kocamın değişik takıntıları var bu durum arkadaş ortamlarında işte bayramda ailemin yaninda şurda burda çok gözüme batıyo.yani para harcama konusunda olsun arabasıyla ilgili bişey olsun adres bulma yada daha bir sürü konuda gereksiz panik yapıyo.kendisini cimri malı kıymetli gıcık bir tip durumuna düşürüyor ve utanıyorum artık onunla bi yere gitmeye.ne kadar saçma davrandığını yüzüne vurunca zoruna gidiyo.bende sinirli bir insanım kabul ve her takıntısına sert tepki veriyorum artık. 2 aydır hergün başka başka sebeplerden kavga ediyoruz bağıra çağıra kötü sözde söylüyorum.bi kaç saat sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo öbür gün tekrar bi kavga. yani problemin birini çözmeden diğeri başlıyor.ben 2 aydır evde bi işe dokunmuyorum ona karşı çok soğuğum ama hep aynıyız.bugünki kavgamizda begenmiyosan defol git dedi.bende 7 aylık bebeğimle nasıl gideyim sen defol dedim.çıkıp gitmek istiyorum hiç saygım sevgim kalmadı bebeğimi ordan oraya sürüklemeye kiyamiyorum sadece.lütfen git dedim senin gidecek çok yerin var sen git dedim.Ağlıyorum şimdi yine ufak bir kavgaymış gibi gelmiş konusuyo.tersledim ne yüzle konuşuyorsun benimle diye tamam sinirle abarttim diyo.yok ya o cins takıntılarına tahammülüm kalmadı artık böyle olupta düzelen bir evlilik var mı.uzun zamandır sarılmadık öpmedik birbirimizi hep böyle yaşanmaz ki hep boşanmak var aklımda