Bıktım artıkk boyle arkadastan

eloss35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
284
39
98
Kızlar cok sinirliyimmm .Bıktım artik uzulmekten aglamaktan sevgilimin arkadasi var ne zaman konussak yaninda o arkadas olsa surekli arkadan hadi kapatt der ama sureklii bugun de arkadan kiz sesi cikartiyo guya askimm diye bagirdi sevglm telefonu kapatti. Kac kere soyledim hep kavgalar ettik.bu yuzden soyledim diyo kizdim diyo cocuk hala yapiyo abartma diyo ama bir degil iki degil hep ayni sey ya kiskancligim mesurdur ama kim o ya bu kadar civik civik hareketler yapiyo cocugu ne gordum ne bi tanismisligim var sizce normal mi bikere olur hadi iki kere her sefernde insan yapar mi ki sevgilim ciddi ciddi kizmis oyle demisti.. aramiz bozuldu kavga ettik bu aptal yuzunden ver telefonu cocuga dedm ben konuscam madem sen kapatamiyosn cenesini ben kapatirim dedim vermedi tabiki. ben sevglime kiziyorm milletn agzina dusurmus engelde olamiyo oyle pasif biride degildir eziksin dedim agzima geleni saydimm gelip bide bana abartiyosun diyo serefsizi susturamiyosn gelip bana dayilaniyosn dedim git arkadsina dayilan dedim.. o kadar sinir bozucu ki o kim ya kimde sevgilime kapat diyebiliyo yada sevglm bu yuzu verebiliyo ki konustgmzda 2 dk 3 dk ya napcam bilmiyorm beni ezdirmesi cocugu susturamamasi aklim almiyo o cocugn numarasini bulup ben susturmasini bilcem dedim .kendimi dusurmekte istemiyorm o aptalin seviyesine inmek onu onemsedigimi gostermek istemiyorm zaten bastan beri gorusmesini istemedigm kalitesiz isi gucu kari kiz olan bi insan numarasini bulup veya ordan burdan yazasim var ama sevgilimide ezmek istemiyorm ama o bizi ezdiriyo .. cokta agir konustum cok kizdim cunku yaa .Size sorum gorusmemesini nasil engellerim sizin basiniza geldiyse nasil engellediniz?cocuk her sekilde zarar verici pisligin teki . Kac kere soyledim gorusmesini istemedigimi zaten sadece okulda gorusuyorm eskisi gibi takilmiyorum diyo ama benim icin boyle bi insandan tamamen vazgecememesi cok uzuyo bide yazin eve cikcam demisti bu cocukla beni unut o zaman dedim cok kavgasini ettm cikartmadim ama gorusmesine engel olamiyorm
Basit gibi duruyo ama gercekten cok sinirim bozuldu (

Canım yaşlarınız kaç? Aynen söylediğin gibi onu önemsediğini ve sinirlendiğini belli etme, gül geç.. Ama tüm iş sevgilinde bitiyor..
Ne kadar süredir berabersin erkek arkadaşınla?

Bu tiplere halk arasında 'yalak' denir.Kendilerinin bu pis huyunu fark eden kızlar bunlarla sevgili olmazlar,bunlar da arkadaşlarının ilişkilerine askıntı olur.Bir erkek ağır olur.Bir kez şaka yapar olur,her zaman olmaz ki.Bu ne lakaytlık? Ne demek kapat? Sanane be adam.Sakın bu seviyesizle muhatap olup kendinizi düşürmeyin.Suç büyük oranda sevgilinizde.Nasıl susturamıyor? Başka yerde konuşsun,mesafe koysun ya da ilişkisini bitirsin bu çocukla.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler.Hayır yani sevgilinize de zarar verir.

Son düzenleme:
Ben de hiç sevmem ,gerek ben biriyle konuşurken yanımdan telefona müdahale eden tipleri olsun, gerek karşı taraftan müdahale eden olsun.
Kaç yaşlarındasınız ? Koyun tepkinizi.

Çocuğun numarasını alıp,onunla konuşmak gibi bir delilik yapma sakın..

Ne kadar anlayışsız bir arkadaş grubu var sevgilinizin..
Bu tür arkadaşlıkları olan bir insan ilişkisinde nasıldır merak ediyorum..

Bir değil iki değil , yapma etme diyemiyor mu bu arkadaşına..
Bu kadar pislik olmasına rağmen sevgilinizin hala o kişiyle görüşüyor olmasına da anlam veremiyorum..

Vazgeçemediği şey, değecek kişi olsa keşke..

Yanında birisi varken sizi aramasın.Arkadaşları varsa ayrı bir yere geçsin sizinle öyle konuşsun.Sonra napıyorsa yapsın..

Canım yaşlarınız kaç? Aynen söylediğin gibi onu önemsediğini ve sinirlendiğini belli etme, gül geç.. Ama tüm iş sevgilinde bitiyor..
Ne kadar süredir berabersin erkek arkadaşınla?

Ben 21 o 26 yasinda 2 yildir beraberiz . Bende sinirli bi insanim tepem atiyo sinirleniyorm engel olamiyorum malesef kendime .

