Konu annem aşırı depresif olması sürekli her şeye üzülüp kafasında kurup ağlaması. Babaanneme bakıyo bir ay ay üç oğlunda duruyo alzeheimer hastası babaannem sürekli annemlerden kaçıyo bu arada babaannem bize de geliyo bizdede kalıyo bir ay. Az önce aradı ben bu aydan sonra bakmicam dedi ağlıyo bide ben de ses çıkarmadım dinledim sadece bizde durmuyo bundan sonra öbürküler baksın diyo. Annem bizi de öyle yaptı her şsyin en kötüsünü düşünüyo. Milleti ayıplıyo ve kendisi yapıyo böyle şeyler. Çocuk gibi. Bu arada ben amcamın geliniyim ve babaannem bize de geliyo. Şimdi annem bakmasa sürekli bunun lafı sokulcak bana. Babaanem gerçekten durmuyo ve çok yalan atıyo hastalığından dolayı sanırım. Annem deseniz hemen depresif oluyo her şeyi kötülüyo ağlıyo. Babam da pasif ses çıkarmıyo. Annemler haklılar aslında nenemin bakıcı parasını ona bakmayan torunu yiyiyo. Annemlerde buna kızıyo en çok. Annemin bu hıyunu sevmiyorum kendinden soğutuyo resmen. Milletin annesine bakıyorum gayet pozitif mutlu benim annemse her şeyi kafasına takan güçsüz biri. Ne ypamalı çok karışık oldu biliyorum ama iç döküş. Bazen başımı alıp gidesim var