Beni pis olmakla itham etmissiniz. Kötü söz sahibinindir.
Şehirde yaşıyoruz çocuğu nasıl salalım bahçeye. Bahçe mi var, park mi var. Sokakta mi oynasın. Ya biri kacirir ya da araba carpar. Oyle tek basina cocuk salinir mi? Evde olunca enerjisini ne yapacak. Oynaması dağıtmasi lazım. Eline boya kalemi alıp cizecek tabii ki. Bütün gün çocukları sokağa sal, oglen gelsinler kiymali ekmeklerini alsinlar :)) akşam olunca da topla artık neredeyse sonra yıka dört çocuğu oh ne ala memleket ev tertemiz kalır tabi. Bütün gün at gibi dışarda koşturan, çamurda yuvarlanan cocukta evi karıştırmaya derman kalmaz tabi.
Tekrar ediyorum bir çocuk bile olsa eğer o çocuk evde bakılıyorsa ev dağılır pislenir. Eğer cocuklu ev bal dok yala kıvamında ise o çocuk ciddi bir baskı altında hiç birşey yapmasına müsade edilmeden buyuyordur. Ben annenizin çocukları sokakta buyuttugunu bilmiyordum.Sizin annenizin şartları ile şimdiki şartlar bir mi? Eskidenmis o. Belki yine kirsal alan veya anadolu sehirlerindeki illerde boyle olabilir ama neler neler duyuyoruz artik oralarda bile boyle olmadigina inaniyorum. Yani diyecegim o ki Eğer çocuğu bütün gün sokağa salarsaniz orayı karıştırır evi karıştırmaz.
İnsanlar 1 bebek bakıyorlar ev her yer heryerde oluyor.