Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Video meselesine bir aciklik getirseniz? Herkes fazla gaza gelmis gibi geldi bana. Belki de adam yegenleriyle oynuyor, onlari cekiyor, arka fonda daginik ev cikiyor? Hani mevzu bu da olabilir. Ama burada bir "daginik evimi kaydetmek icin cekiyor" havasi verdiniz cok guzel.
Adam neden ve neyin videosunu cekiyor desem?
:KK70::KK70:bana da öyle geldi.

Pardon da ne münasebet .Birde yazdiklarindan kayninin densizligini boşver hala evim dağınık bilmem ne gibi kendini mahçup hissediyorsun gibi geldi.İstersen evim dağınık olsun ister pislik götürsün,kime ne senin mahremin .Kaynina.ne ki senin evinden ne boş gereksiz biriymis .Bir an kendimi yerine koydum owww bırak video yapmayı o kaynim.bir daha yönünü dahi dönemezdi

Hasta mıdır nedir sapık gibi videoya çekmek ne yani ?
Elinin tersiyle telefonuna bi tane çak 'ay ev çok dağınıkta toparlayayım derken elim çarpıverdi' de .
Düşsün kırılsın telefonu görsün bi daha .

"Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor "

su cumleyi okuyunca herhalde kendini bilmez bir ergen vakasi ile karsi karsiyayiz dedim ama adam 45 yasindaymis.
evin daginikligini filan bosver, isterse bal dok yala olsun yinede eve girer girmez video cekmeye hakki yok.
birde anlamadim calismiyor mu bu adam gunduz vakti ne isi var sizin evde? kopuk kopuk anlatmissin ben mi yanlis anladim acaba?

Konu sahibi ne hakla ve neden evini videoya çekiyor bi gelip te yaz sadece şuan ağlıyorum diyip tekrar gidiyorsun

Ca
"Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor "

su cumleyi okuyunca herhalde kendini bilmez bir ergen vakasi ile karsi karsiyayiz dedim ama adam 45 yasindaymis.
evin daginikligini filan bosver, isterse bal dok yala olsun yinede eve girer girmez video cekmeye hakki yok.
birde anlamadim calismiyor mu bu adam gunduz vakti ne isi var sizin evde? kopuk kopuk anlatmissin ben mi yanlis anladim acaba?
calisiyor . Sabahları kaybım öğleden sonra esim çalışıyor . Bende neye uğradığımı şaşırdım .

Video sorusunu bu kadar es gectiginize gore, sonunda haksiz bulunacaginiz bir mevzu var ortada demek ki. Bu kadar gaza getirdim, simdi boyle desem topa tutarlar filan mi diyorsunuz yoksa?

Tevekkeli degil, konunuzda oradan oraya atlamis, meselelerde bir suru bosluk birakarak yazmissiniz. Haksizsiniz sanirim. Buradan zaman zaman konularin icinden cimbizla parcalar cekip anlatan konu sahipleri cikar boyle. Konunun tamamini anlatinca haksiz bulunup elestiri alacaklarini bildikleri icin boluk porcuk islerine gelen parcalar yazarlar, ki onlari hakli gorup herkes saydirsin karsi tarafa. Hayir, yorumcular fazla heyecanlaniyor hemen, sorun o. :KK70:Konuyu bilmiyoruz bile. Bu kadar gaza gelmeyin yav.

Son düzenleme:
Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
o video çektiği telefonu alır kırardım

Maksadı belli biz çok temiz siz çok pissiniz videoları çekip evinde bir güzel alay matrak konusu oluyorsunuzdur eğlenmek ve egolarını tatmin için çekiyor . Önce konuşurum yaptığın çok aykırı edepsizce bizim ev halimizi çekmeye hakkın yok eğer birdaha çekersen videoya evimize gelme eksik olsun senin böyle misafirliğin hem çat kapı haber etmeden gel ve hem video çek birdaha yapacak olursa ben olsam o kapıyı kesinlikle açmazdım

Siz meden boyle evimin videolarini cekmeye meraklisiniz ben sizden 20 yas kucuk yeni evli sayilrim de acik utanaca mi bakalim

Şuam bile ağlıyorum ağlamalardan yoruldum . Bana dua edin
Aglayacagina burada soylenilen seyleri uygula aglamakla bir seyler cozulmez.Burada is kocana dusuyor.O yapamiyorsa is sana duser."Kendine gel bu zamana kadar hos gormeye calistim sesimi cikarmadim ama yaptigin hic hos degil ve cok rahatsiz oluyorum ayni sekilde abinde cok rahatsiz oluyor ama seni uzmemek icin soylemiyor ama ben dayanamadim bu densizligine kusura bakma sen benim evimin ozelini cekip kaydedemezsin,ben seni her zaman misafir ederim basimin ustunde yerin var birbirimizi kirmayalim uyarimi goz onunde bulundur lutfen" de..

Back
X