- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Neden boyle davrandiniz? Sizinde belki ustlerinize karşı yanlis anlasilan davranislariniz vardir.Dün üst müdür benimle görüşmek istedi, girdim kapıdan, hoşgeldiniz demedim veya elini de sıkmadım, en uzak noktaya oturdum..
+1İş yerinde huzur herşeyden önemli,o şubede mutsuzsan başka şubeye git bence uzak olur ama kafam rahat olur ,adam ego tatmini yapıyor üstünde ve orda calisacaksan bu ego tatmini devam edecek ve daha da mutsuz olacaksin
taşınmak kolay değil, geçici görevlendirme yapılmak isteniyor, bu da ne demek bugün seni a ilçesine yarın b öbür gün c ye gönderebilirim demek ve bu tam bir kabus...Kesin tayin olsa haklısınız da hayır bunlar anladığım kadarıyla bir cezalandırma amacıyla bu görevlendirmeyi yapmak istiyorlar...6 ay içinde 12 gün raporum var, son 1 ayda alınan raporlar çoğu, bundan mı hoşlanmadı ne üst müdürümüz ne, hemen geldi şubeye60 yaş ve üstü insanlarda neden bilmiyorum bi takıntı söz konusu oluyor. Üni 1. Sınıf hocam beni arkadaşıma benzetip onun suçuyla yargılamıştı. Benim ben olduğumu kanıtladığını halde dersten kaldımadam sana takmış bırakmaz yakanı. Şubeni değiştir mutlu ol bence zaten bi kadın olarak çok sorumluluğun var evladın var bu stres evine yansır
üstlere çıktık ve ilk görevlendirmeyi kabul etmedim, bu etkili oldu 6 ay önce ama şimdi yine görevlendirme konusu açılıyor.Anladığım kadarıyla bankacısın.
Babam da banka müdürüydü. Bir banka memuru hem bankayı dolandırdı ortaya çıkınca bankadan attı babam.
Üstüne babama mobing davası açtı bu herif. Yıllardır devam ediyor. 10 sene olacak galiba. Aklıma geldi.
Malesef siz böyle adamlara anladığı dilden konuşmamışsınız. Sıkıntılı adammış Eğer bankanıza güveniyorsanız çok daha üstlere ulaşmaya çalışın yardım isteyin.
Bu süreçte daha ılımlı daha yapıcı davranın adama.
Anladıkları dil bu çünkü. Yolu bu.
tayin işi zor, en az 5 sene hizmet istiyorlar.istedikleri düzenimi alt üst edecek geçici görevlendirme, onun da süresi belli değil, düzen kuramam geçici görevlendirme için.o yüzden istemiyorum ve ayrıca yaşadığım ilçeyi çok seviyorum.tek sorun idarecim.İş yerinde huzur herşeyden önemli,o şubede mutsuzsan başka şubeye git bence uzak olur ama kafam rahat olur ,adam ego tatmini yapıyor üstünde ve orda calisacaksan bu ego tatmini devam edecek ve daha da mutsuz olacaksin
o kadar basit değil, kanıt lazım tanık lazım ki kimse de tanık olmazMobing davası aç
şikayet etmemek için çok direndim, ama bir türlü durmadı.amacı beni şubeden göndermekti, ya istifa edecektim ki edemem öyle bir lüksüm yok ya da şikayet edecektim.ben ikinciyi seçtimVakti zamanında adamı şikayet etmişsin ve o müdürün olarak kalmaya devam etmişse yaşadıklarınızı beklemeliydiniz. Insanlar kin tutarlar. Üstelik üst müdürümüze de trip atmışsınız. Neden elini sıkmıyorsunuz ki. O da size takabilir. Daha da zor günleriniz olabilir
basit bir meselenin çözülememsinden çıktı olay pire deve yapıldı sonrası kasti olarak şahsıma yapılan davranışlar vardı...ben de anlamadım bu hale nasıl geldi diye ama getiriyorlar sizi...Neden boyle davrandiniz? Sizinde belki ustlerinize karşı yanlis anlasilan davranislariniz vardir.
müdür beye mi ılımlı davranmalıyım?benim aslında onunla bir sorunum yoktu, iş anlamında hep yardımlaştık ilgilendi ama gönderilmek isteniyorum sorun buAnladığım kadarıyla bankacısın.
Babam da banka müdürüydü. Bir banka memuru hem bankayı dolandırdı ortaya çıkınca bankadan attı babam.
Üstüne babama mobing davası açtı bu herif. Yıllardır devam ediyor. 10 sene olacak galiba. Aklıma geldi.
Malesef siz böyle adamlara anladığı dilden konuşmamışsınız. Sıkıntılı adammış Eğer bankanıza güveniyorsanız çok daha üstlere ulaşmaya çalışın yardım isteyin.
Bu süreçte daha ılımlı daha yapıcı davranın adama.
Anladıkları dil bu çünkü. Yolu bu.
aynen son cümlendeki şeyi yaşıyorum huzurum gitti ama 5 senden önce şube değişikliği hayal ancak geçici görevlendirme yapılabiliyor düzenimi sarsar öyle bişi60 yaş ve üstü insanlarda neden bilmiyorum bi takıntı söz konusu oluyor. Üni 1. Sınıf hocam beni arkadaşıma benzetip onun suçuyla yargılamıştı. Benim ben olduğumu kanıtladığını halde dersten kaldımadam sana takmış bırakmaz yakanı. Şubeni değiştir mutlu ol bence zaten bi kadın olarak çok sorumluluğun var evladın var bu stres evine yansır
aminRabbim zalime fırsat vermesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?