bıktım artık bu düşünceden.. yardım edin..

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
merhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..

Sizi nasıl ikna ediyorki ya da o mesaj olayını nasıl açıkladı. Kim bu deyince ne cevap verdi merak ettim doğrusu?

merhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..
bende aynıyım yaa. 1 yıl 6 ay oldu evleneli evliliğimizin ilk 5 ayına kadar hiç kıskanmak yoktu o sıralar eşimin internette bazı şeylerini yakaladım kavga ettik kırıldık hep inkar etti ben inanmadım .(tabi sonra kabul etti söz daha yapmam yeterki güven bana dedi). dedimki eğer yapıyorsan ki yapıyorsun sen düzelene kadar çocuk nasip olmasın bize.. ve hala çocuğumuz olmadı. acaba düzelmedimi bilmem. hala mesaj falan saklıyor benden.... yaniii işte o gün bugündür hep şüpheyle yaşıyorumm

selam canım bende aynı detleri cok cektim eşime gelen mesajları okuyup deli oluyodum numaraları arayıp hesap soruyodum eşime sordugumda onlar beni rahat bırakmıyo yazıyolar diyodu gercektende kızlarla konustuktan sonra bidaha msj görmüyodum eşinin içinde kötü bi düşünce yoksa korkma iyi kötü ögrenmiştir kalakterini takma kafana umursadıkca sana olur olan sallama bile senle evli sonucta allaha dua et allahtan baska sıgınacagımız kimse yok ne eylerse rabbim eyler güzel kardesim üzme kendini...

Sizi nasıl ikna ediyorki ya da o mesaj olayını nasıl açıkladı. Kim bu deyince ne cevap verdi merak ettim doğrusu?

her seferinde bir açıklaması oluyor.. o akşam bir arkadaşı misafirimizdi telefonu dışarı kapalıydı o atmış kız arkadaşına mesaj öyle anlattı

selam canım bende aynı detleri cok cektim eşime gelen mesajları okuyup deli oluyodum numaraları arayıp hesap soruyodum eşime sordugumda onlar beni rahat bırakmıyo yazıyolar diyodu gercektende kızlarla konustuktan sonra bidaha msj görmüyodum eşinin içinde kötü bi düşünce yoksa korkma iyi kötü ögrenmiştir kalakterini takma kafana umursadıkca sana olur olan sallama bile senle evli sonucta allaha dua et allahtan baska sıgınacagımız kimse yok ne eylerse rabbim eyler güzel kardesim üzme kendini...

evet evet aynı cevabı eşim de veriyordu :9: onlar rahat bırakmıyor diyordu.. ama düşünüyorum nasıl olabilir.. aklım almıyor onu da çok seviyordum zor şeyler yaşadık birlikte.. belki de o yüzden aldatmış olsa bile inanmak istemiyorum:25: çok karışık duygular:25:

sen msjları görünce sana tepkisi nasıl oluyodu üstüne düşüp özürmü diliyo yoksa kızıyomu sana tepkisi nasıl

Güven bir defa sarsıldı mı diken üstünde olmak kaçınılmaz...

Hep arkadaşları yapar,hep kadınlar onları rahat bırakmaz,
hep kendileri melaikedir, sütten çıkma ak kaşıktır!!!

Nabza göre şerbet başka bir şey degil malesef...

Kadınlarımız da bu yalanlara saf saf inandıgı sürece,
erkekler aldatmaya devam eder...

Son düzenleme:
bende aynıyım yaa. 1 yıl 6 ay oldu evleneli evliliğimizin ilk 5 ayına kadar hiç kıskanmak yoktu o sıralar eşimin internette bazı şeylerini yakaladım kavga ettik kırıldık hep inkar etti ben inanmadım .(tabi sonra kabul etti söz daha yapmam yeterki güven bana dedi). dedimki eğer yapıyorsan ki yapıyorsun sen düzelene kadar çocuk nasip olmasın bize.. ve hala çocuğumuz olmadı. acaba düzelmedimi bilmem. hala mesaj falan saklıyor benden.... yaniii işte o gün bugündür hep şüpheyle yaşıyorumm

o telefon, mesaj saklamaları yok mu öldürüyor insanı.. inan başkalarının telefonlarına karşıda saplantım olmaya başladı onun yüzünden :9:

sen msjları görünce sana tepkisi nasıl oluyodu üstüne düşüp özürmü diliyo yoksa kızıyomu sana tepkisi nasıl
gayet rahat bir şekilde açıklıyor anlatıyor bu da beni deli ediyor hem şüpheleniyorum hem bir şey diyemiyordum çünkü çok inandırıcı anlatıyor genelde yemin ediyor

