Merhaba hanımlar, forumda yeniyim. Bir derdim var. Eşimin ailesiyle aynı ilçede oturuyorum. Ailem çok uzak bir ilde oturuyor bana. Üç yıllık evliyim. Eşimin ailesi, özellikle annesi çok müdahale ediyor herşeye surekli bir yönetme hali. Çok sık gitmemizi istiyorlar onlara. Eşim de keza hergün gitsek şikayet etmez. Bunu defalarca söylememe rağmen aynı şey devam ediyor. Sizin bizi Sürekli çağırmaniza gerek yok bizim evimiz de sayılır demene rağmen bir sonuç alamadım. Ailemin yanına tatil amaçlı gittigimdede Sürekli annesi arayıp ne zamn döneceksin diyor. Bunun dışında nikahimizin olduğu gün doğru düzgün masraf yapilmamasina rağmen bize takılan para ve altınları aldı. O gün nikahtan sonra evlerine gittik, altınları paraları saklamış istedim vermedi. Israr etmeme rağmen. Evde ki misafirler görür dedi. Sonrasında aldım ama kaç gün onlarda bekledi. Bunun yanı sıra İlk senemizde tutturdu evin anahtarını verin diye. Kavga bile ettik eşimle. Ben vermedim. Sonra kirada bir evleri var biz evlenirken kiradaydi. Tasinmadik oraya. Sonra kiracı çıkınca oraya taşının dedi hemen. Velhasıl kelam bıktım ya kadından eşim de hiç toz kondurmuyor. Sürekli yönlendiriyor eşimi de esimde de suç var zaten. Ne yapmalıyım nasıl başa çıkabilirim. ?