Bıktım artık dalga geçilmesinden :(

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
kızlar ya :( benim çook büyük bi derdim var 18 yaşındayım olgun bir kızım ama içime kapanığım :/ buda sesimin çok ince olmasından kaynaklı ince hem tiz, insanlar çocuk gözüyle bakıyolar bide dalga gecenler var.. Çocukluğumdan beri zaten hep dalga geçtiler ilk okul çağlarımda vs hem içime kapanık olmuşumdur güzel bir çocukluk buyuzden geçirmedim orta okula kadar hep dalga gecilen biriydim şimdi lise sondayım dalga gecmiyorlar çok nadir gectilermi çok kırılıyorum gözlerim doluyo uzaklasmak istiyorum bulunduğum ortamdan kalın ses kimse istemez ama bu kadar ince olmasıda hiç güzel değil, erkek arkadasım var benden bir kaç buyuk onunla konusurken utanıyorum konusmak ıstemıyorum sessız kalıyorum hep ama artık ıcımde tutamıyorum bunu dertlesmek için geldim bu siteyede bildiğiniz ses kalınlastırmak için yöntemler varmı paylaşırmısınız?

Sesi kalın olupta çocuk çocuk konusanda var. Sesinizin inceliğiyle çevrenizde dalga geçen var veya alay konusu yapan sanırım bu yüzden sevemiyorsunuz.. ama bakın bu bütün olan şeydir mesela jest ve mimiklerinizi kullann dikkat çekici. Dikkatleri direk el kol hareketleriniz mimikleriniz çeker sesiniz değil.

21 olcam yakında. insanlar bana aa aynı 16 gibisin diyor. desinler banane.
desinler istediğini sanane ? sen kendini sev. böyle bir sebepten içe kapanık olup kendini üzmeye değer mi..
Bir aralar hic takmıyordum bunu ama tekrar takılmaya basladı biri gözümün önünde dalga gectiği zaman ağzımı 1 kelime dahi açıpta bişey söyliyemiyorum ne diceğimi bilmiyorum cunku buda beni çok rahatsız ediyo :(

Aklima cok sevdigim bi arkdasim geldi.
Cok ince bi sesi var onunda ve cok kibar konusur. Bazen dalga geceriz senin o ses tonunu yeriz kizzz, bu ne kibarlik diye.
Ben kibar diilimkii diye yine devam eder.
Bence hem 8 yasima kadar koyde buyumemden dolayi hemde yurtdisinda yasiyor olmamdan dolayi almancilar gibi " gidiyom, geliyom" diye konusurum.

O arkdasimin sesine hasta olurm, ayri bi hava katiyor. Keske bende onun gibi olmayi becerebilsem.

Aklima cok sevdigim bi arkdasim geldi.
Cok ince bi sesi var onunda ve cok kibar konusur. Bazen dalga geceriz senin o ses tonunu yeriz kizzz, bu ne kibarlik diye.
Ben kibar diilimkii diye yine devam eder.
Bence hem 8 yasima kadar koyde buyumemden dolayi hemde yurtdisinda yasiyor olmamdan dolayi almancilar gibi " gidiyom, geliyom" diye konusurum.

O arkdasimin sesine hasta olurm, ayri bi hava katiyor. Keske bende onun gibi olmayi becerebilsem.

Böyle düsünen insanların etrafta olması çok güzel bu yorum morelimi azda olsa düzeltti sanırım :) peki ya sesinden rahatsız olmazmıydı hic

Sesini sev
Bak erkek arkadaşın sevmiş
Çok güzel söylemişsiniz tesekkur ederim ama ben onun benim sesimi sevdiğini düşünmüyorum beni seviyo olabilir ama sesim hakkında inceliğiyle ilgili değilde baska bir kusur bulup söylemisti

Böyle düsünen insanların etrafta olması çok güzel bu yorum morelimi azda olsa düzeltti sanırım :) peki ya sesinden rahatsız olmazmıydı hic

Hicte bile. Bazen otobuste cok narin, urkek, ince sesli kizlar goruyorum. Yanimdaki arkdasimda haril haril muhabbetken gidiyom geliyomla, o kizin konusmasini duyunca hemen susarim, rezil olmuyum su kaba konusmamla diye.
Hele gecen gun videolarda duydugumuz seslerin bzim gercek seslerimiz oldugunu duydugumda dahada utandim. Sesim cok kalin cikiyor, oysaki kulagima cok farkli geliyordu normalde. Boyle kalin degildi.

Yinede sukrediyorum.Dusunsene kalin, erkek sesi gibi olan kadinlari, oyle olmakta istemezdin diye dusunuyorum. Bazen calistgim magazaya gelir boyle kadinlar; acaba dönmemi? Diye bakarim kac kere.

Benimle ve bir arkadaşla da geçerlerdi

30 yaş üstüyüz hem de biz

Hamileydim sizin cırlak sesinizle bebek uyanır vs derlerdi

Ki mesleğimde de konuşma önemli

Yani tek değilsin patavatsız çok umursama sen onlardan çok Gül

Konuş sinir olsunlar seni yıldıramayınca

Hicte bile. Bazen otobuste cok narin, urkek, ince sesli kizlar goruyorum. Yanimdaki arkdasimda haril haril muhabbetken gidiyom geliyomla, o kizin konusmasini duyunca hemen susarim, rezil olmuyum su kaba konusmamla diye.
Hele gecen gun videolarda duydugumuz seslerin bzim gercek seslerimiz oldugunu duydugumda dahada utandim. Sesim cok kalin cikiyor, oysaki kulagima cok farkli geliyordu normalde. Boyle kalin degildi.

Yinede sukrediyorum.Dusunsene kalin, erkek sesi gibi olan kadinlari, oyle olmakta istemezdin diye dusunuyorum. Bazen calistgim magazaya gelir boyle kadinlar; acaba dönmemi? Diye bakarim kac kere.
Çok tesekkur ederim yorumlarınız içimi rahatlattı bende şükrediyorum sonuçta değiştiremem sesmi belki bir umut kalınlastırma formulu vardır dıye geldım ama böyle seyler duymak sanırım beni bu dusuncemden vaz gecirdi biraz :)

Elestiri parayla mi canim? Herkes her seye bir mânâ zaten buluyor. Bunlara aldiris etmemelisin. Kendini oldugun gibi kabullenmeli ve sevmelisin. Belki de konusabildigin icin sukretmelisin..veya herkesin sesi guzel olmak zorunda degil.senin de baska guzelliklerin olduguna eminim. sen sustukca insanlar sana daha cok elestiri oklarini yoneltirler. Sesin birak inceyse ince kalsin. Benimki de incedir.kedi gibi ses cikar hep. Bence tatli hos bir kedi myuvmyuvmyuv.. hadi uzme kendini :)

Ne güzel işte.Bana telefonda beyefendi diyen çok oldu :KK53:
Ciddiyim
Buda değisikmiss :) erkek arkadasım benden biraz buyuk onun yanında böylr konusunca çocuk gibi kalıyorum diye aklıma takılıyo sadece :) çokta memnun olduğunu sanmıyorum ama artık yapıcak bisey yok yorumlar beni çok mutlu etti yinede iyiki paylasmısım

Back
X