Bıktım artık delirmek üzereyim

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Garnier saf ve temiz kullandım hiçbir işe yaramadı.Anlık matlaştırıyor.

Yüzüm yağlı bundan çok şikayetçiyim ve yüzümde sivilce oluşmasına neden oluyor.

Gözeneklerim açık içleri dolu sanırım.Yani ne kadar temizlesem de yine bir işe yaradıgını söyleyemem.

Ağdadan dolayı bıyık bölgemdeki hafif kararmadan rahatsızım.

Yüzümde kızarıklık var.

Pütürler var yüzümde.Aynı zamanda çillerimden lekelerimden şikayetçiyim.
Güneş kremi kullanmam gerekiyor ama su bazlı olmalı bildiğim tek şey bu.Yüzümün yağlı olmasından dolayı o da.

Ne araştırdıysam hiçbirine tamamen güvenemedim.Sorunlarımın birine bile bir çözüm biliyorsanız lütfen yardım edin.Delirmek üzereyim haftalardır yüzümle uğraşıyorum.Beyaz kil var evimde.Birkaç yağ da var.Lütfen yazmaya çekinmeyin.

güneş kremi degil biraz komik olabilir ama bebek pişik kremi ama içinde cinko oldugu için cilt lekelerine cok iyi geliyor. arastırabilirsiniz forumda bende burda duyup kullanmaya basladım bebek gibi yapıyo cildi
Cok tesekkür ederim pisik kremi iyi geliyor diye duymustum.Benim yüzüm yağlı bide.Daha cok yaglandırır mı acaba?

Cok tesekkür ederim pisik kremi iyi geliyor diye duymustum.Benim yüzüm yağlı bide.Daha cok yaglandırır mı acaba?
aksine kurutur cildinizi benimde cildim karma olamasına ragmen kullandıgım sürece cok kuruyodu oyuzden sürekli kullanmıyorum sivilcem falan oldugunda kullanıyorum

ben sivilceler için sudocrem kullanıyorum. gözeneklere de beyaz kil maskesi kullanıyorum bir aydır. faydasını gördüğüm tek şey kil oldu.

Canım ilk olarak yağlı cildin ve gözenekler icin LR micro silver set öneririm ardından aleo vera peeling ve msm jel bunlarda lekeler ve cillerin icin eminim cok iyi gelicektir hatta tamamen kurtulucaksindir çunkü bende bu tur sorunlar yasadım ve LR ile kurtuldum ayrıntılı bilgi almak istersen mesaj atabilirsin :KK54:

Bence direk doktor a gidin. Bende çok mücadele ettim gençken. Roaccutane (yazımı hatalı büyük ihtimalle) kullandım. Şimdi sadece garnier 3 u bir arada kullanıyorum şükür düzeldi yüzüm

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-28-23-36-30.jpg
    Screenshot_2017-02-28-23-36-30.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 64
X