bıktım artık bu düşünceden.. yardım edin..

Öncelikle bu tip konularda birşeyden emin olmanız gerekiyor, aldatmışsa ne yapacağınız.

Aldatıyorsa, boşanacak mısınız yoksa hazmedip devam mı edeceksiniz ? Eğer boşanacaksanız araştırın, telefonları, bilgisayarı karıştırın, ceketi, gömleği koklayın,takip edin vs vs. bir ipucu bulun ve boşanın.

Yok eğer boşanmayacaksanız öğrenmek ne işinize yarayacak ? Oh be korkularım doğru çıktı, artık kabus görmek yok nasılsa aldatılıyor muyum diyeceksiniz ? Öğrenince daha mı mutlu olacaksınız ?

Bence önce kuru kuruya korku olmamalı, korkunun sonunda yüzleşeceğiniz gerçeklerlede ilgili bir planınız olmalı.

inanın şüphesi bile beni bu kadar rahatsız ederken gerçekten öyle olduğunu anlasam devam edemem:50: çok şükür kendi ayaklarımın üstünde durabilirim

O kiz neden ona atiyor msj , ve neden isim ile onda kayitli ?
Cok komik degilmi ?

Sen onun her erkek arkadasina kayitlimisin ?

Bazen aynayi göstermek iyi oluyor özelikle erkeklere.

Istersen bi arkadasini bir erkek ismi ile kayit et teline, o sana birsey yazsin, sen telini ortada birak bazen gizelr gibi ol, bak bakalim o ne yapiyor ?
sonucda ardiginda bir kiz cikacak o yüzden korkmana gerek yok ama o duygu bir yasasin , anlarsa ancak ozaman anlar.
Bazi duygular anlatilmaz yasanir, sende yasat ona.

Mesela msj las bir süre, sonra aniden ben arkadaslarla cikiyorum de, o ara bununlada pek fazla ilgilenme, cik git arkadaslarinla.
Telini sakla, neseli o falan filan....

Bence esin yalan söylüyor.

inanın şüphesi bile beni bu kadar rahatsız ederken gerçekten öyle olduğunu anlasam devam edemem:50: çok şükür kendi ayaklarımın üstünde durabilirim

oh maşallah süper işte, inşallah yuvanız mutlu şekilde devam etsin ama değilse de en azından muhtaç değilsiniz

merak ettiğim bişe var cevaplarsanız sevinirim
eşiniz bu gibi konular açıldığında tartışma sonrasında ve genelde size nasıl yaklaşıyor çok sıcakkanlı sevecen mi
yoksa eskiye nazaran biraz daha soğuk mu
bu arada evet empati kurmak/kurdurmak iyi bi yöntem ama onun size yaptığı gibi bi olayı siz ona her ne kadar sahte olsada yaparsanız kötü olacaktır sonucu
adamı iyce aldatmaya teşvik edersiniz eğer ööle bi durum içinde değilse bile bu sefer bak bu da beni aldatıyo bende onu aldatayım diyecek
ve bu kısır döngü bööle gidecek bence oyun oynamaktansa tavır göstermek daha iyi olacak evlilik bu kartların açık oynanması lazım
bu arada bunları siz yapıyorsunuz yada yaparsınız diye değil de bi yorum vardı onun için düşüncelerimi yazmak istedim
umarım sorunlarınızı çözüme kauşturup mutlu mesut bi şekilde yaşarsınız..

merhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..[/QUOTE

Son düzenleme:
eşin bana pek masum gelmedi söyledikleri hiç inandırıcı değil erkek milletine güven olmaz :50: aldatıyorsa zaten er geç ortaya çıkar gizli kalmaz bu nedenle kendini fazla yıpratma derim

