- Konu Sahibi XSXEKERXIXM
-
Hem ondan hem ailesinden cekiyorum canima tak etti artik bunca zamn beklemem hataydi ailemin yanina gittim bi kere kesin kararliydm ama kayinpederim babamin ayaklarina kapandi bi sans daha diye geri geldim dusunun o bile gelmedi beni almaya bi senedr gene bekliyorum ama yok artik iyice abartti ayda 3 4 kere gelmiyo ve bana yalanlar soyluyo enson niye gelmedigini sordugumda canim sikkindi gelmedim bu kadar basit kafayi yicektim ben gidicem dedigimde tehditler ustume yurumeler kizimi bana gostermezmis acikcasi bana teklifi ben istedigimi yapicam sende katlanacaksin oda sirf kizimi rahat gormek icin aslinda coktan bitmisizde
Okadar mutsuzumki 6 senelik evliyim son 3 senesi cehennem gibi gecti ve hala geciyo gerci ondan onceside kotu geciyodu esim okadar yalanci ki biktim artik yalanlarindan yalan kanina islemis hicbir konuda anlasamiyoruz surekli kavga ediyoruz ne aptalimki hala duzelmesini bekliyorum aslinda dune kadar bekliyordum bana karsi cok ilgisiz eve gelmiyor beni de aldalttigini dusunuyorum ne kadar yemn etsede 4,5 yasinda bi kizim var babasina tapiyo simdiye kadar onun icin bekledim ama yok duzelmenn belirtisi yok gittikce daha kotu oldu dayanilmaz hale geldi bi umut bekledm ama yok duzelmiycgine eminim ailem arkamda bugunde seni ordn alalim. Diyolr ama okadar safimki bi kafi yetiyodu gerci artik onu bile yapmiyo sulalemde cevremde hic bosanmis birini gormedim oyuzden yapabilirmiyimbdiye korktum cesaret edemedim cesarete ihtiyacim var bugun babami aradim zaten herseyden haberi vardi benim bi lafimi bekliyodu bugun esimi cagirip konusucak ve bi karara bagliycaz cok mutsuzum tek kalis sebebim yarin obur gun kizim karsima gecip benim icin katlansaydin dermi okadar bitmisimki aglayamiyorum bile artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?