- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
Merhaba kk 
Babamın tutarsız hareketlerinden bırktım artık bu sene üni sınavına giricem ama umrunda deil benim piskolojim.. Hergun evde huzursuzluk cenelesme bıktım artık ve anneme haksız yere yapıyor bu cenelesmeyi kadında bıktı ama katlanıyor cok az bir sabrı kaldı farkındayım o da patlayacak en sonunda
Ben ygs ye gireceğim ama inanın ders calışamıyorum odaklanamıyorum surekli olanları dusunmekten acaba bugun n ile karşılasacam korkusundan derse kendimi veremiyorum inanır mısınız sınav kaygısı bile oluşmadı ders calısamadığım icin
Ben n yapıcam bu babayla artık bilmiyorum imreniyorum baska babalara cocuklarını üzmemek icin onlara ses bile etmiyor sınava calısıyor kafası dağılmasın diye düsünerekten ama yok bunda bu düşüncenin kenarından adım atmak bile yok yok
Yazmak istedim okuduğunuz icin teşekkür ediyorum varmı bpyle baba sorunsalı ev içi gecimsizlik

Babamın tutarsız hareketlerinden bırktım artık bu sene üni sınavına giricem ama umrunda deil benim piskolojim.. Hergun evde huzursuzluk cenelesme bıktım artık ve anneme haksız yere yapıyor bu cenelesmeyi kadında bıktı ama katlanıyor cok az bir sabrı kaldı farkındayım o da patlayacak en sonunda