Bıktım artık :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Merhaba kk

Babamın tutarsız hareketlerinden bırktım artık bu sene üni sınavına giricem ama umrunda deil benim piskolojim.. Hergun evde huzursuzluk cenelesme bıktım artık ve anneme haksız yere yapıyor bu cenelesmeyi kadında bıktı ama katlanıyor cok az bir sabrı kaldı farkındayım o da patlayacak en sonunda Ben ygs ye gireceğim ama inanın ders calışamıyorum odaklanamıyorum surekli olanları dusunmekten acaba bugun n ile karşılasacam korkusundan derse kendimi veremiyorum inanır mısınız sınav kaygısı bile oluşmadı ders calısamadığım icin Ben n yapıcam bu babayla artık bilmiyorum imreniyorum baska babalara cocuklarını üzmemek icin onlara ses bile etmiyor sınava calısıyor kafası dağılmasın diye düsünerekten ama yok bunda bu düşüncenin kenarından adım atmak bile yok yok Yazmak istedim okuduğunuz icin teşekkür ediyorum varmı bpyle baba sorunsalı ev içi gecimsizlik

Işte sırf bu yüzden kendin için hatta belki ilerideki esin için daha çok çalış kardeşim...yolun açık olsun....

İşte anca okuyarak o huzursuz evden kurtulursun.Ve anca okuyarak yarın bir gün eşin sana aynısını yaptığında tahammül etmeye mecbur kalmak yerine kapıyı çarpıp çıkabilirsin ve anca okuyarak anneni sen rahat ettirebilirsin.O yüzden bu durum senin ders çalışmanı durdurmak yerine kamçılamalı.Çok alakasız yönden en olmaması gereken yönden etkilenmişsin. Başka çarem yok bu okul olucak demen gerekirken ders çalışamıyorum diyosun.YANLIŞ. Eğer sürekli o evin içinde olmak istemiyosan ve ileride böyle bi hayat yaşamak istemiyosan ÇALIŞMALISIN. Hayat bahaneleri kabul etmiyor. :)

Gecen
Geçen yıl o üniversite psikolojisinden çıktım ben canım. Böyle bir ev durumum yoktu ama babam da yanımızda oku diye tutturmuştu. Eskişehir'deki fakültenin puanı biraz düşüktü ben daha yüksek bir yer istiyordum. Geri kalan tüm devlet üniversitelerini kazandım ama istediğim üniversiteyi kazanamadım. Ben de kaldım Eskişehir'de. Çok şükür mutluyum...
Bu yaşadıkların sana hırs versin. Sen daha kötü şeyler yaşamışsın. Ben de babamla çok şey yaşadım. Her ağladığımda üniversite kazanıp gideceğimi söylerdim kendime. Bu bana hırs verirdi. Amacıma tam anlamıyla ulaşamamış olsam da büyük bir kısmına ulaştım RABBİMİN izniyle. Sen de yapabilirsin :)

Derse çalışmadan önce şöyle dusun ;
Babamın bunca yıldır Anneme ve bize cektirdiklerini okuyup ekonomik ozgurlugumu alınca kurtulacagiz.
O zaman ders çalışmaya hirslanirsin
Al mesleğini eline annenide kendini de o hayattan kurtar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…