Bilinçaltı öyle bir illettir ki neden korksan neyi düşünsen onu karşına çıkarır,
onu sadece sev, saygı duy, vede çok kurcalama, aldatan zaten aldatır, vede emin ol ki seni sevmedigi için aldatmaz senle yapamadıkları için sana saygısız oldugu için aldatır. erkek bi nevi hayvandır (afedersiniz lafım için) o herşeyi yaşamak ister cinsellik fantezi adına
eger yaşamak istiyorsa kafasına koymuşssa başka türlü illa yapar bunu siz üzerine giderek sıkarak bogarak bunu engelleyemezssiniz, tam tersi zamanla sizden sogur
bırakın rhat olsun, emin olsun ki siz onu denetlemiyorsunuz o zaman daha çok baglanır size, erkekelr bagımsız , özgür vede tınlamayan kadınları sever..
benim eski erkek arkadaşım gerçekten iyi biriydi beni aldatmadı hiç ama iki yıl önce sevgilisi olan kız zırt pırt arayıp mesaj atabiiyordu, hatta ayrıldıktan sonra bir kere buluşup seviştigini de anlatmıştı bana sırf kız istedigi için, peki sen istemedinmi diye sordum, bir kadın olarak istedim sevdigim insan olarak degil. o dönemde hayatımda kadın yoktu bu işi de parayla yapan biri degilim o yüzden yattım dedi (ben düşüncelerini serbest bırakmasını saglamıştım kasma bana açık ol psikolojisini aşılamıştım buna)
bi keresinde bu banyodaydı bende makyaj yapyodum telefonu benim parfümün yanına bırakmış tam parfümü sıkacaktım ki baktım telefonu kıpraşıyor , mesaj geldi buna ama görmedim tabi kimden geldigini
bu da tam kurulana kurulana çıkıyordu, baktı ben telefonun yanındayım bi an panik oldu hissettim (erkekler sevdigi kadınları kaybetmemek için panik olurlar bunu kullanırsanız sizden bıkarlar) ve bende parfümü aldım sıktım ve dedimki aşkım sana mesaj geldi
bide zaten benden yaş olarak 10 yaş büyükdü olgundur ve ani sinir öfke stresini belli etmez... aaa öylemi dedi ve hissettim bi tedirginliyi oldugunu çünkü yalan söylemeyi de sevmez ben illa sorucvam diye düşündü
hiç bişey sormadım sanki hiç umurumda deglmiş gibi davrandım çay koydum kahvaltı hazırladım falan
çıktık gezdik falan ,(çok sık buluşamıyorduk ayrı şehirledydik beni gezdiriyodu ona gittigimde)
akşam bana yatakta bi soru sordu
sen beni geçrekten seviyormusun diye
evet seviyorum tabiki sevmesem ne işim var yanında, hatta yatagında
peki neden ilgilenmedin mesajla?
bi gerek duymadım çünkü ben seni sen olarak tanıdım, ve sana güveniyorum, bana karşı yanlış yaptıgın zaman vicdanınla vereceksin cevabını , ama ben sana hesap asla sormam.
ben seni seviyorum, ailem olmanı çocugumun babası olmanı istiyorum , senin olmak istiyorum ve sende benimsin, ne olursa olsun.
erkeklere çok aşık oldugunuzu ve onu önemsediginizi çok fazla hissettirmeyin arkadaşlar,
hastamı? anne gibi bakacan,
bi şeye ihtiyacı varmı ilgilenecen
ama iş bu konulara gelince buz gibi olacan ve o aslan olacak siz onun terbiyecisi , bırakın kükresin,
psikoloji okumamın bana faydalarıdır bunlar, insan psikolojisi konusunda uzman olamaz hiç bir psikolog çünkü o kendisi de insandır onunda psikolojisi var ama bana güvenin insanlar psikolojik varlıklardır..
eger sevdiginiz insanın sevgisinden şüpheniz varsa o başka ozaman hep kurt sizi kemirir, her gün her an her saniye ama yine de geç degil daha çok sevdirebilirsiniz kendinizi, trip atarak degil insan olarak..
sevgiler.