bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

Ayyneenn.... iyice gerdiler benide ailemide hayatimiz derslerin konusu bile Erdoğan oldu. Fenalik geciriyoruz artik. Bende gidisati iyi gormuyorum ugruna sehit olunacak cennet vatani suriyeliler basti, bastigi yerlerin degerini bilmeyerek! Bizim sonumuz ne olacak onu merak ediyorum bende..

Ayyneenn.... iyice gerdiler benide ailemide hayatimiz derslerin konusu bile Erdoğan oldu. Fenalik geciriyoruz artik. Bende gidisati iyi gormuyorum ugruna sehit olunacak cennet vatani suriyeliler basti, bastigi yerlerin degerini bilmeyerek! Bizim sonumuz ne olacak onu merak ediyorum bende..
Sonumuz belli.
Allah yardımcımız olsun

Aynen katılıyorum siyaset haberleri siyaset değil politikacıların magazin haberlerine döndü. Yok kimi dışladılar yok kimi aldılar yok kimin eli kimin cebi. Böyhk! Ülkemiz hakkında da hep polyannacıyız zaten her şey mükemmel. Hoop haberler bitti.
:KK68:Aynn valla guldurdun bnı

Ic savas cıkacak ondan korkuyoruzda

Son 1 yıldır hiçbir kanaldan haber izlemiyorum. Hem haberlere güvenmiyorum hem artık bazı suratları görmeye dayanamıyorum.
Sosyal medyadan, birkaç internet sitesinden takip ediyorum. Zaten bütün haberleri duymamıza izin vermiyorlar.

Benim için Türkiye'deki habercilik şu videolarla birlikte bitti.

Not: Burada bahsetmek istediğim Gezi olayları değil, laf etmek için kimse konuyu buraya çekmesin.
Ülkenin ana meydanında günlerce "meydan muharebesi" sürerken penguen gösteren bir habercilik anlayışından bahsediyorum.

Canim Show Tv`yi ac "Guldur Guldur" isimli programi izle. iyi geliyor.. :)
kesinlikle hak veriyorum sana ayrica.. bende biktim..

Son 1 yıldır hiçbir kanaldan haber izlemiyorum. Hem haberlere güvenmiyorum hem artık bazı suratları görmeye dayanamıyorum.
Sosyal medyadan, birkaç internet sitesinden takip ediyorum. Zaten bütün haberleri duymamıza izin vermiyorlar.

Not: Burada bahsetmek istediğim Gezi olayları değil, laf etmek için kimse konuyu buraya çekmesin.
Ülkenin ana meydanında günlerce "meydan muharebesi" sürerken penguen gösteren bir habercilik anlayışından bahsediyorum.

Eline sağlık shot

Evet kızlar haberler ızlemıyorum artık bıktımmmmm resmen bıktımm erdoganmıs chpymıs offff gına geldı resmen bıktım dunyada neler var bakıyorum eskılerden ne guzel sebze , meyvelerın , altın vb seyler kım kaza yapmıs turkıyede ne var yok bakıyorum tık karsımda ERDOGAN VE KILICDAROGLU VAR NEYMIS TOKALASMAMISLAR "ZAFER BAYRAMINDA BAKIYORUM KIM NE GOSTERI YAPMIS HANGI ULKELER KUTLAMIS BAYRAMIMIZI " GUNUN KONUSU ERDOGAN KILICDAROGLU TOKALASMAMISLAR ....heyy!! şapsikler nasıl kutladıklarını gosterın offff bunları yazarken gına geldı resmennn
kızlar artık korkar oldum yakında CHPLILER , AKPLILER IC SAVAS ACACAKLAR TURKIYE NEREYE GIDIYOR?????
NOT: YURT DISINA AILELERIMIZI GETIRTMEYI DUSUNUYORUM TURKIYENIN GIDISATI GIDIS DEGIL CUNKU ....
Şu ana kadar bu konuda tartışma çıkmadıysa insanlar sizi ciddiye almadığı içindir. Persilvanya damı yaşıyorsunuz? Doğru haberi doğru yerden takip ederseniz sandığınız gibi bir ortam olmadığını görürsünüz. Ülke de savaş çıkacağına dair ben herhangi birşey göremiyorum, Her nekadar belli zihniyetin dört gözle beklediği bu olsada. Ayrıca Yasak olduğuna ikna olmak için daha kaç konunun altında bu uyarıda görmeniz gerekiyor? Tartışma çıkmaya gayet müsait konu açtığınız gibi yorumlarınız da öyle. % 52 gibi bir oranla Cumhurbaşkanı seçilmiş biriyle dalga geçmenin haddiniz olduğunu da düşünmüyorum. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

