Bıktım artık dalga geçilmesinden :(

Çok tesekkur ederim yorumlarınız içimi rahatlattı bende şükrediyorum sonuçta değiştiremem sesmi belki bir umut kalınlastırma formulu vardır dıye geldım ama böyle seyler duymak sanırım beni bu dusuncemden vaz gecirdi biraz :)

Hic dertlenme canim benim. Narin sesli kizlari gordukce citi piti seker biseydir hep benim gozumde, yiyesim gelir:kk77:.
Cok ozenirim gercekten.
Bilgim yok o konulardan, belki bi baska arkdasimiz yardimci olur sana.

negüzel işte narin kibar ses tonun var.
Benimlede yıllarca ayak bileklerimle dalga geçtiker ayy şuna bak kırılıcak saklamak için çizme giyiyoya gitti iş 20lere gelince.

bende saf gibi kalın bilek normal olan benimki çirkin psikolojisine girdim.
şimdi çok mutluyum incecik çok sexi

Ibenim sesim de çok incedir vik vik çıkar hatta yüksek sesle konuşunca kendi sesim beni rahatsız eder :KK53: ama sesimi çok seviyorum kalın sesin de ince sesin de ayrı güzelliği var hiç üzülme sen hem ince sesin kıymetini bil yaşlanınca da güzel olur :KK53:

kızlar ya :KK43: benim çook büyük bi derdim var 18 yaşındayım olgun bir kızım ama içime kapanığım :/ buda sesimin çok ince olmasından kaynaklı ince hem tiz, insanlar çocuk gözüyle bakıyolar bide dalga gecenler var.. Çocukluğumdan beri zaten hep dalga geçtiler ilk okul çağlarımda vs hem içime kapanık olmuşumdur güzel bir çocukluk buyuzden geçirmedim orta okula kadar hep dalga gecilen biriydim şimdi lise sondayım dalga gecmiyorlar çok nadir gectilermi çok kırılıyorum gözlerim doluyo uzaklasmak istiyorum bulunduğum ortamdan kalın ses kimse istemez ama bu kadar ince olmasıda hiç güzel değil, erkek arkadasım var benden bir kaç buyuk onunla konusurken utanıyorum konusmak ıstemıyorum sessız kalıyorum hep ama artık ıcımde tutamıyorum bunu dertlesmek için geldim bu siteyede bildiğiniz ses kalınlastırmak için yöntemler varmı paylaşırmısınız?
cnm bende 21 yasndayim... benim sesimde pek kalin sayilmaz...ama bununla barisik olman lazim.
buna kafayi takip hayatini karartma... birak insanlar ne derlerse desinler umursama bukadar.

ses değiştirme operasyonları var
hadi bunu yaptırmadın psikologdan yardım alabilirsin
dalga geçmelere karşı alman gereken tavırı içine kapanmaman gerektiğini uzman yardımıyla çğrenirsin

[QUOTE="sapsik58,

Yinede sukrediyorum.Dusunsene kalin, erkek sesi gibi olan kadinlari, oyle olmakta istemezdin diye dusunuyorum. Bazen calistgim magazaya gelir boyle kadinlar; acaba dönmemi? Diye bakarim kac kere.[/QUOTE]
Kaş yaparken göz çıkartmışsınız
Dönme ne demek yahu

Bence siz birini teselli etmeyin :KK14:

Diksiyon dersi alırken hocam eski bir öğrencisinin sesinin ince çıktığından bahsetmişti. Ve bunu doğru nefes diksiyon egzersizleriyle duzelttiklerini söylemişti. Belki bu size bir fikir verebilir.

benim sesim de çok ince hatta hiç muhabbetim olmayan insanlar bile sen hiç seslendirme işiyle uğraştın mı ya animedekiler gibi sesin var diyor bence sizin arkadaşlarınız bi garip hem kötü bile olsa dalga geçmek saçma bi de dalga geçmek var takılmak var belki de espri anlayışınız yoktur bu konuda

bu insanlar ne kadar garip,kendileri mükemmelmiş gibi dalga geçiyorlar başkalarıyla

Sen dört dörtlük de olsan insanlar istedikten sonra mutlaka dalga geçecek bir şey bulur. Önce sen kendini sev ki başkaları da sevsin.