merak ettiğim bişe var cevaplarsanız sevinirim
eşiniz bu gibi konular açıldığında tartışma sonrasında ve genelde size nasıl yaklaşıyor çok sıcakkanlı sevecen mi
yoksa eskiye nazaran biraz daha soğuk mu
bu arada evet empati kurmak/kurdurmak iyi bi yöntem ama onun size yaptığı gibi bi olayı siz ona her ne kadar sahte olsada yaparsanız kötü olacaktır sonucu
adamı iyce aldatmaya teşvik edersiniz eğer ööle bi durum içinde değilse bile bu sefer bak bu da beni aldatıyo bende onu aldatayım diyecek
ve bu kısır döngü bööle gidecek bence oyun oynamaktansa tavır göstermek daha iyi olacak evlilik bu kartların açık oynanması lazım
bu arada bunları siz yapıyorsunuz yada yaparsınız diye değil de bi yorum vardı onun için düşüncelerimi yazmak istedim
umarım sorunlarınızı çözüme kauşturup mutlu mesut bi şekilde yaşarsınız..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim konuya farklı açılardanda bakabiliyorum sayenizde.. sorunuzun cevabına gelince eşim genelde sıcakkanlı yaklaşıyor çok fazla üstelersem sinirlenir ama genelde sakin davranır diğer konuda ise ben de sizin gibi düşünüyorum sen yaptıysan ben de yaparım dersem eşimi tanıdığım kadarıyla durum daha a kötüye gidecektir.. diğer arkadaşların da dediği gibi bir süre sessiz kalıp izlemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim konuya farklı açılardanda bakabiliyorum sayenizde.. sorunuzun cevabına gelince eşim genelde sıcakkanlı yaklaşıyor çok fazla üstelersem sinirlenir ama genelde sakin davranır diğer konuda ise ben de sizin gibi düşünüyorum sen yaptıysan ben de yaparım dersem eşimi tanıdığım kadarıyla durum daha a kötüye gidecektir.. diğer arkadaşların da dediği gibi bir süre sessiz kalıp izlemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak..
hayırlısı inşallah çabucak atlatın bu süreci de mutlu mesut devam edin hayatınıza
bööle bişi sormamdaki amacım şuydu aslında
erkeklerin hepsi aynı bahaneler arkasına mı sığınıyolar bunu görmek istedim
neyse dediğim gibi umarım herşey en güzeliyle gönlünüzdeki olsun
güzel haberlerinizi bekliyoruz

bende sessiz kalıp iz sürmenizin daha doğru olacağını düşünüyorum

merhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..

adamın üzerine gide gide yapmıcağı şeyi yaptırmada:) ayrıca evli barklı adamlarla neden canım cicim konusup msj atarlar anlamam..
eşinin açıklamalrına ikna olmuyorsan orda tepkini göster böle içine ata ata içinde büyütürsün ve hastalık derecesine gelir artık

'Napıyorsun canım' mesajı bence tuaf bir mesaj..
İnsan sohbet, muhabbet için o mesajı atar.
arkadaşıysa bişey soracaksa arasın sorsun, halini hatırınıda sorsun..

Arkadaşlar söylemiştir zaten, sakince takip edin, fevri davranmayın

canım bak sürekli didikleyerek kendi kendini yeme net tavrını koy yaparsada o onun adiliği seni kaybedeer bu şekilde şüpeyle hayat geçmez o yaşadığını da unut bazen geçmişi irdelememek untmak lazım her insanın hayatında bi şekilde nunutmaya çalıştığı hatta unuttuğu kötü anıları vardır kafanda yanlışlık oldu diye düşün acabaları getirme sen kendinle ve yuvanla ilgilen evdeki huzurunu eksik etme eşine huzur verirsen sevgi kahkaha olarak emin ol döner aklına kötü düşünceler ne senin nede onun aklına gelmeyecek

canım bak sürekli didikleyerek kendi kendini yeme net tavrını koy yaparsada o onun adiliği seni kaybedeer bu şekilde şüpeyle hayat geçmez o yaşadığını da unut bazen geçmişi irdelememek untmak lazım her insanın hayatında bi şekilde nunutmaya çalıştığı hatta unuttuğu kötü anıları vardır kafanda yanlışlık oldu diye düşün acabaları getirme sen kendinle ve yuvanla ilgilen evdeki huzurunu eksik etme eşine huzur verirsen sevgi kahkaha olarak emin ol döner aklına kötü düşünceler ne senin nede onun aklına gelmeyecek

aynen canım sana katılıyorum kartlar açık oynanmalı
ben bile şimdiden bi iki defa söledim benimkine
eğer ööle bişi olursa biter hatta bitiren sen ol hiç ses çıkarmadan çek git diye
en azından bu tavrımı ortaya koyuyor konu sahibi arkadaşda kesin bi dille ve tavırla söleyip geri durması ve gidişatı izlemesi gerekiyo bence de

Back
X