Bir daha yakaladığınızda acele etmeyin hemen sormayın kim bu diye, biraz iz sürün ve takip edin, ortaya çıkar, aldatma uzun süre gizlenemez..

numarayı 118 80den aratın kım oldugunu ogrenın sonra eşinize bu kişiyi sorun bakalım dogru mu cevap verecek

cnm sen ona şu soruyu hiç sordummu aynı şeyi ben sana yapsam bana karsı düşüncen fiktir tepkin ne olur eger kabul ediyosan etmeye devam et ama hiç bişe deme onu allaha sal allah en iyi şekilde cezasını verir üzme kendini

evet evet aynı cevabı eşim de veriyordu :9: onlar rahat bırakmıyor diyordu.. ama düşünüyorum nasıl olabilir.. :

Vallahi sizin onu epeyce beğendiğinizin filan farkında ki böyle diyor herhalde; buna ancak karşısındakini çok beğenen -veya inanmak isteyen- kadın inanır.
İşin aslı hiç bir erkek arkadaşımın, tanıdığımın, akrabamın "kızlar tarafından rahat bırakılmadığını" görmedim.
Ama bir çoğunun ilişkisi varken veya yokken kız peşinde koştuğuna şahidim...

Ayrılmak istemiyorsanız bunun daha dürüst yolları da var, ben bu adamı çok seviyorum, ondan gelecek herşeye de razıyım deyin, oturun. Kendinizi kandırtmayın bence.
Neyin ne olduğu gözünüzün önündeyken en azından şüphelenip durmazsınız.

Yuvasini seven, dusunen her kadin gibi erkeklerin de yuvasini dusunmesi ve ona gore davranmasi gerekir. O nedir oyle yok rahat birakmiyorlar, cart curt. Izin vermedigi surece hic bir kadin canim cicim gibi laflar edemez bir kere. Erkekse erkekligini bilecek, mert olacak. Aksi takdirde, kadinlarin ilgi ve alakasi, guzel sozleri hoslarina gidiyor ve bazen de iradelerine yenik dusup, aldatmalara kadar gidiyor.
Kadin erkek arasinda her zaman bir resmiyetin olmasindan yanayim.
Dunyanin civisi mi cikti ne?

Bilinçaltı öyle bir illettir ki neden korksan neyi düşünsen onu karşına çıkarır,

onu sadece sev, saygı duy, vede çok kurcalama, aldatan zaten aldatır, vede emin ol ki seni sevmedigi için aldatmaz senle yapamadıkları için sana saygısız oldugu için aldatır. erkek bi nevi hayvandır (afedersiniz lafım için) o herşeyi yaşamak ister cinsellik fantezi adına

eger yaşamak istiyorsa kafasına koymuşssa başka türlü illa yapar bunu siz üzerine giderek sıkarak bogarak bunu engelleyemezssiniz, tam tersi zamanla sizden sogur

bırakın rhat olsun, emin olsun ki siz onu denetlemiyorsunuz o zaman daha çok baglanır size, erkekelr bagımsız , özgür vede tınlamayan kadınları sever..

benim eski erkek arkadaşım gerçekten iyi biriydi beni aldatmadı hiç ama iki yıl önce sevgilisi olan kız zırt pırt arayıp mesaj atabiiyordu, hatta ayrıldıktan sonra bir kere buluşup seviştigini de anlatmıştı bana sırf kız istedigi için, peki sen istemedinmi diye sordum, bir kadın olarak istedim sevdigim insan olarak degil. o dönemde hayatımda kadın yoktu bu işi de parayla yapan biri degilim o yüzden yattım dedi (ben düşüncelerini serbest bırakmasını saglamıştım kasma bana açık ol psikolojisini aşılamıştım buna)

