Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Beni pis olmakla itham etmissiniz. Kötü söz sahibinindir.

Şehirde yaşıyoruz çocuğu nasıl salalım bahçeye. Bahçe mi var, park mi var. Sokakta mi oynasın. Ya biri kacirir ya da araba carpar. Oyle tek basina cocuk salinir mi? Evde olunca enerjisini ne yapacak. Oynaması dağıtmasi lazım. Eline boya kalemi alıp cizecek tabii ki. Bütün gün çocukları sokağa sal, oglen gelsinler kiymali ekmeklerini alsinlar :)) akşam olunca da topla artık neredeyse sonra yıka dört çocuğu oh ne ala memleket ev tertemiz kalır tabi. Bütün gün at gibi dışarda koşturan, çamurda yuvarlanan cocukta evi karıştırmaya derman kalmaz tabi.

Tekrar ediyorum bir çocuk bile olsa eğer o çocuk evde bakılıyorsa ev dağılır pislenir. Eğer cocuklu ev bal dok yala kıvamında ise o çocuk ciddi bir baskı altında hiç birşey yapmasına müsade edilmeden buyuyordur. Ben annenizin çocukları sokakta buyuttugunu bilmiyordum.Sizin annenizin şartları ile şimdiki şartlar bir mi? Eskidenmis o. Belki yine kirsal alan veya anadolu sehirlerindeki illerde boyle olabilir ama neler neler duyuyoruz artik oralarda bile boyle olmadigina inaniyorum. Yani diyecegim o ki Eğer çocuğu bütün gün sokağa salarsaniz orayı karıştırır evi karıştırmaz.

İnsanlar 1 bebek bakıyorlar ev her yer heryerde oluyor.
Valla benim oyle 10 aylik bebek salondaki butun dolaplari gunde kirk kere acar icini o doker ben toplarim hele oyuncaklar alir oyuncak torbasinibdoker hepsini heryer oyunca toplatmazda agliyo hemen toplayinca napayim cocuk oynuyo elindenmu alayim pis hic bir zanan olmadi gunluk temizlik yaparim her sksam o uyuyunca dupurup silip toz alirim ama gunduz gel gor daginik oluyo malesef dupduzgun tutmanin imkani yokki. Cocuk bu dagitacak oynuycak ben serbest birakiyorum evin icinde hep zararsiz olan herseyi dagitabilur hic karismadigim icindir belki bebegim cok rahat cok neseli herkeste durur yabancilik cekmez saati gelince kendi uyur buyuk adam gibi valla:)

kirsalda bile kaç kişinin çocukları kaçırıldı. Onların da çok sokağa saldıklarını sanmıyorum. Bizim zamanımızda çocuk olmak daha güzeldi. Şimdiki çocukların oyun oynamaya zamanları bile yok

Evet eskiden çocuklar mahalle arkadaşlarıyla oynadı bütün gün. Herkesin annesi kollardı göz kulak olurdu çocuklara. Annede evde hem işini yapar hem yemek hem arkadaş gezmesi. Ama şimdi çocuğu parka bile götürsen yanından ayrılmamak lazım.

kirsalda bile kaç kişinin çocukları kaçırıldı. Onların da çok sokağa saldıklarını sanmıyorum. Bizim zamanımızda çocuk olmak daha güzeldi. Şimdiki çocukların oyun oynamaya zamanları bile yok
Ayy insan guvenipte birakanazki dediginiz gibi artik kirsalda bile neler neler oluyo her yer bozuldu neler duyuyoruz cocuk kacirmalar falan insan aklini kaybeder napalim en iyisi evde oynamalari ama su tabletlere telefonlara sinir oluyorum cocuklar alisiyolar ona robotik robotik geziyolar ben hic oynatmiycam daha anlamiyo bisey zatende seneye falan ister belki direticem oynatmiycam oyuncak oynasin bende evde butudum hep annem beni hic sokaga cikarmazdi cok korkardi bende oyun oynardim hep evde kendi kendime evde

