Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Çok kopuk kopuk anlatmışsınız.
Adam niye ve esas neyin videosunu çekiyor? "Aa bu ev ne dağınık, dur şunu bir kaydedeyim" mi diyor? Öyle bir anlatıyorsunuz ki şu konuları...

Eltinizin kocasıyla evdeki yardımlaşması ne alaka?

1- Ev insanin mahrem alanidir kimse izin verilmediği surece müdahale edemez "burası benim evim video cekemezsin" deme hakkin var hatta olay bile çıkarabilirsin yani kime ne ev daginikmis bulasik yikanmamis falan
2- adamda saygı diye birşey yok hem izinsiz video çekiyor hem de çat kapı geliyor evli adamin ne isi var kardesinin evinde

Ben hiçbişey anlamadım, ne maksatla video çekiyor, evin dağınık halini eleştirmek amacıyla filan mı, yoksa doğal bir video çekeyim yeğenlerimi filan mı diyo nedir? Biz de ordaymışız gibi anlatmışsınız, anlaşılmıyor..

Kimseye evinizi beğendirmek zorunda değilsiniz, o konuya da üzülmeyin, 3çocuklu ev hali, olabilir, kimseye laf düşmez

[QUOTE="Cansu098, post: 45043720, member: 72güzKaynim evime haber vermedeliyor ve kı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Ksureklacarpsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim[/QUOTE]

O ne be videoya cekmek nedir saadettin teksoy gibi :KK70:

Sen de onlara oturmaya gittiginde ayy abi sen de ne hamaratsın haa. Annrm de seni kiz cocugu gibi becerikli yetistirmis az benimkini de oyle yetistirseydi keske falan de surekli ona kilibik kendi esine maço gondermeleri yapp azutansin.

Gerçekten al o telefonu duvara fırlat.Densiz yavv.Hem ev dağınıksa dağınık ona ne ??
Bu kadar dert ediyorsa kendisi yapsın,töbe ya.

Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Terbiyesiz edebsiz kadın saçını başını tutup kapıdan kovsaydın sende.

Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Kapi calinca acma sen de canm. Yada kapinin arasindan musait dglz k.bakam de gonder.

Video meselesine bir aciklik getirseniz? Herkes fazla gaza gelmis gibi geldi bana. Belki de adam yegenleriyle oynuyor, onlari cekiyor, arka fonda daginik ev cikiyor? Hani mevzu bu da olabilir. Ama burada bir "daginik evimi kaydetmek icin cekiyor" havasi verdiniz cok guzel.
Adam neden ve neyin videosunu cekiyor desem?

Cok moralim bozuk . Ne dediğimimi biliyorum . Halen ağlıyorum . Off bıktım bunlardan. Kurtulamıyorum

Ya arkadaşım sen bir kere sert! bir dille uyar.
Adam hala devam ediyorsa o zaman gurursuz değil yüzsüz olur.
O zaman da devreye eşini sokarsın.
Daha olmadı biz kk olarak gelir haddini bildiririz En Büyük KKEn Büyük KK
Kendini üzecek bir konu değil yani.

Back
X