bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

pembe gözlük falan takmadım.her şey güllük gülistanlıkta demedim.Sadece görmek istediğini görürsen her şey kötü gelir..Benim bu konuşmam mevcut iktidarın her şeyini onaylıyorum anlamına gelmez.Abimm şu an sendikasından dolayı müdürlüğüne son verildi çok büyük haksızlık yapıldı şu an bak eleştirimi yaparım ama iyi şeyleri de görmezden gelemem.Ötekileştimenin alası 1995 ve 2001 e kadar alası yapıldı.2001 bir hatırlayın ülke fakirlikten kırılıyordu ama tabi bunları görmek istemezsen göremezsin.Avrupa ülkelerine git en azından ben bizzat gittim bizim ülkemiizdeki kalkınma yok Fransa Türkiyenin 20 yıl gerisinde.

O zaman tek taraflı yorum yazmayın. Fransa Türkiye'nin 20 yıl gerisinde ise bizene? Neden bir Japonya olamıyoruz? Bu dediğiniz şöyle olmuş. Sınavdan 50 aldım ama olsun 30 alanlar da var. 85 alanları düşünmez ama böyle düşünen biri. Ben her şeyi kötü görmüyorum aman 20 yıl önce daha kötüydü buna da şükür(!) gibi bir zihniyetim yok olamaz da.Ben bu vatan için ölen Mehmetlerin arkasından kıs kıs gülüp Habur'da terörist karşılatan, insanlar sırf kendileri gibi düşünmüyor diye dört duvar arasına sıkıştıran, çala çala doymayan ülkeyi sata sata bıkmayan ve daha nice kul hakkına giren zihniyeti görmezden gelemiyorum. Neden çünkü vicdanım var. Neden çünkü ben görmezden gelsem hep ağızlarından düşürmedikleri Allah var ya Allah görüyor işte.

Evet kızlar haberler ızlemıyorum artık bıktımmmmm resmen bıktımm erdoganmıs chpymıs offff gına geldı resmen bıktım dunyada neler var bakıyorum eskılerden ne guzel sebze , meyvelerın , altın vb seyler kım kaza yapmıs turkıyede ne var yok bakıyorum tık karsımda ERDOGAN VE KILICDAROGLU VAR NEYMIS TOKALASMAMISLAR "ZAFER BAYRAMINDA BAKIYORUM KIM NE GOSTERI YAPMIS HANGI ULKELER KUTLAMIS BAYRAMIMIZI " GUNUN KONUSU ERDOGAN KILICDAROGLU TOKALASMAMISLAR ....heyy!! şapsikler nasıl kutladıklarını gosterın offff bunları yazarken gına geldı resmennn
kızlar artık korkar oldum yakında CHPLILER , AKPLILER IC SAVAS ACACAKLAR TURKIYE NEREYE GIDIYOR?????
NOT: YURT DISINA AILELERIMIZI GETIRTMEYI DUSUNUYORUM TURKIYENIN GIDISATI GIDIS DEGIL CUNKU ....

MUNE ABLA LUTFEN KONUMU KAPATIRMISIN ??? HERKES ..... SEKLINDE ANLIYOR GEREKSIZ VEYAHUT BUNU SIYASETI KARALADIGIMI DUSUNENLER ASLA! BOYLE BIR NIYETIM YOKK LUFTEN KENSINIZI BASKALARIYLA KARISTIRMAYIN VEEE ASLINDA COOOOK SEYLER SOYLERIM DE BEN BASKALARI GIBI DEGILIM ANLADIGIM SEKLINDE ANLAMM

Mune ablan bu konuyu istemesende kapatırdı çünkü konunun açılış mesajı bile siyaset kokuyor, burda din ve siyaset serbest miydi?

MUNE gelirse nolur geyik bölümünü bulamıyorum ..ara ara bulamadım... bi yollasa linki bi zahmet

Dur siz yorulmayın ben vereyim linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/geyik-sohbeti.308/

Back
X