Biktim artik bu adamdan

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
Okadar mutsuzumki 6 senelik evliyim son 3 senesi cehennem gibi gecti ve hala geciyo gerci ondan onceside kotu geciyodu esim okadar yalanci ki biktim artik yalanlarindan yalan kanina islemis hicbir konuda anlasamiyoruz surekli kavga ediyoruz ne aptalimki hala duzelmesini bekliyorum aslinda dune kadar bekliyordum bana karsi cok ilgisiz eve gelmiyor beni de aldalttigini dusunuyorum ne kadar yemn etsede 4,5 yasinda bi kizim var babasina tapiyo simdiye kadar onun icin bekledim ama yok duzelmenn belirtisi yok gittikce daha kotu oldu dayanilmaz hale geldi bi umut bekledm ama yok duzelmiycgine eminim ailem arkamda bugunde seni ordn alalim. Diyolr ama okadar safimki bi kafi yetiyodu gerci artik onu bile yapmiyo sulalemde cevremde hic bosanmis birini gormedim oyuzden yapabilirmiyimbdiye korktum cesaret edemedim cesarete ihtiyacim var bugun babami aradim zaten herseyden haberi vardi benim bi lafimi bekliyodu bugun esimi cagirip konusucak ve bi karara bagliycaz cok mutsuzum tek kalis sebebim yarin obur gun kizim karsima gecip benim icin katlansaydin dermi okadar bitmisimki aglayamiyorum bile artik

çocuğun için yeterince katlanmışsın.eğer mutsuzsan beklemenin anlamı yok.kendinede yazık daha ne kadar katlanacaksın.çocuğunu düşünüyorsan yaşı daha küçük alışır.zamanı geldiğinde nedenini açıklarsın.belki açıklamana bile gerek kalmaz kendisi yaşarken anlar nedenini...

Hem ondan hem ailesinden cekiyorum canima tak etti artik bunca zamn beklemem hataydi ailemin yanina gittim bi kere kesin kararliydm ama kayinpederim babamin ayaklarina kapandi bi sans daha diye geri geldim dusunun o bile gelmedi beni almaya bi senedr gene bekliyorum ama yok artik iyice abartti ayda 3 4 kere gelmiyo ve bana yalanlar soyluyo enson niye gelmedigini sordugumda canim sikkindi gelmedim bu kadar basit kafayi yicektim ben gidicem dedigimde tehditler ustume yurumeler kizimi bana gostermezmis acikcasi bana teklifi ben istedigimi yapicam sende katlanacaksin oda sirf kizimi rahat gormek icin aslinda coktan bitmisizde

evet bitmişsiniz
beklemenin daha fazla acı çekmenin anlamı yok
kızınız için yeterince beklemişsiniz zaten

Canım kızın için katlanmışsın ama kızın da böyle devam ettikçe mutsuz bir ailede büyümenin sancılarını yaşayacak. Çocukların dünyasında anne baba kavgalarının yansımaları çok şiddetli oluyor. Sen de sürekli mutsuz oluyorsun, zaten kurtaracak bir şey de kalmamış görünürde.. Yolları ayırmak en iyisi gibi.. Allah yardımcın olsun..

Kızınız sizi anlayacaktır mutlaka.
Siz mutsuzken onu mutlu edemezsinizki.
Belki şimdi küçük sizin kavgalarınızı çok anlamayabilir,ama çok değil 1 sene sonra evdeki kavga ortamı onun psikolojisini de etkiler.
Karar verdiyseniz etraftan sizene, düşmez kalmaz bir Allah tır.
Herkesin yaşayabileceği bir durum boşanmak.

Kızın öyle demez. Benim annem böyle bir evlilik yaşıyor olsa, boşansın isterdim, benim için katlansın değil. Babam annemi aldatsa, annemden önce ben atarım evden, ne çekmesi ya? Yetişkin olduğunda bir güzel anlatırsın kızına bunları.

