Bıktım artık kilo almak istiyorum çok mutsuzum :((

c0c0

keNdi kabuĞuna çekiLmiş.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
125
1
96
İzmir
Merhaba kızlar direk konuya geçicem sinirimden ağlıyorum artık yeter bıktım kilo alıp normal bi insan gibi görünmek istiyorum ya. Milletin aşağılamalarından bıktım usandım en iyi sizler anlarsınız. 18yaşındayım 1.62 boy 43 kilo ((
çöp gibiyim hiçbirşey tam olmuyor üstüme bol bol bacaklarım ipince etek giysem bi iğrenç,panolon giysem daha beter duruyor. Bana küçük çocuk gözüyle bakılmasından bıktım bi 7 kilo alsam yeter noluuurrr yardım edin ilaç falan değil doğal bir yöntem istiyorum sadece 7 kilo ne yapmalıyım kızlar bıktım artık ağlıyorum yaaa depresyona giricem

canım erkek arkadaşımda çok zayıf doktorla falan görüştün mü hiç sana bi yemek programı falan yaptı mı hiç?

bendensin sende canım neler yapmadım neler denemedim hepside doğaldı ama snaırım moral cok önemli ben en son care doktora gittim sende öyle yap psikiyatırA VEya dahliyeye git... aynını bende yaşıyorum cünkü insanların o lafları yokmu inan icimden küfür sayıyorum cok sevdiğim biri olsa bile ama artık dayanamıyorum tersliyorum buda etrafımdakileri kaybetmeme neden oluyor bencillik halbuki o lafların bizi ne kdr üzdüğünü düşünseeler zayıfsın demek yerine iyi şeyler söleseler dimi işte yapamazlar ben sana diyim ben en son care doktora gittiö daha yeni oda henüz bir değişiklik yok ama yılmakta yok en önemlisi moral cünkü bir de takıntı haline getirirsen hiç olmuyor oluruna bırak ben elimden geldiğince yapmaya calışyıorum bilmiyorm ne kdr başarılıyım... tecrübeli insanlar bilir ancak vermek 1gün almak bir ömür gibi geliyor insana (( seni cok iyi anlıyorummm

doktora gitmedim hic kızlar
tek siz anlıyorsnuz beni

ay kızlar çok iyi anlıyrom sizi sizin yaşlarınızda bende çöp gibiydim herkez dalga geçerdi sanki özellikle erkekler bu durumdan hiç hoşlanmazlar hele sevdiğin insanın bu konuda bişeler demesi çok kötüdür..ben şimdi tam bir balık etli oldum çok şükür yaa doktora falan gitmedim zorladım kendimi sürekli yedim günde bir ekmek yedim zorlansamda kussamda yedim işte hatta sabah 5 de kalkıp makarna yapıp yedim yiyemem demeyin yiyeceksiniz o anda insanların dediklerini düşünün şöle 42 bedenlik pantolonu dapdaracık dolduracağınızı ,göğüslerinizin taşacağını yüzünüzü tombişleşeceğini ve orataya çıkacak olan güzelliğinizi düşünün..inanın ben zorla yerken bunları düşündüm hep ve dahada azim yaptım okulda bir elimde tost bir elimde simitle geziyodum valla sonra farkettimki midem genişledi galiba iştahım açıldı sürekli yemek yemek istiyordum yavaş yavaş kalçalar doldu ve git gide kilo aldım 50 kilodan 65e kadar çıktım ama benim boyumda var 165...tam istediğim gibi oldum çok şükürama pko denilen yumurtalık hastalığı tedavisi gördüm o içtiğim ilaçlar da kilo yaptı bana şimdi tedavi görmüyorum az da kendi isteğimle zayıfladım 62 kiloyum ..deiklerimi yapın kızlar hadi işallah alırsınız kilo

bende kilo alamıyorummmm kızlar yaa 43 kiloyum boyum 1.58 bacaklarım çöp gibi belim incecik kendime uygun hiç kıyafet bulamıyorum kollarım belim dolu dolu ne zaman olucak yaa bıktım herkesin üflesem uçcaksın ayyyyy çok zayıfsın sennn bu nee birazz kilo al demelerinden bizde biliyoz herhalde ama alamıyoruz kilolu birine şişman demek kadar acı bi durum bu ;(((((((((((

cnm benim ne güzel anlatmışsın yaaa içimi açtııın
bendeartık kararlıyım çok yicem yemekk
alıcam tombiş olucammm 7 kilo alırım heralde yaaa

