- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi itgetsdarker
inanmıyorum ya. polise haber verseniz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıyorum ya. polise haber verseniz ya
Höh pazartesi mi?haber verdik zaten,pazartesi günü baskın yapıp hayvanı alacaklar ekipler barınağa götürürler sanırım tedavi için.ama yine de ceza alacaklarını sanmam yapanların.bulamazlar bile belki diye korkuyorum
boylelerini hadim edip sokaga salacaksin..bda kimseye bsey ypamaz sapiklar..kopek nedir ya bu nasi bi eziyet bu nasi bi sapiklik..
Höh pazartesi mi?
O güne kadar hayvan ölmezse alırlar tabi!
hiç mi müdahale edecek birileri yok mahallede ? sinirim bozuldu pazartesiye kadar beklenir mi! kadın halimde basardım o evi ben ya !
ya bu gözler damacanaya,topuklu ayakkabıya tecavüz eden insanların haberleini gördü dünya o kadar pisleştiki artık insanlardan herşeyi bekliyosun maalesef
arkadaşım hayvan bağırıyor diye şikayet edilirse sonuç alınmaz ki.Hayvanseverler derneğinin facebook hesabı var acil diye oraya yazın yer bildirerek lütfen.buraya konu açmakla olmaz.Haysev diye facebook hesabı var.Kesmeşeker ve bynd adlı kullanıcı hesapları da instagramda aktif bu konularda.maalesef kendi adları geçmesin diye şahit bile olmayacaklarmış.başka bir hayvansever şahit yazdıracak kendini onların yerine.biz de ona kızdık,yani hayvan çok bağırıyor geceleri uyuyamıyoruz diye şikayet edeceklerine girip hayvanı alsalardı keşke şimdiye kadar.
bu dünyada doğru dürüst bişi görmüyolar ama inşallah öbür dünyada bu yaptıkları sapıklıkları ödeyecekelr ya bide şaka gibiydi topuklu ayakkabıya tecavüz olayında ayakkabının burnunu sansürlemişlerdi gazetedesabır diyorum kendi kendime,cezalarını bulacaklar diyorum ama yetmiyor.
arkadaşım hayvan bağırıyor diye şikayet edilirse sonuç alınmaz ki.Hayvanseverler derneğinin facebook hesabı var acil diye oraya yazın yer bildirerek lütfen.buraya konu açmakla olmaz.Haysev diye facebook hesabı var.Kesmeşeker ve bynd adlı kullanıcı hesapları da instagramda aktif bu konularda.
az önce bi haber aldık komşulardan aşağı mahallede bir evde tinerciler bir köpek kapatmışlar izbe bir eve tecavüz ediyorlarmış.bu dünya neden bu kadar kötü oldu,insanlar neden böyle bir hayvana bile sapkınlık yapabiliyorlar,küçücük çocuklara kötü gözle bakabiliyorlar.bu aralar çok fazla kötü olay oluyor dayanamıyorum artık bu düzen düzelecek mi yoksa biz görmemeyi mi öğreneceğiz nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.ihbar yaptık hayvanı alacaklar oradan ama bu insanlar böyle beş gün orada beş gün burada herkesi kötülerden koruyamıyoruz.bıktım srtık