incindim gibi

Canım bak eşin ne güzel söylemiş :delphin:

Sinir anında herşeyi söyleyebiliyor insan ...Mutluluğunuzun tadını çıkarın anam :delphin:

Canım biz de işimizi kurarken maddi manevi o kadar sıkıntı yaşadık ki inan anlatsam roman olur. Maddi sıkıntı özellikle erkekleri daha agresif yapabiliyor sen ne kadar ona destek olsan da kendilerini evi geçindirmesi gereken kişi olarak gördüklerinden asabileşiyorlar. Sen de eşinle aynı sıkıntıları çekiyorsun bir de üstüne ona moral ve destek vermen gerekebiliyor. O yüzden sen de bu sıkıntılı döneminizi biraz fedakarlık yaparak eşinin yanında olduğunu hissettirerek aşmaya çalış. ınan ki bu dönemi inşallah atlattığınızda sana kat kat daha bağlı olacaktır. Annesine söylemesi tabi ki yanlış ama belli ki çok bunalmış sıkıntılardan. Sen bi daha yapmaması gerektiğini zaten dile getirmişsin o da tekrarlamaz umarım hatasını zaten anlamış gözüküyor. ınşallah sıkıntılarınızı tez zamanda aşarsınız.

esin elinden geleni yapiyor ama olmayinca kendini cok yetersiz hissediyor..cok kirildin bende olsam kirilirdim hemde cok.ama ona da hak ver..bugunler oyle yada boyle gececek ama lutfen sizden goturmesine izin vermeyin.y.disinda olunca insan konusacak birini ariyor bende anneme anlatiyorum.hatta hayatimda hic konusmadigim kadar konusuyorum saatlerce.
insallah size de is cikar,hem maddi hem manevi biraz daha rahatlarsiniz.

maddi durum kötü olunca eşlerin birbirlerine surat asmalarını doğru karşılamıyorum.evlenince özel harcama diye bişey olmuyor öncelik ev harcamaları geliyor. bizde çok çektik bir bakardım eşim kafayı yiyecek para yetmiyor çünkü ona destek olurdum kendi derdimi içime atmak zorundaydım. herşeyi kendimiz almamıza rağmen eşimin ailesi sürekli kavga çıkarttılar birde manevi olarak çok yıpratıyorlardı bizi. 3-4 ay sadece çorba içtik oda hazır çorba çünkü evde salça yok un yok yoğurt yok v.s. ekmek alacak kadar paramız yok düşün artık o kadar borç ödüyoruz ki anlatamam. gizli gizli ağlardım inanın bulaşık yıkardım durulamaya sıcağı açamazdım doğalgaz fazla gelmesin diye hem yıkar hem ağlardım. eşim uyuduktan sonra kalkar salona gider ağlardım herkesinki anne babada bizimkiler ne diye. ama şükür allahıma o günler geçti bitti mevlam tekrar yaşatmasın. şimdimi ev kredimizi ödüyoruz çok kısa zamanda toparladık kendimizi kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz. bu bizler için bir imtihan sabretmeniz gerekiyor. eşin para yok diye canı sıkkınsa sen surat asma o dahada kederlenir benim yüzümden ben mutlu edemiyorum eşimi diye düşünür. erkekler sandığımız kadar gamsız değiller maalesef onlar içlerine atıyorlar herşeyi. birbirinize destek olmalısınız evlilik bu demektir zaten.

o sözleri okuyunca kırılman çok normal
ama bak ailesi de git gönlünü al diyor onu kışkırtmıyor ne güzel
ben de eşimle her tartışmamızda bu sefer bitti diyorum aileme :))
onlar da " hıı hıı" diyor :))
bir anlık kızgınlıkla ya da seni kaybetme korkusuyla söylemiştir.
daha çok yeni evliylen sıkıntılar olması normal
biraz sabredersen her şey düzelir
karşılıklı anlayış gerekiyor
bak eşinde yoruluyormuş
sen de fedakarlık yapıyormuşsun
biraz sabır...

Back
X