Ben de cidden anlamıyorum bu erkekleri...benim de eşimle sorunlarım var.OKB'li olduğundan mı nedir bilmem, basit konularda bile yalan söylüyor.iş dışında vaktini hep yatarak ve sigara-çayla geçiriyor ve kızımızla (çok sevdiği halde) az ilgileniyor.mesela günde 5-10 dk.ama maaş zamanı geldimi de maaşımı istemeyi unutmuyor.erkek kardeşimler sağlıklı bir çocuğa yıllardır hasretken bizim var ve üzüyoruz onu,az ilgileniyoruz.ben çalıştığım halde eve yardımcı almayıp 100tl ekonomi yapayım diye düşünürken,o teyzesinin abisinin telefon elektrik faturalarını kredi kartından otomatik ödüyor.misafirin çocuklarıyla ilgileniyor,tavşanıyla ilgileniyor ama kızına gelince tık yok.şu an sezeryan doğumuma 1 hafta var ve kahvaltı, yemek, pazar,borçlar,her türlü ev ve kızın işleri benden soruluyor.kızın tuvaletindeki çişi dökmeyi geçin, kendi sifonunu çekmiyor,çoraplarını dahi ben eğilip alıp kirliye atıyorum.karnımdan dönemezken bile ''kalk kahvaltıyı hazırla'' diyecek kadar düşüncesiz.aslında iyi kalpli biridir ama bana gelince böyle işte.
kafamız uymuyor,konuşamıyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz.temmuzda boşanma davamız var,istemiyor.ben de evi taşırım dedim.ya çocujlara baba şefkati verir,ya da hayatımızdan çıkarsın dedim.2500tl öğretmen maaşım var.Allaha şükür der geçinir giderim.senin şefkatin ortada olmadıktan sonra, paranın ne önemi var dedim.bakalım artık,son 1 aydır kızla ilgileniyordu az da olsa ama son birkaç gündür annemin gelmesini fırsat bilerek kaytardı,gün boyu yataktaydı.ne yani çocuklarına zorla mı sevgi gösterttireceğim:))) yeni doğacak kızını kucağından indirmeyecekmiş.yalaannnnn!!!kızımı bu gün parka göreceğim,bu gün boyama yapacağız işten gelince,hep yalannnn!!!
mutlu değilim ben de...hadi bakalım kardeşim,umarım çözülür sorununuz..kızın için elbette

aileleri bir araya katın bakalım nolacak,acaba benimki gibi geçmeyen ve hep nükseden ağır psikolojik rahatsızlığı mı var?varsa tedavi olur belki,başka kadın varsa ailesinin desteğiyle doğru yolu bulur belki, nebileyim inanmam ama belki büyü filan vardır üzerinde.(gülmeyin,insan bu gibi çıkmaz durumlarda her şeyi düşünüyor)size hemen boşanın ya da çekin diyemeyeceğim çünkü tanımıyoruz sizi,hayırlısı olur inşallah. sabır ve kolaylıklar diliyorum kardeşim...nedir bu erkeklerden çektiğimiz