bıktım artık allahım sen bana sabır verrr

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
özel bi durum ama size açmak zorunda kaldım yardımcı olacağinizi düşündüm sorun şu ki benim bebeğim 9 ayının içinde ve ben kırkım çıkınca hemen adet oldum sonra bitti ve ondan sonra lekelenme başladı ve doğumdan itibaren 3 bucuk ay sürdü dr gittim smear testi yapıldı çok şükür birşey çıkmadı ilaç kullandım geçmedi başka dr gittim o bi ilaç verdi rahim kendini toparlamamış oyüzden olmuş ve o ilaç ile geçti. 2 aydır lekeleme 15,20 gün arayla 2 gün sürüp geçti şimdi 1 hafta önce eşimle yakınlaştık ertesi günü kahverengi leke geldi ve 1 hafta oldu hala devam ediyor ilk regli sandim ama bi türlü başlamadı sizler doğumdan sonra ne zaman regli oldunuz bana ne oluyor anlamıyorum lütfen yardım edin ben tedavi ile hamile kaldım polikistik over hastasıyım tedavi ile anne olabildim dotora gidip gelmekten bıktım artık.acaba kist felan mı var ondan mı böyle oluyor kafam çok karışık ne yapacağimi bilmiyorum lütfen yardım :KK43:

geçmiş olsun öncelikle, evladınızda hayırlı olsun..
ama burdan tahminle tavsiyeyle çözülebilecek bi durum değil bu..
lütfen gidebildiğiniz kadar çok ve sık doktora gidin..
bazen birinin göremediğini bir başkası bulabiliyor..
sağlığınızı ihmal etmeyin..

geçmiş olsun öncelikle, evladınızda hayırlı olsun..
ama burdan tahminle tavsiyeyle çözülebilecek bi durum değil bu..
lütfen gidebildiğiniz kadar çok ve sık doktora gidin..
bazen birinin göremediğini bir başkası bulabiliyor..
sağlığınızı ihmal etmeyin..

sağolun evladınızı sağlıkla kucağiniza alısınız inşallah en iyisi doktora gitmek galiba

benimde oğlum tüp bebek
bende aynı sekılde oldum
kanamalarım bu lekelenmelerım emzırmeyı bırakınca gectı
kı doktorda bunu soylemıstı bana

Geçmiş olsun öncelikle. Çoğunluğun cevabını merak etmişsinizdir ama herkes bir değil ki,benim mesela 40 gün boyunca devam etti sonra kesildi ve diğer aylarda da eski düzene döndü. Bir kaç tane arkadaşım 1 seneden fazla zaman geçmesine rağmen hala adet görmedi mesela. Yani gelecek cevaplara göre değil de başka doktorların fikirlerini alarak ilerlemelisiniz.

Bu durum sanırım kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.Ben 40 ım çıkınca abdest aldım.2 gün sonra ay başı durumu oldu ve hiç düzensiz gitmedim.
Ama 1 sene boyunca düzensiz olanlar da var,hiç olmayanlarda var.

Tekrar doktora gidip muayene olun kist vs olma ihtimaline karsi, ama olmasa da emzirme boyunca hormonal dengesizlikler yuzunden adet düzeni bozulabilir. Ben de kizim 2 aylikken regl oldum ve ilk zamanlar 20 gunde bir geliyordu periyodlarim.

Tekrar doktora gidip muayene olun kist vs olma ihtimaline karsi, ama olmasa da emzirme boyunca hormonal dengesizlikler yuzunden adet düzeni bozulabilir. Ben de kizim 2 aylikken regl oldum ve ilk zamanlar 20 gunde bir geliyordu periyodlarim.

adet olmuyorum doğumdan bu yana 3 kere eşimle yakınlaştık ücündede lekelenme oldu bu 3. ve 1 hafta oldu geçmiyor ama adet değil kahve rengi leke ben en iyisi bir dr gideyimm

adet olmuyorum doğumdan bu yana 3 kere eşimle yakınlaştık ücündede lekelenme oldu bu 3. ve 1 hafta oldu geçmiyor ama adet değil kahve rengi leke ben en iyisi bir dr gideyimm

Normal dogum mu yaptınız? Vajinada bir zedelenme ya da yara da olabilir o da iliski sonrasi kanama ya da lekelenme yapar.

Normal dogum mu yaptınız? Vajinada bir zedelenme ya da yara da olabilir o da iliski sonrasi kanama ya da lekelenme yapar.

evet normal doğum yaptım doğum sonrası dr gittim rahim kendini toparlayamamış yara felan yok dedi ilaç verdi lekelenme geçti şuanda tekrar olmaya başladı

Benimde adetim hiç durmadı sayılır 20 günde olmuştu doğumdan sonra 2 yıl oldu doğum yapalı simdide reglden 1 hafta önce kahverengimsi lekelenme oluyor sürekli smear yaptırdım enfeksiyon varmış ama Napcam bu lekelenmeleri bilmiyorum....

özel bi durum ama size açmak zorunda kaldım yardımcı olacağinizi düşündüm sorun şu ki benim bebeğim 9 ayının içinde ve ben kırkım çıkınca hemen adet oldum sonra bitti ve ondan sonra lekelenme başladı ve doğumdan itibaren 3 bucuk ay sürdü dr gittim smear testi yapıldı çok şükür birşey çıkmadı ilaç kullandım geçmedi başka dr gittim o bi ilaç verdi rahim kendini toparlamamış oyüzden olmuş ve o ilaç ile geçti. 2 aydır lekeleme 15,20 gün arayla 2 gün sürüp geçti şimdi 1 hafta önce eşimle yakınlaştık ertesi günü kahverengi leke geldi ve 1 hafta oldu hala devam ediyor ilk regli sandim ama bi türlü başlamadı sizler doğumdan sonra ne zaman regli oldunuz bana ne oluyor anlamıyorum lütfen yardım edin ben tedavi ile hamile kaldım polikistik over hastasıyım tedavi ile anne olabildim dotora gidip gelmekten bıktım artık.acaba kist felan mı var ondan mı böyle oluyor kafam çok karışık ne yapacağimi bilmiyorum lütfen yardım :KK43:
Canım ben doğumdan sonra 28 gün lohusa oldum. Ondan sonra aynı doğumdan önceki duzenimle devam etti 25-30 gün temiz 7-8 gün regl

Doğumdan sonra kırkım çıkınca adet olmadım. Tam 9 ay sonra adet oldum. Emzirmenin bunda etkisi büyük. Bir de ben doğumdan sonra eşimle yakınlaştığımda lekelenmem oluyordu ama uzun sürmedi.

X