Kızlar cok sinirliyimmm .Bıktım artik uzulmekten aglamaktan sevgilimin arkadasi var ne zaman konussak yaninda o arkadas olsa surekli arkadan hadi kapatt der ama sureklii bugun de arkadan kiz sesi cikartiyo guya askimm diye bagirdi sevglm telefonu kapatti. Kac kere soyledim hep kavgalar ettik.bu yuzden soyledim diyo kizdim diyo cocuk hala yapiyo abartma diyo ama bir degil iki degil hep ayni sey ya kiskancligim mesurdur ama kim o ya bu kadar civik civik hareketler yapiyo cocugu ne gordum ne bi tanismisligim var sizce normal mi bikere olur hadi iki kere her sefernde insan yapar mi ki sevgilim ciddi ciddi kizmis oyle demisti.. aramiz bozuldu kavga ettik bu aptal yuzunden ver telefonu cocuga dedm ben konuscam madem sen kapatamiyosn cenesini ben kapatirim dedim vermedi tabiki. ben sevglime kiziyorm milletn agzina dusurmus engelde olamiyo oyle pasif biride degildir eziksin dedim agzima geleni saydimm gelip bide bana abartiyosun diyo serefsizi susturamiyosn gelip bana dayilaniyosn dedim git arkadsina dayilan dedim.. o kadar sinir bozucu ki o kim ya kimde sevgilime kapat diyebiliyo yada sevglm bu yuzu verebiliyo ki konustgmzda 2 dk 3 dk ya napcam bilmiyorm beni ezdirmesi cocugu susturamamasi aklim almiyo o cocugn numarasini bulup ben susturmasini bilcem dedim .kendimi dusurmekte istemiyorm o aptalin seviyesine inmek onu onemsedigimi gostermek istemiyorm zaten bastan beri gorusmesini istemedigm kalitesiz isi gucu kari kiz olan bi insan numarasini bulup veya ordan burdan yazasim var ama sevgilimide ezmek istemiyorm ama o bizi ezdiriyo .. cokta agir konustum cok kizdim cunku yaa .Size sorum gorusmemesini nasil engellerim sizin basiniza geldiyse nasil engellediniz?cocuk her sekilde zarar verici pisligin teki . Kac kere soyledim gorusmesini istemedigimi zaten sadece okulda gorusuyorm eskisi gibi takilmiyorum diyo ama benim icin boyle bi insandan tamamen vazgecememesi cok uzuyo bide yazin eve cikcam demisti bu cocukla beni unut o zaman dedim cok kavgasini ettm cikartmadim ama gorusmesine engel olamiyorm
Basit gibi duruyo ama gercekten cok sinirim bozuldu(
Canım yaşlarınız kaç? Aynen söylediğin gibi onu önemsediğini ve sinirlendiğini belli etme, gül geç.. Ama tüm iş sevgilinde bitiyor..
Ne kadar süredir berabersin erkek arkadaşınla?
Ben 21 o 26 yasinda 2 yildir beraberiz . Bende sinirli bi insanim tepem atiyo sinirleniyorm engel olamiyorum malesef kendime .
Bu tiplere halk arasında 'yalak' denir.Kendilerinin bu pis huyunu fark eden kızlar bunlarla sevgili olmazlar,bunlar da arkadaşlarının ilişkilerine askıntı olur.Bir erkek ağır olur.Bir kez şaka yapar olur,her zaman olmaz ki.Bu ne lakaytlık? Ne demek kapat?Sanane be adam.Sakın bu seviyesizle muhatap olup kendinizi düşürmeyin.Suç büyük oranda sevgilinizde.Nasıl susturamıyor? Başka yerde konuşsun,mesafe koysun ya da ilişkisini bitirsin bu çocukla.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler.Hayır yani sevgilinize
Aynen oyle.yaninda konusmaz mecbur kalmadikca baska odadaydi hatta bugunku olayda saygisiz iceri giriyo ya dusumebiliyomusunz . Sevgilim bu cocukla cok samimiydi benden once ben soyledim istemiyorm dedim suan en aza indirdim ve okuldaki herkesle iliskisini kestm biraz kiskancm kizlarmis bilmemneymis oda bu cocuktan baska arkadasi olmadigini soyluyo okulda simdide sinavlari var calisiyolar iste o cocuk ne anlarsa dersten...
Ben de hiç sevmem ,gerek ben biriyle konuşurken yanımdan telefona müdahale eden tipleri olsun, gerek karşı taraftan müdahale eden olsun.
Kaç yaşlarındasınız ? Koyun tepkinizi.
Sakin cocugun telefonunu bulup , ariyayim deme.
Yapacagin tek sey Sevgiline bunu sakin bir dilde anlatmak..
Seni arkadasjnin yaninda aramasin mesela madem cocuk
Bukadar densiz , veya sessiz biyere gitsin..
Bunlarin hicbirini yapamiyosa , ki anladigim kadariyla
arkadasindanda olamiyo , ozaman sert bir dille bunu soylesin cocuga .. oda yapmaz bidaha ..
sevgilin soyledim demiste , sanmiyorum soyledigini.
Hem bukadar yanlis bir insanla neden bukadar beraber sevgilin..
bende hic sevmem telefonla konustugum zaman birinin mudahale etmesini..