Konu bana fake gibi geldi. Konu sahibi saçma sapan şeyler söyleyip kaçmış. Resmen kuyuya bir taş atmış millet çıkarmaya çalışıyor.
Herkes kayninibtopa tutuyor o orada miy miy..millet daha cokbsinirleniyor olanlara eminim obda kış kış guluyor bence.ne bi anlatım ne bi açıklama yok yok yok.Sadece su an agliyom, rezil oldum vs.
Çok saçma çok ..:-[ :-( Hey millet yazmayın yorum morum yaa.Söyleyin ne anladiniz ki?
Sormak istediğin bisey varsa sor . Yanıtlayayım . Icinden gecen seyleri yazmışim . Ne yapabilirim

Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
senin kocan geri zekalımı ağır oldu kusura bakma ama

bencede konu sahte çok samimiyetsiz bir anlatım ısrarla işine gelmeyen yorumları es geçen bi konu sahibi var karşımızda... Doğruysa bile eksik çok anlatım var adam yeğenlerini çekiyordur 45yaşındaki adam kardeşinin çocuğu yaşındaki eşinin dağınıklığını niye konu etsin... Paparazzi mi bu adam elinde kamerayla eve giriyor da ev sahibi sadece susuyor...
Sizi Kıskanan elti ve kayın varsa hersey yapar . Dedikoducular yaptıklarından bıktım . Üzüntümü paylaşmak istedim . Yaptıklarını anlatsam kitap olur. Sormak istediğin varsa sor cvp vereyim

senin kocan geri zekalımı ağır oldu kusura bakma ama
Bisey diyince abimdir .kaynanamda onları destekliyor . Abindir sanki ne yapmış . Bizde öyle baka kalıyoruz yapılanlara . Inanın artık bas edemiyorum

e küçükte değilsin yani taş olsa çatlar
Zaten yıprandım . Artık dayanamıyorum . Nasıl davranacağımı bilmiyorum iyi olsam eşek diyorlar . Tavır alsa ne yapmaya çalışıyor getizekali diyorlar . Cvp versem saygisiz diyorlar . Gitmiyorumda gelmesinler diye . Habersiz müfettiş gibi karı koca . Kaynanamda buyuk eltin saygizsizsin olmayın . Ona hic birsey demiyor . Neden diyorum . Boyu kadar kızı yar hic soylenirmi. Bu arada evliliğim 6bitti 7 giriyor

Zaten yıprandım . Artık dayanamıyorum . Nasıl davranacağımı bilmiyorum iyi olsam eşek diyorlar . Tavır alsa ne yapmaya çalışıyor getizekali diyorlar . Cvp versem saygisiz diyorlar . Gitmiyorumda gelmesinler diye . Habersiz müfettiş gibi karı koca . Kaynanamda buyuk eltin saygizsizsin olmayın . Ona hiv
ay varsın kötü desinler benimde adım dik başlıya çıktı hazır cevapa çıktı umursuyo muyum hayır onlara kendimi bu şekilde kabul ettirdim mi evet iş sende bitiyo

ya yıpratmasın orası senin evin allah allah belki kaynın geldiğinde banyoda falan olcan evlilik hali bu olamaz mı onu da mı çekcek söyletmeyin insanı
Gecen kapıyı acmiyon dedim. Karısı arıyor . Buyuk kız arıyor kaynanam arıyor esim en son aradı . Esime dedim . Noldu bir sürü kişi aramış uyuyordum . Dedim . Eşimde kaynimin kızı gelmiş kapıda . Zile basıyor parmağını çekmiyor . Daha ne yapacağımı bilemedim eşimde arayinca . Mecbur actım . Uyuyordum dedim . Cocuklar gece durmadı . Daha ne yapayım . Kurtulamıyorum . Öyle yamanlar. Cocukları bile yaman . Ben onlar gibi olamıyorum . Hep iyi seyler düşünüyorum. Ne yapam bilemedim

Back
X