biktim artik anlayissiz kotu niyetli insanlardan

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.916
Buda dert mi demeyin ama oyle daraliyorumki

Bebek arabasiyla nezaman disari ciksam sanki herkes dusman cocuklu kadinlara.kimse yol vermiyor,kaldirimda gidiyorum 2 kisi kolkola geziyor birde suratima bakiyor sanki ben arabayi kafama koyacagim.Zaten kaldirimlar berbat araba zor gidiyor.pazara gittigimde bir keresinde bi teyze ne isin var dedi cocukla pazarda:KK53::KK20:sanki cocuklu kadin sokaga cikamaz,yemeklik alamaz evde oturcak hersey ayagina.pardon lutfen diyorum ayaginizi ezecem milim kipirdiyolar gecemiyorum.

Kizim 2.5 yasinda bazen avmde tuvaleti geliyor bakiyorum kuyruk var cocuk kaciracak yine buyrun gecin beklemryin diyen yok herkes kafasini ceviriyor.otobuse yada dolmusa nagdir binerim ordada durum ayni .ne hamileyken ne cocukla kimse kalkmazdi.
Azicik hosgorulu olsak nolur nekadar acimasiz oluyoruz bazen.1 saat araba surdum sanki ustumden tir gecmis kollarim oynamiyor.
Erkekler hadi halden anlamazda kadin kadinida anlamiyor pazarda ne isin var diyor

Unutmusum bide avm asansorleri var.Bilirsiniz zaten yavas isler.Bazen
6-7 dk bekledigimiz oluyor ve kapi aciliyor herkes hucuum seklinde giriyor biz kaliyoruz yaya.Zaten yuruyen merdiven var bukadar mi tembelsiniz diyip gidiyorum esimde bana kiziyor bisey deme cvp verirler kavga ederim diyince daha delleniyorum.

Hanimlar yorumlarin bi kisminda yanlis anlasildigimianladim.halbuki her yorumumda yeniden yazmistim direk ilk yazima bakildigi icin burdan duzeltme yapacam

Ben cocuklu kadin gordugunuzde hazirolda yardim edin yada her cocuklu gordugunuzde kendinizden odun verin demek istemedim.sunuda soyledim bende tek ciktigimda yada cocugumlayken oyle sinir oluyorumki cocuklu kadinlara sanki butun haklar onlarinmis evlerindeymis gibi davraniyorlar.
Ben arabayla yanimdan gecen herkese musade ediyorum kenara cekiliyorum ama insanlar hep bunu benden bekliyor.onlar kol kola 2 kisi gezsin diye kaldirimdan araba kucagimda inip cikiyorum.pardon diye musade istiyorum yuzume bile bakmiyorlar tekrar arabayi geri dondur in kaldirimdan bu seferde arabalar vizir vizir geciyor.
Cocuklu olmaya gerek yok insanlara hosgorusuzuz carparak geciyoruz,kuyrukta beklerken onune gecerler,drda sira numaran var otur brkle yok illa kapiya yapisacaklar senden once atlayacaklar .anlatabildim umarim cocukluya degil insana saygi

Son düzenleme:
Bende kızımla çıktığımda yolda vallahi sinir oluyorum. Ama ben yüksek sesle bi müsade edin diye resmen bağırıyorum. Cok asabiyim bu konuda .Inek gibi yüzüne bakıyorlar çok Afedersin. Valla zorlamiyorum isterse ezsin ayağını görüyor işte bebek arabasini. Teyzeye de ayrı bir hayranlık besledim doğrusu. Kendinin ne işi varmış o zaman yaşlı başlı otursun evinde.

Buda dert mi demeyin a.a oyle daraliyorumki

Bebek arabasiyla nezaman disari ciksam sanki herkes dusman cocuklu kadinlara.kimse yol vermiyor,kaldirimda gidiyorum 2 kisi kolkola geziyor birde suratima bakiyor sanki ben arabayi kafama koyacagim.Zaten kaldirimlar berbat araba zor gidiyor.pazara gittigimde bir keresinde bi teyze ne isin var dedi cocukla pazarda:KK53::KK20:sanki cocuklu kadin sokaga cikamaz,yemeklik alamaz evde oturcak hersey ayagina.pardon lutfen diyorum ayaginizi ezecem milim kipirdiyolar gecemiyorum.

