• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

Hemen bu tür tavırlara girmenizi çok saçma buldum. Görmeden hemen ayşen gruda yı yapıştırmışsınız ama ne diyim önyargınızla mutluluklar

Saçmaladım ha ?
9 ay önce bal, badem
9 ay geçti "aaaa bu dişlekti !"
İnsanların fiziksel özellikleri hakkında ne kolay yaftalamalar, ne kolay çirkin yakıştırmalar ?

Anlaşamıyoruz, kafamız uyuşmadı de geç git.
O da senin hakkında "zaten çarpık bacaklıydı" dese ? Hee ?

Ayyy dislek falan bu lafin hic hosuma gitmedi ve gercekten cok gurur kirici.ne kadar begenmezsen begenme ama 9 ayinizin gectigi bi insani hic tanimadiklariniza bile bu sekilde anlatmayin zira bu sizin benzetmenize karsilik olarak 9 ayda neyine vuruldun neresi senin hosuna gitti diye bi soru gelebilir hatta daha fazlasi.ama diger anlattiklariniza gelecek olursak davul bile dengi dengine canim kisilik yapina tersse bitir hemen kirmadan.demissin bu zamnda iyi insan bulmak zor diye yooookk canm kac milyar erkegin arasindan bulursun iyisini bu dunyada ;)

Canım hiç düşünme bile şimdiden olumsuz yönlerini görmüşsün hem fiziken hemde davranış yönünden beğenmiyorsun evlenip ayrılmaktansa şimdiden ayrılmanı şiddetle tavsiye ederim Allahtn evlenmeden farkına varmışsın

Belli ki sevmiyorsun adamın her şeyi gözüne batmaya başlamış.
Tahminim yaşım senden büyük (30)
Bir kaç ay önce arkadaşımın ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştım.
Ben ne kadar hayat dolu kıpır kıpır neşeliysem o da bir o kadar durgun renksiz zannedersin 70 yaş emeklisi.
İçim şişti yanında. Bana kalsa ilk görüşme de olmaz bu iş diyecektim ama arkadaş hatrı işte.
İlla tanı dedi. Bana çok uygunmuş! Yuh dedim kıza da beni hiç mi tanımadın.
Neyse uzun lafın kısası bir kahve içtik, iki oldu üç.. Yavrum sen kendi yoluna ben kendi yoluma dedim.
Çok rahatladım.. Bahsettiklerin ile benim hissettiklerim hemen hemen aynı şeyler.
Kalbine sor o sana en doğru cevabı verir:KK66:

8-9 aylık bir ilişkim var. İlk başlarda iyiydi benim isteklerimin gerçekleşmemesine rağmen önemsemedim bişey demedim ama gittikçe gözüme batmaya başladı bu durum.
Ben aktif olmayı seven bir insanın gece çıkmaları falan( arada) severim. O ise tam ruhu yaşlanmış birisi, hiç öyle şeylerden hoşlanmaz ama beni sevdiğini biliyorum söylüyorda hissediyorum zaten, iyide bir insan ama sadece sevmek yetmiyor kafamız hiç uyuşmuyor o bomboş bir insan. Kendi yapmadığı şeyleri başkaları yapınca onların lafını yapar öyle yapmış şöyle yapmış diye. Gerçekten sinir olmaya başladım artık gözüme çok batıyor. Geleceğe yönelik planlar yapıyorduk ama evlensem ne olur ablalarım sizin aranızda böyle birileri ya da bunları bilen deneyimlemiş birileri vardır lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın.
Bu arada belki yanlış düşünüyorumdur ama onu tip olarak yanıma yakıştıramıyorum :KK43: boylu poslu ama tip olarak işte... Dişlek biri bilmiyorum :KK43: en başlarda da beğenmiyordum ama gözüme batmıyordu bu kadar.
Evli deilsin biseyin deil istemiyorsan birak sonra omur boyu yasiycsn insani dogru secmek lazim

Belli ki sevmiyorsun adamın her şeyi gözüne batmaya başlamış.
Tahminim yaşım senden büyük (30)
Bir kaç ay önce arkadaşımın ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştım.
Ben ne kadar hayat dolu kıpır kıpır neşeliysem o da bir o kadar durgun renksiz zannedersin 70 yaş emeklisi.
İçim şişti yanında. Bana kalsa ilk görüşme de olmaz bu iş diyecektim ama arkadaş hatrı işte.
İlla tanı dedi. Bana çok uygunmuş! Yuh dedim kıza da beni hiç mi tanımadın.
Neyse uzun lafın kısası bir kahve içtik, iki oldu üç.. Yavrum sen kendi yoluna ben kendi yoluma dedim.
Çok rahatladım.. Bahsettiklerin ile benim hissettiklerim hemen hemen aynı şeyler.
Kalbine sor o sana en doğru cevabı verir:KK66:
Aynen böyle işte o da 70 yaş gibi ben tam tersi

Saçmaladım ha ?
9 ay önce bal, badem
9 ay geçti "aaaa bu dişlekti !"
İnsanların fiziksel özellikleri hakkında ne kolay yaftalamalar, ne kolay çirkin yakıştırmalar ?

Anlaşamıyoruz, kafamız uyuşmadı de geç git.
O da senin hakkında "zaten çarpık bacaklıydı" dese ? Hee ?
Yüzüne karşı bunları söylemedim zaten ama burda her yönüyle anlatmak istedim yorumlarınızı alabilmek için

Yüzüne karşı bunları söylemedim zaten ama burda her yönüyle anlatmak istedim yorumlarınızı alabilmek için

Bak arkadaşım kaş, göz, diş, kuş vb.... bunlar su gibi gelir geçer. Elinde sadece başını omzuna yaslayıp, derdini paylaşabilecek biri kalıyor mu kalmıyor mu işte bütün mesele bu !

Back
X