bi keresinde bu banyodaydı bende makyaj yapyodum telefonu benim parfümün yanına bırakmış tam parfümü sıkacaktım ki baktım telefonu kıpraşıyor , mesaj geldi buna ama görmedim tabi kimden geldigini
bu da tam kurulana kurulana çıkıyordu, baktı ben telefonun yanındayım bi an panik oldu hissettim (erkekler sevdigi kadınları kaybetmemek için panik olurlar bunu kullanırsanız sizden bıkarlar) ve bende parfümü aldım sıktım ve dedimki aşkım sana mesaj geldi
bide zaten benden yaş olarak 10 yaş büyükdü olgundur ve ani sinir öfke stresini belli etmez... aaa öylemi dedi ve hissettim bi tedirginliyi oldugunu çünkü yalan söylemeyi de sevmez ben illa sorucvam diye düşündü

hiç bişey sormadım sanki hiç umurumda deglmiş gibi davrandım çay koydum kahvaltı hazırladım falan

çıktık gezdik falan ,(çok sık buluşamıyorduk ayrı şehirledydik beni gezdiriyodu ona gittigimde)

akşam bana yatakta bi soru sordu
sen beni geçrekten seviyormusun diye

evet seviyorum tabiki sevmesem ne işim var yanında, hatta yatagında

peki neden ilgilenmedin mesajla?

bi gerek duymadım çünkü ben seni sen olarak tanıdım, ve sana güveniyorum, bana karşı yanlış yaptıgın zaman vicdanınla vereceksin cevabını , ama ben sana hesap asla sormam.
ben seni seviyorum, ailem olmanı çocugumun babası olmanı istiyorum , senin olmak istiyorum ve sende benimsin, ne olursa olsun.

erkeklere çok aşık oldugunuzu ve onu önemsediginizi çok fazla hissettirmeyin arkadaşlar,
hastamı? anne gibi bakacan,
bi şeye ihtiyacı varmı ilgilenecen
ama iş bu konulara gelince buz gibi olacan ve o aslan olacak siz onun terbiyecisi , bırakın kükresin,

psikoloji okumamın bana faydalarıdır bunlar, insan psikolojisi konusunda uzman olamaz hiç bir psikolog çünkü o kendisi de insandır onunda psikolojisi var ama bana güvenin insanlar psikolojik varlıklardır..

eger sevdiginiz insanın sevgisinden şüpheniz varsa o başka ozaman hep kurt sizi kemirir, her gün her an her saniye ama yine de geç degil daha çok sevdirebilirsiniz kendinizi, trip atarak degil insan olarak..

sevgiler.

Öncelikle bu tip konularda birşeyden emin olmanız gerekiyor, aldatmışsa ne yapacağınız.

Aldatıyorsa, boşanacak mısınız yoksa hazmedip devam mı edeceksiniz ? Eğer boşanacaksanız araştırın, telefonları, bilgisayarı karıştırın, ceketi, gömleği koklayın,takip edin vs vs. bir ipucu bulun ve boşanın.

Yok eğer boşanmayacaksanız öğrenmek ne işinize yarayacak ? Oh be korkularım doğru çıktı, artık kabus görmek yok nasılsa aldatılıyor muyum diyeceksiniz ? Öğrenince daha mı mutlu olacaksınız ?

Bence önce kuru kuruya korku olmamalı, korkunun sonunda yüzleşeceğiniz gerçeklerlede ilgili bir planınız olmalı.

her seferinde bir açıklaması oluyor.. o akşam bir arkadaşı misafirimizdi telefonu dışarı kapalıydı o atmış kız arkadaşına mesaj öyle anlattı

ya tatlım ben mi uyanığım sen mi safsın kusura bakma ama çocuklar inanmaz böyle yalana..kız biliyordur herhalde sevgilisinin gerçek nosunu..
kendi huyunu kendini niye suçlu buluyorsun ki eşin vazgeçmeli bu huylardan bence..

ya tatlım ben mi uyanığım sen mi safsın kusura bakma ama çocuklar inanmaz böyle yalana..kız biliyordur herhalde sevgilisinin gerçek nosunu..
kendi huyunu kendini niye suçlu buluyorsun ki eşin vazgeçmeli bu huylardan bence..

onu da sordum tabiki.. onun sevgilisiyse ona mesaj atsın sana niye atıyor diye.. hatta bu sefer artık bu konulardan çok sıkıldığımı bu şekilde evliliğimizin yürüyemeyeceğini anlattım. ya gerçekten çok güzel yalan söyleyebiliyor ya da gerçekleri anlatıyor :50:

Back
X