Kizim 2.5 yasinda bazen avmde tuvaleti geliyor bakiyorum kuyruk var cocuk kaciracak yine buyrun gecin beklemryin diyen yok herkes kafasini ceviriyor.otobuse yada dolmusa nagdir binerim ordada durum ayni .ne hamileyken ne cocukla kimse kalkmazdi.
Azicik hosgorulu olsak nolur nekadar acimasiz oluyoruz bazen.1 saat araba surdum sanki ustumden tir gecmis kollarim oynamiyor.
Erkekler hadi halden anlamazda kadin kadinida anlamiyor pazarda ne isin var diyor

Yaw haklısın valla, pazarda görsem ben de diyorum, yazık bu çocuğu bu pis kalabalığa , kırk türlü insanın, gürültünün olduğu yere getirmişler diye.

Ama doğru empati yapmak lazım; sonuçta herkesin bebeği bırakıcak bir yeri olmayabilir.

Yaw haklısın valla, pazarda görsem ben de diyorum, yazık bu çocuğu bu pis kalabalığa , kırk türlü insanın, gürültünün olduğu yere getirmişler diye.

Ama doğru empati yapmak lazım; sonuçta herkesin bebeği bırakıcak bir yeri olmayabilir.
canim dogru diyosun ama birakacak kimse yok yada eksigimi alacak kimse yok.olsa bile zaten lohusaligim gecsin vs derken 3-4 ay eve mahkum kalmisim pazara gidip domates secmek bile zevk veriyordu .evde dur dur pisikolojin bozuluyor

Bende kızımla çıktığımda yolda vallahi sinir oluyorum. Ama ben yüksek sesle bi müsade edin diye resmen bağırıyorum. Cok asabiyim bu konuda .Inek gibi yüzüne bakıyorlar çok Afedersin. Valla zorlamiyorum isterse ezsin ayağını görüyor işte bebek arabasini. Teyzeye de ayrı bir hayranlık besledim doğrusu. Kendinin ne işi varmış o zaman yaşlı başlı otursun evinde.

bazen sus diyorum kendime yoksa eve saglam gelemem.bazende eze eze geciyorum resmen cirladim bugun beyfendiii pardonn musadeee ayagini cekti okadar direkle adam arasinda kaldim.ezsen sen suclu olursun.

Me
sirf bu sebeplerden dolayi bile yurtdisinda yasamaktan mutluyum.
insana saygi var.

bazen cok sIkIlIyorum keske türkiyede dogup büyüseydim diyorum ama bunlarida okuyunca sükrediyorum halime.
Yurtdisina cikmadim genelde boyle soyluyorlar buda bemi uzuyor.Biz Turkuz ki canakkale savasi centirmenligimizle meshurdur,misagirperver ,yedirmeyi seven millettik adimiz cikti artik

canim dogru diyosun ama birakacak kimse yok yada eksigimi alacak kimse yok.olsa bile zaten lohusaligim gecsin vs derken 3-4 ay eve mahkum kalmisim pazara gidip domates secmek bile zevk veriyordu .evde dur dur pisikolojin bozuluyor
Haklısın canım, o yüzden ben yerinde bir hatırlatma olarak aldım mesajını zaten.
Hepiniz bebeklerinizi sağlıcakla büyütün, insanlığa hayırlı bireyler olsunlar inşallah Hoppa

Sert olucaksin mecburen.
Burda yurtdisinda bebek arabasini bosver zar zor 3 5 adim atan yigenimi bile sabirla bekliyorlar.
Dar bi tezgahtan geciyomusuz yigenimin elimdem tuttum. Tikir tikir yuruyoruz duse kalka.
Bi baktim ardima uzun bi sira olusmus arkamizda abov.
Herkeste gulumseyerek yigenime bakiyor bak nasil yuruyor diye. Kenara cekildik arkada kalanlar teker teker yigenime bakarak uy nasl seker diyerek gectiler hic rahatsizlik belitrtisi gostermeden.

Haklısın canım, o yüzden ben yerinde bir hatırlatma olarak aldım mesajını zaten.
Hepiniz bebeklerinizi sağlıcakla büyütün, insanlığa hayırlı bireyler olsunlar inşallah Hoppa
Amin canim.bak sen ne guzel empati yapip beni anlamaya calistin.Bahsetmek istedigim buydu iste anlayis

"Erkekler hadi halden anlamaz da kadın kadını da anlamıyor pazarda ne işin var diyor" haha unutmayalım ki esas kadının düşmanı yine kadındır :KK53: ama ne yalan söyleyeyim ben bebeğimi pazara bebek arabasıyla götürmem yani biliyoruz sonuçta ortamı saygı duyup bana yol mu verecekler?Yok anca sıkıntı götürmem hatta gitmem daha iyi giderim markete... Wc sırası falan insanların görgüsüzlüğü ne diyelim.

