- Konu Sahibi gamzeliyarim
şiddeti suçlanmayı her kabulleniş diğer şiddetin suçlanmanın kabullendirici bir zeminidir..ve kişilik kaybedeilerek kısır döngüye girilir..adam şiddet uygular,kadın suçlanır,kadın tepkiyi verip bırakıp gitmezse diğeri için artık bundada gitmesem ne olur,zaten suç bende,gibi içe dönüş yaşar..kişilik biter..bi diğerinde artık tepki verecek benlik zaten kalmamıştır..
canım artık sende sorunlusun farkında bile değilsin malesef..tabi bu sorunlu oluş eşini kışkırttığından dolayı değil,onu normal görüp kendini suçlama durumunu artık olağanlaştırdığın için..anlıyacağın zaten gamze diye biri yok..kocanın adı her ne ise sende bir tane daha o olmuşsun..şamaroğlanı,stres topu..kurtar kendini bu psikopat illetten..yazık üzerinde yılların emeği var..sen sen olamadıktan sonra ne anlamı var bu dünyanın..
öyle ablam öyle. ben kendimi taniyamaz oldum. pazartesi isten sonra gidecem piskologa. anca o güne randevu varmis. kendimi hic rahat hissetmiyorum yani ne bilim hep diken üstündeyim sanki. bu söyledigime birsey diyecek su yaptigima bunu yöleyecek diye düsüne düsüne birsey yapmiyorum artik. evde bile sadece isimi yapiyorum. sac bas yapmak hep lüks gibime geliyor artik. zaten bi sacimi yapsam veya biraz fazla parfüm kullansam hemen diyo sik sik diyor disardakilere güzel kok diyor. benim türkcem yani konusmam böyle yazdigim kadar iyi degildir. onada kizar hep su türkceni bi düzelt diye.
sinavlarim vardi benim okulum daha yeni bitti onu bile nasil öyle iyi bir notla tamamnladigima sasiriyorum ögretmenler bile dedi gamze sen evlendikten sonra cok ihmal etmeye basladin derslerini yani eski mativasyonun yok diye. nasil yaptiysam ama iyi bir notla bitirdim okulumu meslegimi elime aldim. grafiker oldum. patronumun esi sinavim iyi gecti diye si yerine cicek alip getirdi. esim ise bi afferin dedi ardindan is yeriyle iyi anlasta maasin iyi olsun diye nasihatlar verdi nasil konusmam gerektigini ondan ögrenecekmisim gibi. anlat anlat bitmezki olanlar. ailesiyle konusmuyorya onunda suclusu benmisim. diyoki senin yüzünden onlarla konusmyuroum mutlumusun simdi diyo. kendinle gurur duyman gerek diyor. dün konus ailenle ne yaptiki onlar dedim yok diyo onlar bana destek olmuyo konusmam diyo