İnanamıyorum ya ben de küçüksünüz sanmıştım.. Ne büyük terbiyesizlik! koca adam, ergen olsa yine bi nebze anlaşılır olur ama çok ayıp ve sinir bozucu gerçekten.. Erkek arkadaşınızın umursamazlığı da sinir bozucu.. :/ Sevgilinde bitiyor iş.. Gözünü korkut biraz. Bu tam anlamıyla saygısızlık,
Evet umursamaz davraniyo .. ya insan sevdigi icin gereksiz birinden vazgecmezmi bu kadar mi zor ya .. cok uzuluyorm
İnanamıyorum ya ben de küçüksünüz sanmıştım.. Ne büyük terbiyesizlik! koca adam, ergen olsa yine bi nebze anlaşılır olur ama çok ayıp ve sinir bozucu gerçekten.. Erkek arkadaşınızın umursamazlığı da sinir bozucu.. :/ Sevgilinde bitiyor iş.. Gözünü korkut biraz. Bu tam anlamıyla saygısızlık,
Evet umursamaz davraniyo .. ya insan sevdigi icin gereksiz birinden vazgecmezmi bu kadar mi zor ya .. cok uzuluyorm
Bir daha olursa bence telefonu kapatın ve gerçekten kendini affettirmek için birşeyler yapana kadar da açmayın.. Yukarıdaki yorumunuzu okudum da hiç çıkarmasaydınız onu doğal ortamından.. değmiyor gördüğünüz gibi.. Çok zor bi durum.. Umarım başarılı olursunuz o sevimsiz adamı geri püskürtme konusunda.
Çocuğun numarasını alıp,onunla konuşmak gibi bir delilik yapma sakın..
Ne kadar anlayışsız bir arkadaş grubu var sevgilinizin..
Bu tür arkadaşlıkları olan bir insan ilişkisinde nasıldır merak ediyorum..
Bir değil iki değil , yapma etme diyemiyor mu bu arkadaşına..
Bu kadar pislik olmasına rağmen sevgilinizin hala o kişiyle görüşüyor olmasına da anlam veremiyorum..
Vazgeçemediği şey, değecek kişi olsa keşke..
Yanında birisi varken sizi aramasın.Arkadaşları varsa ayrı bir yere geçsin sizinle öyle konuşsun.Sonra napıyorsa yapsın..
Bir daha olursa bence telefonu kapatın ve gerçekten kendini affettirmek için birşeyler yapana kadar da açmayın.. Yukarıdaki yorumunuzu okudum da hiç çıkarmasaydınız onu doğal ortamından.. değmiyor gördüğünüz gibi.. Çok zor bi durum.. Umarım başarılı olursunuz o sevimsiz adamı geri püskürtme konusunda.
Cok uzuldum cok agladim bircok konuda basarili oldumm tek bu insan yzuuden kaybetmek istemiyorm ams sevgilimn bu pasif halide cildirtiyo boyle bi insanla beraberde olmak istemiyorum cok soyledimm kendime nerden bulastimm ama insanin ilki olunca vazgecmekte cok zor oluyor.. tesekkur ederimm
Büyüdüğünüzde ikinizde böyle davranmaktan vazgeçeceksiniz.Kızlar cok sinirliyimmm .Bıktım artik uzulmekten aglamaktan sevgilimin arkadasi var ne zaman konussak yaninda o arkadas olsa surekli arkadan hadi kapatt der ama sureklii bugun de arkadan kiz sesi cikartiyo guya askimm diye bagirdi sevglm telefonu kapatti. Kac kere soyledim hep kavgalar ettik.bu yuzden soyledim diyo kizdim diyo cocuk hala yapiyo abartma diyo ama bir degil iki degil hep ayni sey ya kiskancligim mesurdur ama kim o ya bu kadar civik civik hareketler yapiyo cocugu ne gordum ne bi tanismisligim var sizce normal mi bikere olur hadi iki kere her sefernde insan yapar mi ki sevgilim ciddi ciddi kizmis oyle demisti.. aramiz bozuldu kavga ettik bu aptal yuzunden ver telefonu cocuga dedm ben konuscam madem sen kapatamiyosn cenesini ben kapatirim dedim vermedi tabiki. ben sevglime kiziyorm milletn agzina dusurmus engelde olamiyo oyle pasif biride degildir eziksin dedim agzima geleni saydimm gelip bide bana abartiyosun diyo serefsizi susturamiyosn gelip bana dayilaniyosn dedim git arkadsina dayilan dedim.. o kadar sinir bozucu ki o kim ya kimde sevgilime kapat diyebiliyo yada sevglm bu yuzu verebiliyo ki konustgmzda 2 dk 3 dk ya napcam bilmiyorm beni ezdirmesi cocugu susturamamasi aklim almiyo o cocugn numarasini bulup ben susturmasini bilcem dedim .kendimi dusurmekte istemiyorm o aptalin seviyesine inmek onu onemsedigimi gostermek istemiyorm zaten bastan beri gorusmesini istemedigm kalitesiz isi gucu kari kiz olan bi insan numarasini bulup veya ordan burdan yazasim var ama sevgilimide ezmek istemiyorm ama o bizi ezdiriyo .. cokta agir konustum cok kizdim cunku yaa .Size sorum gorusmemesini nasil engellerim sizin basiniza geldiyse nasil engellediniz?cocuk her sekilde zarar verici pisligin teki . Kac kere soyledim gorusmesini istemedigimi zaten sadece okulda gorusuyorm eskisi gibi takilmiyorum diyo ama benim icin boyle bi insandan tamamen vazgecememesi cok uzuyo bide yazin eve cikcam demisti bu cocukla beni unut o zaman dedim cok kavgasini ettm cikartmadim ama gorusmesine engel olamiyorm
Basit gibi duruyo ama gercekten cok sinirim bozuldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?