Bu durumun en güzel yanıda ailenin arkanda olması bence çok fazla düşünülecek birşey kalmamış kendin için en iyi kararı sen verirsin tabi ama acı çekiyorsan sürdürmeninde bir anlamı yok kızın büyüdüğündede ona bu durumu güzel bir şekilde izah edersin

Ben de cidden anlamıyorum bu erkekleri...benim de eşimle sorunlarım var.OKB'li olduğundan mı nedir bilmem, basit konularda bile yalan söylüyor.iş dışında vaktini hep yatarak ve sigara-çayla geçiriyor ve kızımızla (çok sevdiği halde) az ilgileniyor.mesela günde 5-10 dk.ama maaş zamanı geldimi de maaşımı istemeyi unutmuyor.erkek kardeşimler sağlıklı bir çocuğa yıllardır hasretken bizim var ve üzüyoruz onu,az ilgileniyoruz.ben çalıştığım halde eve yardımcı almayıp 100tl ekonomi yapayım diye düşünürken,o teyzesinin abisinin telefon elektrik faturalarını kredi kartından otomatik ödüyor.misafirin çocuklarıyla ilgileniyor,tavşanıyla ilgileniyor ama kızına gelince tık yok.şu an sezeryan doğumuma 1 hafta var ve kahvaltı, yemek, pazar,borçlar,her türlü ev ve kızın işleri benden soruluyor.kızın tuvaletindeki çişi dökmeyi geçin, kendi sifonunu çekmiyor,çoraplarını dahi ben eğilip alıp kirliye atıyorum.karnımdan dönemezken bile ''kalk kahvaltıyı hazırla'' diyecek kadar düşüncesiz.aslında iyi kalpli biridir ama bana gelince böyle işte.
kafamız uymuyor,konuşamıyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz.temmuzda boşanma davamız var,istemiyor.ben de evi taşırım dedim.ya çocujlara baba şefkati verir,ya da hayatımızdan çıkarsın dedim.2500tl öğretmen maaşım var.Allaha şükür der geçinir giderim.senin şefkatin ortada olmadıktan sonra, paranın ne önemi var dedim.bakalım artık,son 1 aydır kızla ilgileniyordu az da olsa ama son birkaç gündür annemin gelmesini fırsat bilerek kaytardı,gün boyu yataktaydı.ne yani çocuklarına zorla mı sevgi gösterttireceğim:))) yeni doğacak kızını kucağından indirmeyecekmiş.yalaannnnn!!!kızımı bu gün parka göreceğim,bu gün boyama yapacağız işten gelince,hep yalannnn!!!
mutlu değilim ben de...hadi bakalım kardeşim,umarım çözülür sorununuz..kızın için elbette aileleri bir araya katın bakalım nolacak,acaba benimki gibi geçmeyen ve hep nükseden ağır psikolojik rahatsızlığı mı var?varsa tedavi olur belki,başka kadın varsa ailesinin desteğiyle doğru yolu bulur belki, nebileyim inanmam ama belki büyü filan vardır üzerinde.(gülmeyin,insan bu gibi çıkmaz durumlarda her şeyi düşünüyor)size hemen boşanın ya da çekin diyemeyeceğim çünkü tanımıyoruz sizi,hayırlısı olur inşallah. sabır ve kolaylıklar diliyorum kardeşim...nedir bu erkeklerden çektiğimiz

Eğer çekilmez bir hayatı yaşıyorsanız ve gerçekten sırf kızınız için katlanmaya çalışıyorsanız yani bunun arkasına sığınmıyorsanız, her ikinize de haksızlık.
Siz mutlu deiğilsiniz ki kızınız mutlu olsun.Mutsuz evliliğini sonlandırdığı için hiç bir evladın benim için çekseydin deme bencilliğini göstereceğini sanmam.

Son düzenleme:
öncelikle allah yardımcınız olsun... yeterince katlanmışsınız, hem de yıllar boyu.. eve geç gelmeler hatta hiç gelmemeler!! bunların bahanesi olamaz.. bu kadar yalancı bir insan zaten sizdeki güven duygusunu tamamen bitirmiş. dürüstüğün olmadığı bir evliliğin temeli ne derece sağlam olur tartışılır! bunlar devam ettikçe daha büyük yıkımlar yaşayabilirsiniz.. öğretmenmişsiniz, aileniz de destek oluyormuş. daha fazla yıpranmadan ve en önemlisi sağlığınızı daha fazla kaybetmeden (bu ağırlığı tahmin edebiliyorum) ailenizin yanına gidin. belki bi süre sonra onun da kafasına taş düşer. ne kadar ciddi olduğunuzu anlamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…