- 14 Mayıs 2011
- 346
- 2
- 116
canım bende küçük bi yerde yaşıyorum 8 sene öncesi ayrıldım eşimden üstelik çocuğumda vardı...insanlar konuşuyorlar konuşsunlar dedim kötüyüm ben geçimsizim dedim sevmesin beni kimse kötü bilsin dedim....kimseye hesap vermedim....o cehennemi ben yaşıyordum onlar değil... ben ağlarken kimin haberi vardı...karnım burnumda bi psikopat tarafından hastanelik edildiğimde o konuşan insanların hangisi vardı yanımda ALLAH biliyor dedim dedikodulara kulak tıkadım....en fazla 1-2 ay konuşurlar sonra aynı şey üzerine dedikodu yapmaktan sıkılırlar yeni malzemeler bulurlar kendilerine merak etme...sakın başkaları için yaşama hayat senin hayatın... hayatını başkaları yüzünden mahvetme...unutma hiçbir kadın severek evlendiği erkekten mutlu yuvasından kolay vazgeçmez mutlaka onu bu hale getiren bişeyler vardır...dünyaya bir kere geldik neden güzel bi ömür yaşamak varken hayatı sana zehir eden biriyle olacaksınki hemde başkalarının ne diyeceğini düşünerek... allah değer bilen insanlar versin canım benim üzme kendini...