Gazetecilik okuyan biri olarak sunu soyleyebilirim medya kamuoyu olusturarak insanlari kendi yarattigi gerceklere inandirir. Kitlelerin afyonudur diyebiliriz. Okuryazar orani dusuk toplumlarda medya iktidar sahiplerinin etkisi altinda kalarak toplumu gerceklerden uzaklastirir. Bakiniz gezi parkinda cnn onunde eylem yapan gencler vardi sende mi satildin diye? Gerci dunyanin her yerinde ayni bu durum.

Şu ana kadar bu konuda tartışma çıkmadıysa insanlar sizi ciddiye almadığı içindir. Persilvanya damı yaşıyorsunuz? Doğru haberi doğru yerden takip ederseniz sandığınız gibi bir ortam olmadığını görürsünüz. Ülke de savaş çıkacağına dair ben herhangi birşey göremiyorum, Her nekadar belli zihniyetin dört gözle beklediği bu olsada. Ayrıca Yasak olduğuna ikna olmak için daha kaç konunun altında bu uyarıda görmeniz gerekiyor? Tartışma çıkmaya gayet müsait konu açtığınız gibi yorumlarınız da öyle. % 52 gibi bir oranla Cumhurbaşkanı seçilmiş biriyle dalga geçmenin haddiniz olduğunu da düşünmüyorum. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
O resimleri ben attım
Ortamı yumuşatmak için :KK53:

Canım siz hangi ülkede yaşıyorsunuz :KK53:? Yaşadığınız ülke monarşiyle mi yönetiliyor?

Bu tip çekişmeler çok partili rejimlerin olduğu her ülkede olur ve normaldir. Bu tip haberleri izlememe seçeneğiniz var.

Ailelerinizi yurt dışına mı götüreceksiniz:KK53:? Götürün ne diyelim. Kimse kimseye yalvarmıyor buralardan gitmeyin diye.
hay ağzına sağlık:KK9:
Neden şaşırdın TATLIM? Demokrasinin getirileridir bunlar.

Biz ülkemizde fikirlerimizi ifade edebiliyoruz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim TATLIM. Size de iyi akşamlar...
:KK9::KK9:

Cıddıye almak ne ya benım dertım bu baskalarını karalamak dıye bır nıyetım de yok oymus buymus sekıllerede gıremem cıddıye alınmadıgını soyluyorsunuz ve yorum atıyorsunuz benım yasadıgım yer ıse benı bu kk de bılenler bıle KARALAMAK NE YA KIMI KARALAYACAM BEN

Cıddıye almak ne ya benım dertım bu baskalarını karalamak dıye bır nıyetım de yok oymus buymus sekıllerede gıremem cıddıye alınmadıgını soyluyorsunuz ve yorum atıyorsunuz benım yasadıgım yer ıse benı bu kk de bılenler bıle KARALAMAK NE YA KIMI KARALAYACAM BEN

Gazetecilik okuyan biri olarak sunu soyleyebilirim medya kamuoyu olusturarak insanlari kendi yarattigi gerceklere inandirir. Kitlelerin afyonudur diyebiliriz. Okuryazar orani dusuk toplumlarda medya iktidar sahiplerinin etkisi altinda kalarak toplumu gerceklerden uzaklastirir. Bakiniz gezi parkinda cnn onunde eylem yapan gencler vardi sende mi satildin diye? Gerci dunyanin her yerinde ayni bu durum.

Ben de iletişime uzak bir eğitim almadım : )
Medya topluma vermek istediğini verir, vermek istediği şekilde verir, vermek istediği kadarıyla verir.

Ana akım medya her zaman belli bir yere kadar tarafsızdır, ancak hiçbir zaman bu kadar "taraflı" olmadı. On-onbeş sene önce bu ülkenin yöneticilerine neler sorulabilirdi, ne haberler yapılabilirdi bir buna bakmak lazım, bir de bugüne.

Konvansiyonel medyanın bugünkü tarafgirliği maalesef ortada. Haberi az vermek, çarpıtarak vermek bir derece ama hiç vermemek, haberciliğin hiçbir anlayışına uymuyor.

Back
X