- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 29
Ablalarım kardeşlerim daha önceki konularımdan hatırlarsınız beni 22 yaşında ve beğenilmeyen çirkin bir kız olduğumla ilgili konular açmıştım yeniden bir özet geçeyim 22 yaşındayım ve en son sevgilim lisede oldu ondan sonra kimse teklif etmedi en son internetten konuştuğum vardı sadece fotoğraflarımı görmüştü buluşunca beğenmedi ve haklılarda aslında gerçekten çirkinim kendime bakıyorum ama yinede bişey farketmiyor benden çok daha bakımsız arkadaşlarımın sevgilileri var neyse asıl konuma geliyorum annemin arkadaşları ve komşularımız benim için sürekli 40 yaşındaki kişileri evlenmek için söylüyorlar hatta geçen mutfakta annemle komşumuz pıs pıs konuşurken duydum kadın söyledi 40 yaşında falan diye annemde istemez bence ama zaten biz onun bulabilceğini düşünmüyoruz belki bi işe falan girerse son anda birini bulur evlenir yoksa sanmıyorum dedi bu beni daha da üzdü KPSS’ye hazırlanıyorum ekimde sınavım var ama bu konudan dolayı üzülüyorum gerçekten sıkı şekilde ders çalışıyorum inşallah kazanırım ama bu süreçte böyle durumlarla karşılaşmak canımı sıkıyor önceki konularımdaki önerilerinizi dinleyip gerçekten çok çalışıyorum uygulamaya çalışıyorum önerilerinizi ama annemin böyle demesi özellikle beni çok üzdü içimi dökmek istedim