Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 21 yaşındayım üniversite okuyorum ailem hala dışarı çıkmama izn vermez![]()
Seni çok iyi anlıyorum çünkü yapmaya çalıştıkları şey korumaktan çok öte hapis hayatı gibi bir şey
param ve güvencem olsa arkama bakmadan terk ederdim evi
Zamanında ailemde beni kolay kolay dışarıya yollamazdı, ne zaman çıkmaz istesem süründürürlerdi resmen. Şimdi düşünüyorumda hiç yollamasardı diyorum![]()
Evet canim anliyorum seni sikiliyorsun ama inan keske benim alemde beni sIksaydi da fazla rahat birakmasaydi daha güzel bir bölümde okusaydim.Onlarda bana asiri güveniyorlardi.Benim evden disari cikmayan arkadaslarim ne güzel okullarda okudular.O zaman ben rahattim,simdi onlar benden daha iyi yasiyorlar.Bir kac sene sIk disini,disaridan bir yeri ama cok güzel bir bölümü kazanirsin harika olur.Inan ki canim keske daha fazla calissaymisimda daha güzel bir okulda okusaymissim.40 yasima geldim o kdar psmanim ki.
Ne dersen de değişmezler canım aile yapın öyle senin.
Bende o yaşlarda oldum falan ama her yere gittim eksik kalmadım hayattan.
Şuan yaz ve tatil ne dersi dersi bahane ederek hapis hayatı.
Benim annem deanneydi ama benim için asla izin almak yoktu hayatımda.
Yani diyeceğim o ki bu bir yapı. Konuşsan da konuşmasan da böyle ailen.
Üniversiteyi özellikle başka şehirde kazan onlara inat.
Erkek olsaydın böyle içeri tıkarmıydılar ki seni![]()
Sizi görünce kendi ailemi çok sevdım ben ayda 3-4 defa cıkıyorum normalde de cıkarım ama annem heryere yollamaz yıne de gece felan en geç 10 a kadar dışarıda olabiliyorum sizin sayenızde ailemi daha çok sevdim :)
sen dua et pc var biz eskiden onuda bulamıoduk dört duvar arkadaş oluyodu sen yine şanslısınn