kızlar ya :KK43: benim çook büyük bi derdim var 18 yaşındayım olgun bir kızım ama içime kapanığım :/ buda sesimin çok ince olmasından kaynaklı ince hem tiz, insanlar çocuk gözüyle bakıyolar bide dalga gecenler var.. Çocukluğumdan beri zaten hep dalga geçtiler ilk okul çağlarımda vs hem içime kapanık olmuşumdur güzel bir çocukluk buyuzden geçirmedim orta okula kadar hep dalga gecilen biriydim şimdi lise sondayım dalga gecmiyorlar çok nadir gectilermi çok kırılıyorum gözlerim doluyo uzaklasmak istiyorum bulunduğum ortamdan kalın ses kimse istemez ama bu kadar ince olmasıda hiç güzel değil, erkek arkadasım var benden bir kaç buyuk onunla konusurken utanıyorum konusmak ıstemıyorum sessız kalıyorum hep ama artık ıcımde tutamıyorum bunu dertlesmek için geldim bu siteyede bildiğiniz ses kalınlastırmak için yöntemler varmı paylaşırmısınız?
Benim sesimde çok tizdir
Hatta bundan 10 yıl önce birisine yol tarif etmiştim yol tarif ettiğim kişi babamın teyzesinin oğlu adam doktordu yanımıza gelince konuştuğum sen miydinçocuk sandım dedi, sesini degiştiremiyormusun falan demişti çok aptalca 50 yaşında doktor bunu söylermi ya inan hiç takmadım bile şimdi 37 yaşındayım hatta hoşuma bile gidiyor böyle olması eşimde öyle söylüyor boşa dert ediyorsun

Eminim çok şeker konuşuyorsundur. Sen o kötü niyetli insanlara takılma nolur. Bak bem oldum olası hep kiloluydum. Ortaokul ve lisenin ilk yıllarında oğlan çocuklarına göre hem uzun hem de iriydim. Ne laflar söylerlerdi bir bilsen :KK43: Hele bir çocuk vardı, lisede aynı servisteydik. Servisten her inişimde elephant diye seslenirdi. Nefret ederdim o andan, ölmek isterdim. Üniversitede hiç öyle bir sıkıntım olmadı ama. Hala kiloluyum ve yapacak bir şey yok, ben böyleyim. Ses nasıl kalınlaştırılır bilmem ama yapacak tek şey alay etmek. Espri yeteneğinin ve bunun için gerekli zekanın, insanların fiziksel ve doğuştan özellikleriyle sınırlı olduğunu, yap yap artık bayatladığını, biraz daha zekice espriler yapıp aklını ispat etmesi gerektiğini söyleyebilirsin. Bugünkü aklım olsa hiç üzülmezmişim ama o zaman hayat memat meselesi gibiydi. Kendini sev, sesinle mutlu ol. Çünkü sen farklısın ve farklılıklar hep güzeldir. Ben senin sesini duymadan çok sevdim.
Sevgiler :KK200::KK24:

Bir arkadaşım vardı, sesi abartmıyorum helyum gazı çekmiş beyaz showdakiler gibiydi. Güzel sanatlar lisesi müzük bölümünü bitirdi,sonra konservatuar ve tv programları. Belki eğitebilirsin sesini. Yada ses tellerin için doktora görünebilirsin, şuan erkek olan eski bir kız arkadaşım vardı, artık sesi de kalın. Demekki bir çözümü var. Üzülme lütfen bu kadar

Kıyamam sen bunu kafana ck takmışsın ya benım sesımde cok tiz ince hatta cıtlak :D ay benle dalga gecerlerdı bende onlarla beraber gulerdım hatta bazen sınıfta hca sesı guzel biri sarkı sylesın derdı ben sylerdım butun sınıf kpardık :) ya bırde evlendım 27 yasında kadın oldm acarım muzıgı bagra bagra sarkı sylerım guzel degıl detone de olsam sarkı syleyınce mutlu olyom ve syluyrum herkes anasında şark bulbulu olrk dgmuyr ya amaaaan takma zaten herkesın sesı kendıne cırkın gelır

Sana degilde arkadaslara bundan onerebilirsin.
Hıım tarz biseyede benziyo:)
Hem bakarsın beyinlerinede dalga gider belki:)
Ne dersin:)
20160301.webp

Benm de ince ama dert etmeye degmez. Hatta sempatik bile diyebilirim. Sen kendini boyle seylere verme canim. Onumde universite sinavi var ona yogunlas. Yanliz bi kere haberlerde gormustum bi adam ameliyatla sesini kalinlastirmisti. Hatta ameliyatta konusup sesini kendi secmisti.

Allah vergisi ne yapalım siz niye utanıyorsunuz ki onların ayıbından.
Ses tonunu değiştiremeyiz ama güzel bir diksiyona sahip olabiliriz. Önemli olan güzel konuşmak bu da bizim elimizde. İnsan olan bunun farkında olur demek onlar insan değilmiş.

Hem onlar gibi normal ses tonuna sahip olup da ne dediğini bilmeyen boş konuşan biri olmaktansa, çıtır bi ses tonuyla güzel konuşmak daha iyi.
Bak benim bir dostumun da incecik ses tonu var şimdi ana sınifinda çalışıyor ve işini mükemmel yapiyor. Insanlar onun ses tonunu değil başarısını konuşuyor. Farkınız ne biliyor musun, o sesini hiç dert etmiyor o etmeyince insanlar da bunu konuşmuyor. Onlar dalga geçince iyice içinize kapanarak onlara istediğini veriyorsunuz. Onlar yokmuş gibi yapın

Yumuşak karnımızla ilgili rahatsız olduğumuz, alındığımız şeyler olabilir. Ama hep etrafa ben buyum ve mutluyum demek önemlidir. Keza hakikaten de öyle olunmalıdır.

Back
X