bıktım artık bu takıntılı adamdan

menser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
104
39
kocamın değişik takıntıları var bu durum arkadaş ortamlarında işte bayramda ailemin yaninda şurda burda çok gözüme batıyo.yani para harcama konusunda olsun arabasıyla ilgili bişey olsun adres bulma yada daha bir sürü konuda gereksiz panik yapıyo.kendisini cimri malı kıymetli gıcık bir tip durumuna düşürüyor ve utanıyorum artık onunla bi yere gitmeye.ne kadar saçma davrandığını yüzüne vurunca zoruna gidiyo.bende sinirli bir insanım kabul ve her takıntısına sert tepki veriyorum artık. 2 aydır hergün başka başka sebeplerden kavga ediyoruz bağıra çağıra kötü sözde söylüyorum.bi kaç saat sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo öbür gün tekrar bi kavga. yani problemin birini çözmeden diğeri başlıyor.ben 2 aydır evde bi işe dokunmuyorum ona karşı çok soğuğum ama hep aynıyız.bugünki kavgamizda begenmiyosan defol git dedi.bende 7 aylık bebeğimle nasıl gideyim sen defol dedim.çıkıp gitmek istiyorum hiç saygım sevgim kalmadı bebeğimi ordan oraya sürüklemeye kiyamiyorum sadece.lütfen git dedim senin gidecek çok yerin var sen git dedim.Ağlıyorum şimdi yine ufak bir kavgaymış gibi gelmiş konusuyo.tersledim ne yüzle konuşuyorsun benimle diye tamam sinirle abarttim diyo.yok ya o cins takıntılarına tahammülüm kalmadı artık böyle olupta düzelen bir evlilik var mı.uzun zamandır sarılmadık öpmedik birbirimizi hep böyle yaşanmaz ki hep boşanmak var aklımda

Huylu huyundan vazgecmez ya adami oldugu gibi kabullen ya da yapabiliceksen dedigi gibi ayril evden. Ama ikincisini tercih etmeni istemem

Eşinizde tuhaflık olabilir ama sizde aşırı sinirli biri gibi geldiniz bana.
Biterse bitsin modundasınız, sakince konuşmayı deneyin küçücük bebeğiniz var hemen herşeyde git evden denmez.
Tabi bu defol git evden demesini haklı bulmaz ama sorunları çözmek yerine sürekli şikayet ediyorsanız bu sonucun oluşması çok doğal.

karşınıza alıp bir defa daha konuşmayı deneyin. anladığım kadarıyla pek saygı duymuyor size.
belli bir süre tanıyın ve olmayacağını hissederseniz ayrılın. bebeğiniz annesiyle babasının beraber mutsuz olmasını haketmiyor.
bol şans

Ah cnm ya bir laf vardır bilirmisin? ' elin iyisi bukadar olur' senin eşinde iyi yine senin anlattığına bakılırsa okadarda büyük bir mevzu goremedim ben bence sen biraz kafaya takmışsın oyüzdn batıyor ne yapsa.
Biraz umursama hareketlerini ustasından gelincek mevzu

Ne kadat sacma davrandigini yuzune vurmaktansa guzel ve uygun bir dille rahatsiz oldugunuzu ve cevreniz tarafindan yanlis anlasildigini dile getirseniz daha iyi olurdu . Konustunuz mu tartisarak degil uygun bir dille ?

Can çıkar huy çıkmaz demişler. Evlenirken de böyleydi değişmedi bu adam dimi? Siz değiştirmeye çalışıyorsunuz ve bunu hiç uygun olmayan bir şekilde yapıyorsunuz. Ya eşinizi olduğu gibi kabullenin ya da adama işkence yapmaktan vazgeçip ayrılın.

