• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık!

Ailem yok demişsiniz, gerçekten mi yok yoksa var da mı görüşmüyorsunuz bilemiyorum ama çok üzüldüm bu cümlenize. Kendinizi sakın ezdirmeyin. Her Allah'ın günü boşanma lafı eden adamın hiç paçasına yapışmayın. Kendi dönsün çöplüğüne! Terbiyesiz ahlaksız!!!!
Evet yok. Gerçekten yok.
Onun yasadıgı ile geldim iş buldugu yani burası da onun memleketi deil.
Bilmiyorum nolacak gecen sene de güzel bir yılbası gexirmemiştim bu sene de aynısı olacak.

Yılbaşı kutlamak için karı boşandığını da duydum ya, daha ölsem gam yemem. Ne önemli şeymiş bu yılbaşı! Bırakın boşasın, hiç mani olmayın. Eşi dostu sorunca da yılbaşı kutlamaya anamın yanına gitmek için boşadım karıyı desin. Yılan lafı için de yılanlar ağzına dolsun deyin :sinirli:
Blöf yaptı tabi bi yere falan gittiği yok ama evde öyle salakca yine işten gelicem akşam da uyuyacagım. Baska bişey olmayacak yani

Evet yok. Gerçekten yok.
Onun yasadıgı ile geldim iş buldugu yani burası da onun memleketi deil.
Bilmiyorum nolacak gecen sene de güzel bir yılbası gexirmemiştim bu sene de aynısı olacak.

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Yalnız konu yılbaşı değil sizin için, çok daha derin. Yılbaşını kafaya takmayın böyle bu kadar.

Eşiniz ne kadar abartmis böyle ,peki annesinin resmen getirtmek için numara yaptığını anlamıyor mu.sen de keske hiç arkadan laf etmeseydin zaten esin annesine gelemeyeceğini söylüyormuş,senin demenle birşey değişmezdi .işte böyle açık olmak değil de planlı olmak gerekiyor malesef,simdi annesine sorsan yo ben size gelin demedim ki der ,ama sen gitmek istemediğini belli etmiş olursun.kim numaraciysa o kazanır iste

Neyse biz yatakları ayırdık.

Sanırım bu evlilikten bi cacık olmaz:(

Üç ay sonra hamile kalır 5. ay şiddet görmeye başlarsınız. Ki şu an bile şiddet görüyorsunuz duygusal anlamda. Eninde sonunda ayrılmak zorunda kalıcaksınız olan çocuklara olmasın bari

Ailesiyle geçirmek isteyebilir ama birincil ailesi sensin şuan bunları ona aşılamalısın canım ,çünkü evlilikler zamanla oturur,

Bende yeni evliyim ilk yılbaşınız,daha önce çıkarken çok kutladık ama ailesi değildim bu farklı ,ikiniz plan yapıp karar vermeliydiniz

Esin bisey dememişti adam, kadın kirilmasin diye atlatmış annesini , sen niye hemn tepki verdin ki ?

Bende isterdim de olmadı uzak yol yoruluyorumda ,isteyim hem seneye inşallah,basbas ada güzel dakikLar geciririz deseydin ,erikler sa diğimiz kadar akilli değiller ,düz bakarlar olaya ,ona etmk basit

Yatakları asla ayırmayın,eşime de diyorum hep ,evlendiğimiz gecede dedim ,nekadar kavgada etsek su kapının önünde bırakalım

1 gece ayrı yatarsam hep yatarım ben ,sogurumda bunu bastan söledim,bende inat ederim ,o gece gönlümü alıcak ,yoksa ayrı yatıyım sabaha kadar kurarim içinde ,onun içinde iyi olmaz

napalım ayrı yattık işte bende butun bir gece uyuyamadım ama işe geldim yarı uykuyla.
ben ayırmadım o ayırdı.
bugunde şimdi işteyim eve gitmeyecegim.

Back
X