• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık herşeyden

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
ben çok birşey istemedim bu hayattan sadece sevdiğim adamla mutlu olmak istedim hep önümüze engeller çıktı..Ama bütün engellerin önünde beraber durduk aştık hepsini tek tek...Sonunda kavuştuk ve ben bir şey daha istedim eşimle benden olan bir kız çocuğu tam hamile kaldım ama üzüntüyüde sevincide aynı anda öğrendim bebeğim düştü..Onun acısını yaşayamadan şimdide eşimle arama girdiler bizi ayırmak için heryerden saldırıyolar ama bu sefer başardılar ayırdılar bizi tek başımayım artık hiç bişeyle mücadele edecek halim kalmadı hayatım mahvoldu kalbim paramparça:14::14::14:

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun :( aramıza girdiler derken eşin farkında değil mi bu olanların ?

sen gecen sene nisani attiginda bir arkadas asagidakileri yazmisti. direkt senin konundan kopya;a yapistir yapiyorum:

"Teselli edemem biliyorum ama bir sey soylemek istedim. En yakin arkadasim daha nisanliken ailesiyle sorunlar yasadi. Onlarin da evi salonu gelinlik vs hazirdi. Bir kez de yuzuk attilar. Ama sonra barisip evlendiler. Sorunlari hic bitmedi, cogalarak artti. Cocuk da oldu bu surecte... 3 yil dayanabildi. Simdi bosaniyor avukat tuttu. Ve bana dedi ki, hic unutamiyorum dedigi sozu: "nisanliyken ayrilmak hicbir sey degilmis. Ev hazir falan bunlar hic muhim degilmis, evlenip ayrilmak en zoru..."

maalesef senin basina gelecek onceden belliydi, ama askin gozu kor demek ki...

Allah yardimcin olsun . Cok üzüldum.

Ama herzaman sunu bilir , sunu derim..
kimse ayiramaz sevenleri hellekj evliyse ..
bi taraf taviz vermiski basarmislar , belliki sen elinden
geleni yapmissin ama esin yapamamis ... tabiki bazen
Sevenleri aileler ariyor vs . Ama siz evlenmissiniz ve onca zorlugu asmissiniz ...

en basarilmasi donemde , bi taraf saglam durmamis ...
ve bitmis, ama olana ölmüse care yoktur ...

onune bakmalisin, hayatina devam etmelisin kendini birakma...

Bebişin için geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun.
Eşinle arana girenler için heryerde var canım bu tiplerden. Adına akraba,eş,dost,komsu deniyo.
Sinsice sızıp ayrılık oklarını atıyolar dörtbir yana.
Mutsuz insanlar etraflarında mutlu insanlar görmek istemiyolar..

Allah kimseyi mutsuz etmesinde bizde mutlu olalım.

Hayır birilerini ayırmak için verdikleri çabayı kendi eşlerine versiler belki mutlu olucaklar :34:

sen gecen sene nisani attiginda bir arkadas asagidakileri yazmisti. direkt senin konundan kopya;a yapistir yapiyorum:

"Teselli edemem biliyorum ama bir sey soylemek istedim. En yakin arkadasim daha nisanliken ailesiyle sorunlar yasadi. Onlarin da evi salonu gelinlik vs hazirdi. Bir kez de yuzuk attilar. Ama sonra barisip evlendiler. Sorunlari hic bitmedi, cogalarak artti. Cocuk da oldu bu surecte... 3 yil dayanabildi. Simdi bosaniyor avukat tuttu. Ve bana dedi ki, hic unutamiyorum dedigi sozu: "nisanliyken ayrilmak hicbir sey degilmis. Ev hazir falan bunlar hic muhim degilmis, evlenip ayrilmak en zoru..."

maalesef senin basina gelecek onceden belliydi, ama askin gozu kor demek ki...
evet aşkın gözü kör insan o anda enine boyuna düşünmeden yanlış karalar alıp bedelini ağır ödüyor bende nişan attım sonra ayrılamadık sonra evlendik evliyken de yapamadık sonuç boşandım.

Back
X