Biktim artik yaa

Tam da yeni konu nasil acilir diye bakarken benimkine benzer bir konu buldum. Ben de biktim yatili misafirden. Kayinvalidem bir haftadir bizde. Tum günüm yemek yapmakla geciyor. 2 saatte bir yemek yiyor ve bir yedigini bir daha yemiyor. Yarin da eşimin abisi yengesi ve koca koca 2 cocugu gelecek. Ben bu adamlara ne yapacam yiyecek nerede yatiracam. Yeter ya tatil zehir oldu. Ayrica tup bebek tedavisindeyim. Agrim sizim oluyor. Bir uzanayim dinleneyim diyemiyorum.

Tam da yeni konu nasil acilir diye bakarken benimkine benzer bir konu buldum. Ben de biktim yatili misafirden. Kayinvalidem bir haftadir bizde. Tum günüm yemek yapmakla geciyor. 2 saatte bir yemek yiyor ve bir yedigini bir daha yemiyor. Yarin da eşimin abisi yengesi ve koca koca 2 cocugu gelecek. Ben bu adamlara ne yapacam yiyecek nerede yatiracam. Yeter ya tatil zehir oldu. Ayrica tup bebek tedavisindeyim. Agrim sizim oluyor. Bir uzanayim dinleneyim diyemiyorum.

Senin durumun daha vahimmis bacim allah yardimcin olsun e vallaha tüp bebek tedavisi görüyosan dinlenmen lazim kalkma yerinden kaynanan yapsin ya kayinvaliden niye bi haftadir sizde

9 ay kayınvalideyle kalmak nedir? Allah size sabır vermiş.. Ayrıca herkesin mi görümcesi sıkıntılı olur.:işsiz:Görümceliğin temel kuralı bu sanırım.:KK14: Töbe yarebbiim:KK12:

eşin diyemiyomu karımı yormayın diye tüp bebek tedavisi kolaymı ya yatıp dinlen. ağır işler yaparsan tutmama ihtimali var.

Neyi istemiyorsan burnunun dibinde biter bu kuraldır.:KK48:
Biz de gelsinler kalsınlar vakit geçirelim istiyoruz ama yokk 2 taraf da kalmaz yani:KK71:

Back
X