Benden de siz bir tarif ben yaptım 1 ayda 4 kilo aldım büyük bir su bardağı süt,içine 5-6tüm ceviz içi,8tane bebe bisküvisi,2 kaşık bal,1 adet de büyük muz blendırdan geçirip yatmadan önce içiyorsunuz ben kilomu hafta hafta takip ettim ortalama her hafta 1 kilo aldım deneyin içinde sağlık için zararlı bişeyde yok,tadıda güzel oluyor mideniz kaldırırsa içine yumurta sarısı da ekleyebilirsiniz ben yumurta sarısı eklediğimde tarçında koyuyorum içine kokusunu almayayım diye umarım yaraı olur sizede

kılo almaktanmı bahsedıyosunuz:84: sıskolara nıspet yapar gıbıı yıyın ıcın hayatının luksunu yasayın ıste

canım bende senin gibiydim. boy 1.60 ve kilo 44 tü. mağazalarda pantolon denerken bile kabinden cıkamıyordum. ne popo ne bacak yoktu sırf kemiktim. ama ne oldu biliyo musun. bu sene oruc tuttum tam 25 gün. oructa hergün saatli yemek yemekten ve sahurda yemek yeyip hemen üstüne uyumaktan tam 4 kilo aldım. sorun düzenli ve hergün aynı saatte yemek yemekle çözülebiliyormuş bunu farkettim. dene bence.

cnm benim ne güzel anlatmışsın yaaa içimi açtııın
bendeartık kararlıyım çok yicem yemekk
alıcam tombiş olucammm 7 kilo alırım heralde yaaa

için rahatlasın diye yazdım canım dediklerimi uygula her bulduğunu yemeye çalış ilk zamanlar zorlanacaksın ama sonra mide genişleyecek ve kendiliğinden yemek isteyeceksin e yedikçede kilo alıcaksın

kılo almaktanmı bahsedıyosunuz:84: sıskolara nıspet yapar gıbıı yıyın ıcın hayatının luksunu yasayın ıste

klio alamamakta şişko olup kilo verememek gibi birşey zaten hayatın lüksünü yaşayamıyorsun yemek yemek isteyip yiyemiyorsun arkadaş bu konuda yardım istemiş kilo almak istiyor ne var bundaarkadaşım bol hamur işi ye makarna mantı börek yatmadan önce süt için içine bal pekmez karıştır harmut pekmezide kilo aldırırr çok hareket etme mümkünse ye yat

yorumu kendine sakla arkadaşım yaşamadığın için anlamazsında sana göre lüks gelebilir kimse kimseye nispet falan da yapmıyor kilo vermek nasıl büyük bir sorunda cevredekiler dalga geçtiğinde psikoloji bozuluyorsa kilo almakta aynı şey.... bilmeyen konuşmasın lütfen...

aynı sorun bendede var sürekli yüzüme vurulması ağrıma gidiyor... kızaratma yiyorum bol bol ama çok haraketliyim... olmadı ne denediysem. yatarken süt içiyorum bide yatmadan önce bal ve tereyağı ekmeğime sürüp yiyorum.

bebe bisküvisi ve tahin pekmez de kilo aldırıyor. ben de 1,58 boy 46 kiloyum. 2005 de 38 kiloydum. düşünün felaket bir görüntüm vardı.
gene az kilom ama alamıyorum bi türlü. üstelik benim yaşım 29.

ne güzel ye iç yat zayıf kal hayatın zevki budur bence ama şikayet ediyosun nedense..
yaş ilerledikçe kilolar vücuda oturuyo merak etme ilerde bi 5 kilo versem yeter diceginden şüphen olmasın çünkü bende 17-18 yaşlarımda kilo almak için delirirdim..yesemde fayda etmezdi hemen erirdi yediklerim.şimdi 24 yaş bitiyo ançak istediğim kiloya geldim vermek istesemde veremiyorum..boy:164 kilo 52
ama istiyosanda uyumadan hemen önce hamur işi,mantı,börek,makarna bulgur özellikle pirinç tüket cnm..sütün içine bal karıştır pekmez iç şeker agırlıklı beslen..

