bıktım artık

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
Biktim kocamin heraksam arkadaslariyla takilmasindan ! Bi iki soylendigimde ustume gelme sorunlarim var diyip duruyo ( ailesiyle biraz tartisti bide maddi bi sıkıntı icindeyiz ama cok faLa bise degil) evlendigimizden beri ayni ya 7 de isden cikar eve 10da gelir. Sabrim kalmadi eve gelir cocugu uyandirir sevmek icin. C.tesi aksamlari icer icer icer zikkim icesice. Napcam bilmiyorum terkedip gitmek var aklimda. Ben anlayisli olmaya calistikca daha beter oldu. Arkadaslari icn canini verecek biz ikinci planda...

bu konudam rahatsiz oldugumu ve sabrimin kalmadigini anlatan bi konusma yapmak istiyorum nasil konussam ne soylesem akil vern bna

Son düzenleyen: Moderatör:
Biktim kocamin heraksam arkadaslariyla takilmasindan ! Bi iki soylendigimde ustume gelme sorunlarim var diyip duruyo ( ailesiyle biraz tartisti bide maddi bi sıkıntı icindeyiz ama cok faLa bise degil) evlendigimizden beri ayni ya 7 de isden cikar eve 10da gelir. Sabrim kalmadi eve gelir cocugu uyandirir sevmek icin. C.tesi aksamlari icer icer icer zikkim icesice. Napcam bilmiyorum terkedip gitmek var aklimda. Ben anlayisli olmaya calistikca daha beter oldu. Arkadaslari icn canini verecek biz ikinci planda...

Bütün bu anlattıklarınız benim için boşanma sebebidir.
Net!:KK14:

Boşanın demek tarafı olmadım hiç bi zaman.
Ama böylesi bir evlilikte yok ya olmaz yani.
Zor..
Allah yardımcınız olsun

Böyle bir evliliği ben de yürütemezdim şahsen. Eşimse eşim olduğunu unutmamalı, eğer yapamıyorsa evlenmeyecekti...

Haklisiniz fakat once bi konusma yapmak istiyorum. Eger konusmama ragmen duzelmeSe bitiricem ama son sans vermek konusmak istyrm ne konusacagm hakkinda yardmci olun lutfen..

Bebegin uyku duzenini bozmasina izin vermeyin yazik ona, ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama dilerim sikintilarinizdan kurtulursunuz

Konusma icin arada arkadaslarinla bulus ama evde bir duzene bebegin ihtiyaci var zamaninda gel hepberaber sofraya oturalim aile oldugumuzu hissedelim diyebilirsiniz, artik boyle dayanamadiginizi da anlatirsiniz belki bebeginiz icin duzeltir kendisini, hakkinizda hayirlisi

Abartmadan göz dağı vermelisiniz, artık eve mi almazsınız ya da eşyalarını mı koyarsınız kapıya bilmiyorum. Kocanızın huyunu suyunu dikkate alarak tepki verin, kaş yaparken göz çıkarmayın! Sadece bıktığınızı ve ciddi olduğunuzu bilsin.

Eve 10.30 da geldi hemen konusmaya basladim bidaha busaatte eve gelirsen kapiyi acmiyorum sana 20.30dan sonra gelme eve dedim tamam bu söylediğini unutma delikanli gibi sözünün arkasinda dur dedi bnde arkasindayim zaten gorursun gec gelirsen biraz yapici ol inatlasma benimle bu zamana kadar sana boyle bisey soylemedim sabrimi tasirdin demekki soyluyorum simdi dedim tama goruscez dedi bende goruselim ben evde tek oturmak icin evlenmedim otel gibi kullaniyosun evi bende otelin hizmetcisi gibi hissediyorum kendimi canim sikiliyo evde benimde derdim var ben sana ustume gelme derdim var diyomuyum dedim siginma sunlarin arkasina sikiliyorum evde tek basima dedim annenlere git gez tatile git annenle dedi bende annemle tatile gitmek istesem evlenmeDm seninle dedim. Ne olursa olsun dedi. Bende aynen oyle gozum karardi artik nolursa olsun umrumda degil dedim sonra gitti yatti yanina gittm dedm eger beni seviyosan soylediklerimi dusun dedim sevmiyosanda soyle bende yoluma bakim dedim tamam dedi. Bakalim yarin kacda gelicek eve gec gelirse almicam eve annemletde c.tesi gunu tatilden geliyo annemin evine geri donerim cocugumla...

Eve 10.30 da geldi hemen konusmaya basladim bidaha busaatte eve gelirsen kapiyi acmiyorum sana 20.30dan sonra gelme eve dedim tamam bu söylediğini unutma delikanli gibi sözünün arkasinda dur dedi bnde arkasindayim zaten gorursun gec gelirsen biraz yapici ol inatlasma benimle bu zamana kadar sana boyle bisey soylemedim sabrimi tasirdin demekki soyluyorum simdi dedim tama goruscez dedi bende goruselim ben evde tek oturmak icin evlenmedim otel gibi kullaniyosun evi bende otelin hizmetcisi gibi hissediyorum kendimi canim sikiliyo evde benimde derdim var ben sana ustume gelme derdim var diyomuyum dedim siginma sunlarin arkasina sikiliyorum evde tek basima dedim annenlere git gez tatile git annenle dedi bende annemle tatile gitmek istesem evlenmeDm seninle dedim. Ne olursa olsun dedi. Bende aynen oyle gozum karardi artik nolursa olsun umrumda degil dedim sonra gitti yatti yanina gittm dedm eger beni seviyosan soylediklerimi dusun dedim sevmiyosanda soyle bende yoluma bakim dedim tamam dedi. Bakalim yarin kacda gelicek eve gec gelirse almicam eve annemletde c.tesi gunu tatilden geliyo annemin evine geri donerim cocugumla...
Eğer yarın eve geç gelir siz de eve alırsanız bir şekilde taviz vermiş oluyorsunuz ve asıl asıl bundan sonra işiniz zor.Her tartışmanızda yüzünüze vuracaktır.Allah yardımcınız olsun umarım çabuk atlatırsınız

Sozunuzun arkasinda durun ve kapiyi acmayin bence. Umarim bagirip cagirip konu komsuya rezil etmez sizi o_O

Allah yardimcin olsun sözünün arkasında durman lazım eğer zaten gene geç gelirse o söylediklerine rağmen malesef ko yapacak bişi kalmicak ya katlanicaksin yada bosanicaksin

Sozumun arkasindayim zaten bu aksam erken gelmezse bosanmak istediğini acikca beyan etmis olacak o kadar konusmadan sonra gec gelmeye kalkarsa biter bu evlilik. Benim sabrim yok artik taviz veremem daha fazla

OTE="anu, post: 42122906, member: 562612"]Bebegin uyku duzenini bozmasina izin vermeyin yazik ona, ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama dilerim sikintilarinizdan kurtulursunuz

Konusma icin arada arkadaslarinla bulus ama evde bir duzene bebegin ihtiyaci var zamaninda gel hepberaber sofraya oturalim aile oldugumuzu hissedelim diyebilirsiniz, artik boyle dayanamadiginizi da anlatirsiniz belki bebeginiz icin duzeltir kendisini, hakkinizda hayirlisi[/QUOTE]
Dun aksam uyandirmasina izin vermedm zaten cocugunda dengesini bozuyo dengesiz

X