ay kızlar çok iyi anlıyrom sizi sizin yaşlarınızda bende çöp gibiydim herkez dalga geçerdi sanki özellikle erkekler bu durumdan hiç hoşlanmazlar hele sevdiğin insanın bu konuda bişeler demesi çok kötüdür..ben şimdi tam bir balık etli oldum çok şükür yaa doktora falan gitmedim zorladım kendimi sürekli yedim günde bir ekmek yedim zorlansamda kussamda yedim işte hatta sabah 5 de kalkıp makarna yapıp yedim yiyemem demeyin yiyeceksiniz o anda insanların dediklerini düşünün şöle 42 bedenlik pantolonu dapdaracık dolduracağınızı ,göğüslerinizin taşacağını yüzünüzü tombişleşeceğini ve orataya çıkacak olan güzelliğinizi düşünün..inanın ben zorla yerken bunları düşündüm hep ve dahada azim yaptım okulda bir elimde tost bir elimde simitle geziyodum vallasonra farkettimki midem genişledi galiba iştahım açıldı sürekli yemek yemek istiyordum yavaş yavaş kalçalar doldu ve git gide kilo aldım 50 kilodan 65e kadar çıktım ama benim boyumda var 165...tam istediğim gibi oldum çok şükür ama pko denilen yumurtalık hastalığı tedavisi gördüm o içtiğim ilaçlar da kilo yaptı bana şimdi tedavi görmüyorum az da kendi isteğimle zayıfladım 62 kiloyum ..deiklerimi yapın kızlar hadi işallah alırsınız kilo
cnm benim ne güzel anlatmışsın yaaa içimi açtııın
bendeartık kararlıyım çok yicem yemekk
alıcam tombiş olucammm 7 kilo alırım heralde yaaa
kılo almaktanmı bahsedıyosunuz:84: sıskolara nıspet yapar gıbııyıyın ıcın hayatının luksunu yasayın ıste
kılo almaktanmı bahsedıyosunuz:84: sıskolara nıspet yapar gıbııyıyın ıcın hayatının luksunu yasayın ıste
ne güzel ye iç yat zayıf kal hayatın zevki budur bence ama şikayet ediyosun nedense..
yaş ilerledikçe kilolar vücuda oturuyo merak etme ilerde bi 5 kilo versem yeter diceginden şüphen olmasın çünkü bende 17-18 yaşlarımda kilo almak için delirirdim..yesemde fayda etmezdi hemen erirdi yediklerim.şimdi 24 yaş bitiyo ançak istediğim kiloya geldim vermek istesemde veremiyorum..boy:164 kilo 52
ama istiyosanda uyumadan hemen önce hamur işi,mantı,börek,makarna bulgur özellikle pirinç tüket cnm..sütün içine bal karıştır pekmez iç şeker agırlıklı beslen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?