Sert olucaksin mecburen.
Burda yurtdisinda bebek arabasini bosver zar zor 3 5 atam yigenimi bile sabirla bekliyorlar.
Dar bi tezgahtan geciyomusuz yigenimin elimdem tuttum. Tikir tikir yuruyoruz duse kalka.
Bi baktim ardima uzun bi sira olusmus arkamizda abov.
Herkeste gulumseyerek yigenime bakiyor bak nasil yuruyor diye. Kenara cekildik arkada kalanlar teker teker yigenime bakarak uy nasl seker diyerek gectiler hic rahatsizlik belitrtisi gostermeden.

Ne guxel sansliymissin.Allahtan sigara icim yasagi geldi ona ragmen rahatsizligim var.karsindaki cocuk yada buyuk olsun farketmez .biraz sabir ve tebessum insana yetiyor.benim gunum kotu basladi bu yuzden 2-3 kisi yuzunden paldur kuldur eve geldim eksiklerimi alamadan.

Ne guxel sansliymissin.Allahtan sigara icim yasagi geldi ona ragmen rahatsizligim var.karsindaki cocuk yada buyuk olsun farketmez .biraz sabir ve tebessum insana yetiyor.benim gunum kotu basladi bu yuzden 2-3 kisi yuzunden paldur kuldur eve geldim eksiklerimi alamadan.

Yapicak bisy yok canim.
Disli olucaksin.
Pardon diye bi sesleniceksin.
Duymazlarsa daha yuksek daha yuksek ses.
Ilk basta gecmediklerine utansinlar.

"Erkekler hadi halden anlamaz da kadın kadını da anlamıyor pazarda ne işin var diyor" haha unutmayalım ki esas kadının düşmanı yine kadındır ama ne yalan söyleyeyim ben bebeğimi pazara bebek arabasıyla götürmem yani biliyoruz sonuçta ortamı saygı duyup bana yol mu verecekler?Yok anca sıkıntı götürmem hatta gitmem daha iyi giderim markete... Wc sırası falan insanların görgüsüzlüğü ne diyelim.
aynen oyle kadinin dusmani kadin ve o erkegi buyuten yetistirende kadin.zaten yeminliyim ogundur bide kavga etmistim.pazar cok yakindi yeni anneydim cesaretim yoktu hic tek cikmamistim komsumla gittim aglarsa ben bakarim demisti.o an mecbur degildim esim alabilirdi ama lohusalik bitmis biraz yakin mesafeden baslayip cikayim demistim.bebek arabasiylada artik nadir cikiyorum hatta esimle cikcaksam sen kullan diyorum bende vitrin bakarken o kuduruyor:KK53:

Bende türkiyeye gittigimde beni bebek arabasiyla ezmeye calisan kadina sasirmistim :KK70:
Herkesi de bir tutmayin yani..
Ve bebek arabasi ile pazara gitmek gercekten iyi degil..yani insanlar zaten vicik vicik yürüyecek yer bulamiyorsun birde bebek arabasini oraya sokmak iskence yani.. vucuduma bez baglar bebegimi gögsümde tasirim daha iyi..artik bez mi deniyor nasil deniyorsa bilmiyorum ..anladiniz siz :KK55:

Araçlardan yayalara yürüyebilecek yer kalmamışken bir de çocuk arabasıyla yürümeye çalışmak büyük sabır işi
gerçekten. Herkes biran önce gideceği yere kendini atabilme çabası veriyor.
Araç sahiplerinin yollarla savaşı ayrı dert, yayalarınki ayrı dert.
Kimsenin kimseyi görebilme lüksü kalmadı maalesef.
Daha uygar yaşayabileceğimiz günler için duacıyım. Allah yardımcınız olsun.

Hiçbir anne bebeğini pazar gibi kalabalık bir ortama sokmak istemez ama bırakacak kimse olmayınca mecbur arabasina koyup götürüyor sun. . Ayrıca bu sarı şeritler park eden insanliktan nasibini almamış kisilere de gördüğüm an saydiriyorum bu tür konularda sessiz kalmayın anneyiz diye eve tikilip kalalim mi.. bir keresinde 3 5 genç cekmis arabayi sarı seritlerin önüne açmış müziği orda bekliyorlar açtım agzimi anında kayboldular

X