Ha tamam cmm kusura bakma karistirmisim :)o bnm msjm degil.. Aro yu acikladm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha tamam cmm kusura bakma karistirmisim :)o bnm msjm degil.. Aro yu acikladm
Birdaha nasil severimki nasil guvenirim buna okadar guvendimki once Allah sonra oydu atlaticam ama ben buna inaniyorum su mahkeme bi bitsin unutucam yeni hayatima baslicam![]()
Carsida alışveriş günü eski sevgilimin amca oglunu görmüştük ben ona baktim oda bana dikkatli bakmış hala unutamadigimi söylüyor o bakmadan sonra benden sogumus oysa aramizda hic bisey olmadi eli dai elime degmedi1. Sevgilinle olmadi ayrildin.
2. Nisanlinla sevgilin yuzunden ayrildin.
3. Adamla evlendin beraber kalmadin ama resmi nikah yaptin , sonra adam eski sevgilini ogrendi ve ayrildi..
Ben boyle anladim...
Ama neden ayriliyorki , hala sevgilini sevdigini dusuncesinimi verdin adama?
Niyeki :)azmedip okuyan,anlayan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum![]()
Nisanliydik canım düğün yazın olacaktı resmi nikahi vize icin cikarmistik.Resmi nikah yapıldı ama neden ayrı yaşadınız ben onu anlamadım.
yani paragraflara ayırsaydınız daha kolay okunabilirdi,ben 5-6 cümleden sonrasını okuyamadım gözlerim karıştıNiyeki :)
Okuyan arkadaşlar anladı demek canım öyle değil mi :)) bende sonradan farkettim ama yapacak birsey yok gibi :)yani paragraflara ayırsaydınız daha kolay okunabilirdi,ben 5-6 cümleden sonrasını okuyamadım gözlerim karıştı![]()