini sağla. şansını sonuna kadar zorla.çünkü sen yaz tatilinde belli ki ders mers çalışmıycaksın.... gerekirse baban yada annen seni arkadaşlarınla buluşacağın yere bıraksın ve dönüşte alsın. ya da hayır diyemiycekleri bir kuzenini devreye sok, o seni çıkarsın dışarı...

al işte sana bisürü taktik...bi dene bakalım...

sen dua et pc var biz eskiden onuda bulamıoduk dört duvar arkadaş oluyodu sen yine şanslısınn

:1::1::1: hakkaten biz küçük bi radyoyla genç kızlığımızı geçirdik yaa
cep telefonu bile yoktu, her yaptığımız dikkat çekiyodu , budevirde kızlar çok daha rahat , ki benim kızkardeşim benden çok daha rahat, bana yapılan baskılar ona asla yapılmadı...

ama bu kardeşimizin sadece ailesinin güvenini kazanması gerekiyo bence. ve biraz da ısrarlı olması gerek,yoksa hayatta izin vermezler.

Back
X