evet benimde sinir problemim var hep sert tepki veriyorum yada dalga geçiyorum.düzgün bir şekilde söyleyemiyorum.o bana karşı hep alttan alıyordu benden daha özveriliydi evliligimize karşı ikimizinde tedavi görmemiz gerektiğini söylüyordu.ama özellikle ailemden onun saçma hareketlerini konuşunca çok rahatsız oluyorum beni rezil ettiğini düşünüyorum.şimdi söylediğine çok pişman ama konuşmuyorum.
takıntıları bi yere gezmeye gideceksek plan yapmalıyız bir anda hadi şuraya gidelim yok evde otururuz plan yapmadığım için.
yada ödeyecek durumu oldugu halde daha ucuza kaçması
arabayı park edecek yer beğenmemesi
bilmedi bir yere gitmeye korkması
bi yere giderken gereksiz yere panik halinde aceleci davranması
yani durum şöyleki ben bişey yapmayı öneriyorum o farklı bişey söylediğinde bana hiç iyi niyetli gelmiyo ya ucuza kaçmak yada başka bir düşüncesi oldugundan benim planımı beğenmedigini düşünüyorum ve tepki veriyorum.ben onu cimrilikle takıntılı olmasıyle suclayinca itirazindan vaxgeciyor öyle düşünmediğini ispatlamak için

Biterse bitsin modundasınız, sakince konuşmayı deneyin küçücük bebeğiniz var hemen herşeyde git evden denmez.
Tabi bu defol git evden demesini haklı bulmaz ama sorunları çözmek yerine sürekli şikayet ediyorsanız bu sonucun oluşması çok doğal.
evet sürekli şikayet ediyorum galiba çözüme yönelik konuşmuyorum

kocamın değişik takıntıları var bu durum arkadaş ortamlarında işte bayramda ailemin yaninda şurda burda çok gözüme batıyo.yani para harcama konusunda olsun arabasıyla ilgili bişey olsun adres bulma yada daha bir sürü konuda gereksiz panik yapıyo.kendisini cimri malı kıymetli gıcık bir tip durumuna düşürüyor ve utanıyorum artık onunla bi yere gitmeye.ne kadar saçma davrandığını yüzüne vurunca zoruna gidiyo.bende sinirli bir insanım kabul ve her takıntısına sert tepki veriyorum artık. 2 aydır hergün başka başka sebeplerden kavga ediyoruz bağıra çağıra kötü sözde söylüyorum.bi kaç saat sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo öbür gün tekrar bi kavga. yani problemin birini çözmeden diğeri başlıyor.ben 2 aydır evde bi işe dokunmuyorum ona karşı çok soğuğum ama hep aynıyız.bugünki kavgamizda begenmiyosan defol git dedi.bende 7 aylık bebeğimle nasıl gideyim sen defol dedim.çıkıp gitmek istiyorum hiç saygım sevgim kalmadı bebeğimi ordan oraya sürüklemeye kiyamiyorum sadece.lütfen git dedim senin gidecek çok yerin var sen git dedim.Ağlıyorum şimdi yine ufak bir kavgaymış gibi gelmiş konusuyo.tersledim ne yüzle konuşuyorsun benimle diye tamam sinirle abarttim diyo.yok ya o cins takıntılarına tahammülüm kalmadı artık böyle olupta düzelen bir evlilik var mı.uzun zamandır sarılmadık öpmedik birbirimizi hep böyle yaşanmaz ki hep boşanmak var aklımda
Sizi biraz inat gördüm.

Can çıkar huy çıkmaz demişler. Evlenirken de böyleydi değişmedi bu adam dimi? Siz değiştirmeye çalışıyorsunuz ve bunu hiç uygun olmayan bir şekilde yapıyorsunuz. Ya eşinizi olduğu gibi kabullenin ya da adama işkence yapmaktan vazgeçip ayrılın.
huy değil canım rahatsızlık bu kardesindede var obsesif kompulsif kardesi bunun icin hastanede yatti bir süre.eşimin o kadar ileri degil ama rahatsiz.evlenmeden öncede vardı mutlaka ama ben anlayamadım.şimdi bence arttı

Adama tahammūl edip etmeme durumu sevgiyle alakali biseydir.....hic tahammulunuz kalmadigina gore hic sevmiyorsunuz...sevmiyorsaniz zorlamayin ekonomik durumunuz yerindeyse bosanın..

cok buyuk bir problem varmis gibi gorunmedi bana.
sanki esiniz alttan aldikca kiymetsizlesmis gozunuzde, ve bunlari problem yapiyorsunuz.
esinize sayginiz kalmamis.

o da gercekten dik durmamis bence karsinizda, o yuzden kendisine olan saygiyi yitirmis.
agziniza geleni siz soylemissiniz hep adamcagiza, ve o butun hakaretlere karsi hep size yanasmis.

uzuldum adamcagiza.

