Bıktım artık bunlarla uğraşmaktan!!!!!

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Kızlar içimi dökmem lazım birine patlamam lazım 4 gün sonra sınavım var ve ösym nini düzenlediği giriş belgesinde başkasının fotoğrafı var ösym yi aradım açmıyorlar kalktım gittim sabah 9 dan beri uğraşıyorum halledecez sorun bizde değil dediler.Artık yoruldum yaa cidden 2010 kpss ye girdim sorular çalındı dava ettik hala devam ediyor ve soruları çalanlar ne oldu belli değil 2011 de yanlış hesapladılar hukuktan 4 yanlışım vardı kesin eminim 11 yanlış gösterdiler. vs vs Gidiyorsun salak yerine koyuyorlar sınavla uğraştığım yetmiyor stresi falan bide bunlarla uğraşıyorum ya offfffff 2 gündür ders çalışamıyorum :(:(:43:

hayatım diğer üyelerin hepsi şu anda kaynana konularındalar...o yüzden benimle idare etmelisin ...:23: vallahi seninki daha büyük dert...o yıllarıma geri götürdün beni...insanın hayatını etkileyecek konularda hiç müsamaha göstermiyorlar malesef...bugün git yarın gel,burası değil soldan ikinci kapı vs...Allah yardımcın olsun..sakin ol...keskin sirke küpüne zarar..."la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim" duasını oku bol bol..her sıkıntında yardımcın olur...

canım Allah kolaylık versin. hallederler mutlaka ama halledene kadar da insanı canından bezdirirler.
eskiden sınav giriş kağıtları adrese gönderilirken benimde basıma gelmeyen kalmazdı.
ya baska kapıya bırakırlardı, ya kayıt alan görevli (eski sistemde) ev adresimi yanlıs yazardı ya giriş belgesi gelmezdi rektörlükte giriş belgesi alıcam diye dolanırdım bütün gün senin hesap
canım annem postacı baska kapıya bırakıyor diye giriş belgelerinin geleceği hafta pencere önünde postacıyı beklerdi görür görmez elinden ben alayım diye :(
hepsi halledildi bir şekilde çok şükür. sıkma canını bozma moralini.

o sorun bendede vardi ama 1 saat kadar once duzeldi canim.
seninkide gun icinde duzelir ins merak etme
osym iste...

osym nin yaptığı yanlışlar son zamanlarda o kadar çok arttı ki.. artık bilginin yanısıra sabırı da sınıyorlar. Sınavda başarılar

Düzelttiler sonunda ama ne çektiğimi bir de bana sorun!!

Evet malesef atandılar hatta 4001 kadrolarından atandılar en güzel yerlere bizler ise onların yüzünden bekliyoruz bu dönemde bir daha atama var ama nolur bilmiyorum inşallah sınavımı kazanırımda gerek kalmaz ya

Konu sahibi sınavın nasıl geçti merak ettim

Genenl olarak iyi diyebilirim ama sınavın formatı değişti gibi geldi bana çünkü önceden danıştay temyiz,zamanaşımı,olay vs çok sorulurken iyuk fazla gelmediğini gördüm anayasa falan biraz çelişkiliydi çok çelişkide kaldığım sorular oldu ama bakacaz inşallah olur çevremde girenlere sorduğumda aynı fikirdeler.Bence kaymakamlık sınavı olacak ya bu sınavı da aradan çıkaralım diye pek uğraşmamışlar gibi geldi sizde girdiniz mi sınava?

Genenl olarak iyi diyebilirim ama sınavın formatı değişti gibi geldi bana çünkü önceden danıştay temyiz,zamanaşımı,olay vs çok sorulurken iyuk fazla gelmediğini gördüm anayasa falan biraz çelişkiliydi çok çelişkide kaldığım sorular oldu ama bakacaz inşallah olur çevremde girenlere sorduğumda aynı fikirdeler.Bence kaymakamlık sınavı olacak ya bu sınavı da aradan çıkaralım diye pek uğraşmamışlar gibi geldi sizde girdiniz mi sınava?

Hayır,öss hazırlanıyorum ben ama merak ettim nasıl geçti diye
Umarım sonucu iyi olur sizin için

hayatım diğer üyelerin hepsi şu anda kaynana konularındalar...o yüzden benimle idare etmelisin ...:23: vallahi seninki daha büyük dert...o yıllarıma geri götürdün beni...insanın hayatını etkileyecek konularda hiç müsamaha göstermiyorlar malesef...bugün git yarın gel,burası değil soldan ikinci kapı vs...Allah yardımcın olsun..sakin ol...keskin sirke küpüne zarar..."la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim" duasını oku bol bol..her sıkıntında yardımcın olur...

ilk iki cümlene bittim...:1:
çok şekersin...:21:
yüzümü tatlı bi gülümseme kapladı valla yorumunla:27:

dur ya bende oraya gidimde bende içimi dökim kaynanam hakkında... :)

Son düzenleme:
Back
X