• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktım artık yardım edin :(

Aynen ole canm hecen kavga ettgmzde babam telefn acmis kizimi gondermiyorm oglum bak başinin caresime dems gozu kotksn diye yemn ederm sdece bu kadar demedgi laf kalmadi eşimde aileme cok hakaret ediyor kendsinin alkolu var babamda cok alkol alir neden iciyorsun desem senin babanin parasylami iciyorm o ayyas baban vs..
Eşinin ne sana nede ailene saygısı var ki annesi böyleyse oğlu nasıl olacakki sorunlu bir aile Allah yardımcın olsun sence bu aileyle hayat sürer mi

Kadn zir deli mesela bi hfta once kvga ettk olene kadar surdurur bunu taaki ben gel brisalm dyene kadar yaptm barştmda ama deli yine ayni deli
İçine exorcist kaçmış kv'nizin :KK17:
Ama barışınca da barışıyor muş
Sanırım en güzeli görme duyma .Basarbilmeniz dileği ile ....

Ah kardeşm barişincada ceklcek huyu olsa niye cekiyim bu dertleri kendne gelin alcakmis balla sutle beslicekms nasl untym o laflarni

Yani benm kocama alacakms gelini kaynim fln yok yanls anlamayn ve ona kadar neler nler en hafifi bu kalir

Yani benm kocama alacakms gelini kaynim fln yok yanls anlamayn ve ona kadar neler nler en hafifi bu kalir
Dinsizin hakkından imansız gelir moduyla " ah anneciğim ben seçmezsem vallahi darılırım " demek gelirdi de
İşin ucu eşinize dokunur huzurunuza ( kalan huzurunuz) dokunur
İmkan varsa taşının .

esinle aran iyi oldugna gore esin senin tarafnda. yapman gerekende kaynana bozuntunu ses kaydina alip esine dinletmek.sonrada o kadindan uzaklara gitmek.

esinle aran iyi oldugna gore esin senin tarafnda. yapman gerekende kaynana bozuntunu ses kaydina alip esine dinletmek.sonrada o kadindan uzaklara gitmek.
Ses kydi yapmama gerek yok esimin yannda kavga etti benmle insallah alip basimizi hderz dcem ama esim cok anaci gtsek ble hep surat asar beni mtlu etmez hayrlisi olsn dyorm ne diyeym

Kizlar daha oncekki konumdada bahsetmistm kaynanamdan alt kattyim ama surekli merdvnlerde bana beddua agir hakaretler ediyor ses kaydi cekip savcliga vermeyi dsunuyorm ama eşimlede aramzda sorun olmasndan korkuyorm bu aralar onunlada iyiyiz na yapmaliyim cope gtsem gdemiyorum bakkla gtsem gdemiyorm karsilasirim dye her gordgnde sataşiyor sana kendmi zorla öldrtcem diyor anneme aileme agir hakaretler ediyor ne yapablrm
Dayimin hanimida gelinine yapiyormus oyle sonrada inkar ediyormus.. Gelin esine soyluyormus esi inanamiyormus. Bir gun gelin namaz kilarken beddua etmeye baslamis. Gelinde ses kaydi yapmis esi gelince dinletmis. Anne demis sen bugun esime bisi dedin mi yemin billah ediyormus demedim diye acmis dinletmis. Bir daha dersen boyle sozler ceker giderim aramam sormam diyince bi daha edememis. Siz ses kaydi yapin telefonunuzda dursun bence

Dayimin hanimida gelinine yapiyormus oyle sonrada inkar ediyormus.. Gelin esine soyluyormus esi inanamiyormus. Bir gun gelin namaz kilarken beddua etmeye baslamis. Gelinde ses kaydi yapmis esi gelince dinletmis. Anne demis sen bugun esime bisi dedin mi yemin billah ediyormus demedim diye acmis dinletmis. Bir daha dersen boyle sozler ceker giderim aramam sormam diyince bi daha edememis. Siz ses kaydi yapin telefonunuzda dursun bence
Kadin oglunun yaninda benle kavga ediyor eşim hepsini bliyor ama napip edip esimin beynini yikiyor anasini gorunce degisiyor kadin zaten cikin evmden ben oturcam dyor ne korkacak o yine yapar yapacagini evi ben yaptrdm halbuki

Kadin oglunun yaninda benle kavga ediyor eşim hepsini bliyor ama napip edip esimin beynini yikiyor anasini gorunce degisiyor kadin zaten cikin evmden ben oturcam dyor ne korkacak o yine yapar yapacagini evi ben yaptrdm halbuki

Sadece şunu sormak istiyorum. Evi terkedip ailenizin yanına gittiğinizde ne diyerek sizi ikna etti? Nasıl bir düşünceyle gene bu ailenin alt katına geri döndünüz?
Kendinize değer vermiyorsunuz da ailenize de mi değer vermiyorsunuz bu kadar küfürü çekiyorsunuz?
Kendinize değer vermiyorsunuz da bunlar yüzünden bağırdığınız mutsuz bir anne ile büyüyen, bu kadar küfrün terbiyesizliğin çirkefin ortasında büyüyecek oğlunuzu da mı sevmiyorsunuz?

Back
X