Ne kadat sacma davrandigini yuzune vurmaktansa guzel ve uygun bir dille rahatsiz oldugunuzu ve cevreniz tarafindan yanlis anlasildigini dile getirseniz daha iyi olurdu . Konustunuz mu tartisarak degil uygun bir dille ?

Sizi biraz inat gördüm.

Bence siz esinizden nefret ediyorsunuz her yaptığı batıyor size ya da cok doldurusa geliyorsunuz.
evet tespitleriniz doğru inat ediyorum alttan alinacak seyleride almiyorum.görmezden gelebilirim bazen ama yapmiyorum hemen sinirleniyorum

evet benimde sinir problemim var hep sert tepki veriyorum yada dalga geçiyorum.düzgün bir şekilde söyleyemiyorum.o bana karşı hep alttan alıyordu benden daha özveriliydi evliligimize karşı ikimizinde tedavi görmemiz gerektiğini söylüyordu.ama özellikle ailemden onun saçma hareketlerini konuşunca çok rahatsız oluyorum beni rezil ettiğini düşünüyorum.şimdi söylediğine çok pişman ama konuşmuyorum.
takıntıları bi yere gezmeye gideceksek plan yapmalıyız bir anda hadi şuraya gidelim yok evde otururuz plan yapmadığım için.
yada ödeyecek durumu oldugu halde daha ucuza kaçması
arabayı park edecek yer beğenmemesi
bilmedi bir yere gitmeye korkması
bi yere giderken gereksiz yere panik halinde aceleci davranması
yani durum şöyleki ben bişey yapmayı öneriyorum o farklı bişey söylediğinde bana hiç iyi niyetli gelmiyo ya ucuza kaçmak yada başka bir düşüncesi oldugundan benim planımı beğenmedigini düşünüyorum ve tepki veriyorum.ben onu cimrilikle takıntılı olmasıyle suclayinca itirazindan vaxgeciyor öyle düşünmediğini ispatlamak için
Tamamda evlilik böyle bişey biyere giderken durumunu düşünürsün gerekirse gitmezsin.
Bence sen abartıyorsun ve eşini beğenmiyorsun.
Kesin birileriylede kıyaslıyorsundu :KK14: adamla dalga geçip sürekli bağırıyormuşsun ne yapmasını bekliyorsun hep altdan mı alıcak.

Tamamda evlilik böyle bişey biyere giderken durumunu düşünürsün gerekirse gitmezsin.
Bence sen abartıyorsun ve eşini beğenmiyorsun.
Kesin birileriylede kıyaslıyorsundu :KK14: adamla dalga geçip sürekli bağırıyormuşsun ne yapmasını bekliyorsun hep altdan mı alıcak.
evet o hep olgun ve çözüm odaklı yaklaşırdı hayran kaliyodum o haline galiba onu bu duruma ben getirdim :KK43:karşılaştırma hep var biriyle değil ozellikle ama çevremdeki çoğu kişiyle.herkes yapar bizim paramiz kiymetli biz yapamayiz bizim planim7z yok biz gidemeyiz diyorum hep.çoğu zaman önceliğinin kendi bencilce düşünceleri olduğunu düşünüyorum bebek ve ben degil

Iki mesajınıda okudum, bence eşin değil takıntılı olan sensin. Eşini beğenmiyorsun ve onun her huyuna takmışssın. Ödeyecek durumdayken ucuza kaçması falan takıntı değil, cimrilikte değil bana göre. Aynı vazifeyi görüyorsa neden pahalısını alayım enayimiyim diye düşünebilir! Ayrıca Planlı Programlı yapıyormuş herseyi, olabilir ne güzel işte, aniden misafir çağırma yada eve getirme gibi gıcık bi huyu yok. Ailen eşini beğenmiyor diye artık sende ondan soğumuşsun, ayrılın ve adamın onuruyla daha fazla oynamayın

X