Son düzenleme:

kusura bakma arkadaşım ama bende şu tabire sinir oluyorum ye iç yat zayıf kal şikayet etme bencilce biraz. zayıflık cidden büyük dert. ne kadar yersen ye kilo alamıyorsun. çok uç noktalarda yaşaman gerek ki kilo alasın. 10 kiloya yakın aldım ama adaklar mı adamadım kilo alayım diye neler neler. yaşamayan bilemez. insanın işinden ailesine sevgilisine kadar herşeyi süper olsa da bu zayıflık yüzünden resmen dert sahibi oluyorsunuz. yazın sıcağında kat kat kıyafetle dolaşmak nedir bilir misin? ya da poposuz göüğüssüz kız mı olur diye önüne gelenden yorum dinlemenin derdini bilir misin?

kilo alamayan arkadaşlar da http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...lo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani-300.html buradaki yazıma bi göz atsınlar.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok seviyorum sizii
dediklerinizi deniycem birer birer sonuçları da yazarım.
bazı arkadaşlar biz kilo verme derdindeykn sen alma derdindesin gibi şeyler yazmış ama kendilerinin de dediği gibi herkesin derdi kendine.
şişman kişiler nasıl üzerlerine kıyafetler güzel durmuyorsa zayıflar için de aynısı geçerli
ve en önemlisi bu kanıtlanmış birşey kilo almak, kilo vermekten çok daha zor. ha deyince olmuyor yani kilo vermek için kendini günlerce aç tut
verirsin ama almak için istersen 1 yıl tıka basa yemek ye olmayınca olmuyor.

kızlar benim de denemediğim yol yöntem kalmamıştı.kendinize iyi bi dahiliye doktoru bulmanızı tavsiye ederim.ben kendimi bildim bileli kilo almaya calısan bi kızdım.bu zamana kadar beni götürmedikleri yer kalmadı.içmeceler,kaplıcalar,kocakarı ilaçları vs.olmayınca olmuyor evet.ve gercekten zayıflık kötü bişey.kendime pantolon bulamıyordum.içime eşofman tayt,ne bulursam giyiyordum daha etli görünmek için.25 beden pantolon bol geliyordu dolduramıyordum içini düşünün artık.
Şuan 26 beden pantolon olmuyor.dolu dolu sığıyorum yani.bunda geçen şubat ayında bulduğum bi dahiliye doktorunun etkisi var sadece.bıkmadan usanmadan benimle uğraştı adam.ben sana kilo aldırıcam dedi inat etti , bende inat ettim ve oldu.en azından bacaklarım doldu.bu hafta göğüslerimi de bi operasyonla büyütcem,bikaç kilo daha aldım mı da tamamdır.

Kilo kolay alınmıyor.bizim gibiler iyi bilir bunu.

O yüzden bence sağlam bi dahiliye doktoru bulun.derdinizi anlatın.ama öyle neyin var hadi gülegüle diyen bi tip olmasın.gercekten doktorlar bu işi biliyor.ama uğraşmak istemiyorlar.benim doktorum her 15 günde bir kontrol ediyor beni.kilomu,etimi budumu.tahlil gerekiyorsa tahlil,her 15 günde yarım saat ölçüp tartıyoruz.şubat ayından beri öyle.ayrıca devlet doktoru.özel doktor değil :)

Tekrar söylüyorum,doktorlar bu işi biliyor.

sormak istedikleriniz olursa ö.m atabilirsiniz arkadaslar

Son düzenleme:
ben çok isterdim zayıf olayım hiç yag olmasın bir deri bir kemik ama işte herkesin derdi başka dediğinz gibi..şişman değilim çok şükür ama zayıfta değilim..bence zayıf birine şişmandan daha fazla yakısır giydikler ben öyle düşünüyorum..çok sorun etme kendini yıpratma die bunlaı söyledim gerçekten bir zaman sonra alıyosun kiloları ve kalıcı oluyo cnm..allah gönlüne göre versin dicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…