- Konu Sahibi gamzeliyarim
gecen hafta sonu esimle tartistik. o tartismadan beri ben birtürlü kendimi toparliyamadim. eve gidiyorum hangi isten basliyacagimi bilmiyorum. dizilerde birisi aglayinca bende agliyorum. baska zaman 10 dakika daha fazla uyumak icin calar saati ertelerdim, bir haftadir sabahlari saatin sesini bile duymuyorum. bu sabah esim ise giderken benide uyandirdi saatin sesini duymam uyuyakalirim diye. uzaniyordum yatakta icim gecmis sanirim. esim birsey unutmus evde. geri dönmüs zile basmis dakikalarca. ben bi ses duyuyordum ama komsudan geliyor diye düsündüm. esim hatta aradida ben beni uyuya kalmasin diye uyandirmak icin ariyor diye düsündüm ve mesgule attim. sonra tekrar aradi camdan baktim birsey mi diyecek diye zil sesini duydum yine baktim kapida bekler durur. tabi coook kizmis ne zamandir duydugum ses bizim zilmis. cok kizdi lanet olsun sana ne bu uyku, ölü gibi uyuyorsun dedi. tam on saattir kapida zile basiyorum nasil bi kadinsin sen ya dedi. mafoldumben gecenki tarismada beni suclu görüyor, diyor hem suclusun zaten nasil uyuyabiliyorsun anlamiyorum diyor. bütün hafta zaten kendimi hic iyi hisstmiyorum tansyonum düsüyor sürekli, dedigim gibi sebebsiz agliyorum erkenden uykum geliyor ve kendimi bitkin hissediyorum. tartismadan sonra iyidik yani bi problem yoktu ama o bana iyi davrandikca ben hep böyle sacmaliklar yapiyorum. 10 dakika fazla uyuysam ne olacakki sanki, veya bu ses nerden geliyor diye kalksam ne olacakki demi? ben artik böyle seyler olsun istemiyorum gercekten cok sikildim, biktim böyle sacmaliklardan azar isitmekten sürekli özür dilemekten, sürekli kendimi suclu hissetmekten. millet kocasini ise gülücüklerle, öpücüklerle gönderirken ben sinirlendirip gönderiyorum. kendimi nasil düzene sokabilirim? bende istemiyorum hep böyle seylerin olmasini ama oluyor iste. kendime cok kiziyorum. bunlar ufak tefek seyler ama hep ayni seyler iste. ne bilim cagirinca duymuyorum, mesela su istiyor mutfaga gidiyorum unutuyorum baska seyler yapiyorum.erkenden uykum geliyor. uyuyunca kalkamiyorum saatimde. hadi bi güzel yemek yapayimda gönlünü alayim diyorum yemegimde güzel olmuyor. bu kadarda olmazki. kendimi ona karsi cok mahcup hissediyorum. buna bi cözüm yok mu?
lütfen yardim edin. ben cok sey degil sadece evimde huzur olmasini istiyorum.
gamze
lütfen yardim edin. ben cok sey degil sadece evimde huzur olmasini istiyorum.
gamze
Son düzenleme: