bıktım artık bildiğin mobing!!!!

valla ekim maaşımıda alayım da (eylül çift maaş , Ekim sosyal yardım) o zaman rahatlayacağım ondan sonra belki sesim çıkar..
çünkü tek ben değilim şikâyetçi olan onunla doğru dürüst konuşan kimse yok hep yalnız.. bir ben yakın davranıyordum ona ama beni bile çileden çıkardı
..

Karar senın tabıkıde kuzucum umarım sorununu cozebılırsın

Seni çok iyi anlıyorum yıllar önce benimde eski işyerimde sorunlarım olmuştu kişiler tarafından hayat gerçekten çekilmez bir hal alıyor o sorunları belli bir süre sonra orada bırakamıyorsun evine özel hayatınada yansıyor berbat bir hal alıyor 6 ay sabredebildim sonra çıktım o şirketten ayrıldım hiç unutmam çıkar çıkmaz gökyüzüne bakmıştım uzun uzun :17: nefes aldığımı hissettim iyiki de çıkmışım 1 ay sürmedi yeni bir iş buldum şimdi daha mutluyum şükürler olsun :16::16::16:

Son düzenleme:
madem ki bu kişi size emir verecek konumda değil ne diye sessiz kalıyorsunuz siz de dişlerinizi gösterin bence pes etmek yerine. belki onun da amacı sizi bezdirip gitmenizi sağlamaktır. bence boyun eğmeyin

Seni çok iyi anlıyorum yıllar önce benimde eski işyerimde sorunlarım olmuştu kişiler tarafından hayat gerçekten çekilmez bir hal alıyor o sorunları belli bir süre sonra orada bırakamıyorsun evine özel hayatınada yansıyor berbat bir hal alıyor ay sabredebildim sonra çıktım o şirketten ayrıldım hiç unutmam çıkar çıkmaz gökyüzüne bakmıştım uzun uzun :17: nefes aldığımı hissettim iyiki de çıkmışım 1 ay sürmedi yeni bir iş buldum şimdi daha mutluyum şükürler olsun :16::16::16:

darısı başıma inşallah

Back
X