Ben 21 o 26 yasinda 2 yildir beraberiz . Bende sinirli bi insanim tepem atiyo sinirleniyorm engel olamiyorum malesef kendime .

İnanamıyorum ya ben de küçüksünüz sanmıştım.. Ne büyük terbiyesizlik! koca adam, ergen olsa yine bi nebze anlaşılır olur ama çok ayıp ve sinir bozucu gerçekten.. Erkek arkadaşınızın umursamazlığı da sinir bozucu.. :/ Sevgilinde bitiyor iş.. Gözünü korkut biraz. Bu tam anlamıyla saygısızlık, başka birşey değil.

Sakin cocugun telefonunu bulup , ariyayim deme.
Yapacagin tek sey Sevgiline bunu sakin bir dilde anlatmak..

Seni arkadasjnin yaninda aramasin mesela madem cocuk
Bukadar densiz , veya sessiz biyere gitsin..
Bunlarin hicbirini yapamiyosa , ki anladigim kadariyla
arkadasindanda olamiyo , ozaman sert bir dille bunu soylesin cocuga .. oda yapmaz bidaha ..
sevgilin soyledim demiste , sanmiyorum soyledigini.
Hem bukadar yanlis bir insanla neden bukadar beraber sevgilin..

bende hic sevmem telefonla konustugum zaman birinin mudahale etmesini..

Ben de hiç sevmem ,gerek ben biriyle konuşurken yanımdan telefona müdahale eden tipleri olsun, gerek karşı taraftan müdahale eden olsun.
Kaç yaşlarındasınız ? Koyun tepkinizi.

Bende hic sevmem resmen saygisilik . Kac kere soyledimm aramizda limomiydi bi ipleri alsam elime ..

Bayadir yoktu bu cocuk meydanda olsa kendini belli ediyo zaten sagolsn .. tartistim demisti ya sevglm pasif olsa tamms diycem sasirip kaldm ya cocuk cok fazla edepsiz galiba. hayatini degistirdim bu cocuk gibiydi herseyi sifirdan yaptim cektim cikardim onu pislikten ama boyle yaptikca beni.dinlemedikce herseyi birakip gidesim geliyo emeklerime uzuluyorm zamanima ve cok seviyorum.. sakince konusamiyorum sinirlennce gozum bisey gormuyo biraz kafami dinliyim sakince.konuscam insallah

Bende anlam veremiyorum . Cok gereksiz tek bir getirisi olmayan biri . Herkesle muhabbetini kesmesini hic arkadasi kalmayisini one suruyo . Bu cocukla alttan derrsleri hep ayni nasil iliskimi kesiyim 4 yildir en yakin arkadasimdi diyoduu soyledigmde.

Büyüdüğünüzde ikinizde böyle davranmaktan vazgeçeceksiniz.

ne gereksiz bi arkadaş o öyle
valla en büyük suç sevgilinde ağzını kapatamıyosa bu yüzden seni üzüyosa suç onun yani
ilişkisine öyle herkesi karıştırmamalı
ilk etapta sen tanıyosun diye düşünmüştüm seni kızdırmak için yapıyo filan diye ama tanımıyomuşsun da
ya o kişiyle konuşup ağzının payını vereceksin bi daha konuşurken müdahale ederse ya da sevgilin konuşmayacak görüşmeyecek
ben olsam ben de çıldırırım

bence kendi sevgilisi yok ve o yüzden seninki de boş kalsın birlikte takılalım istiyo bana öyle geldi
yaşlarınız da küçük değil bu arada 21e 26 gayet olgun olmanız lazım artık özellikle de sevgilin koca adam olmuş hala böyle pasifse bu ilişkiyi gözden geçir bence
ben olsam bi daha telefonumu açmam bu işe çözüm bulana kadar

bu arada sevgilin neden herkesle ilişkisini kesti bu kadar arkadaşlarına karışmaya da hakkın yok ki
belki o çocuk ta bu yüzden sana sinir olmuş olabilir

Son düzenleme:
Aynen oyle.yaninda konusmaz mecbur kalmadikca baska odadaydi hatta bugunku olayda saygisiz iceri giriyo ya dusumebiliyomusunz . Sevgilim bu cocukla cok samimiydi benden once ben soyledim istemiyorm dedim suan en aza indirdim ve okuldaki herkesle iliskisini kestm biraz kiskancm kizlarmis bilmemneymis oda bu cocuktan baska arkadasi olmadigini soyluyo okulda simdide sinavlari var calisiyolar iste o cocuk ne anlarsa dersten...[/QUOTE]

Herkesle ilişkisini kestinmi? eger böylesyse sen abartıyo olabilirsin.. İnsanın arkadaşları olmalı sonuçta ot değiliz ki sonuçta

Zaten sevgiliniz arkadaşlarının yanında sizi aramakla hata etmiş.
Neden özel konuşmuyor ki? Arkadaş grubu çok cıvık ve kültürsüz insanlarmış belli ki.
Bundan sonra sizi arkadaşlarının yanında değil uzaklaşarak aramasını, konuşmalarınızın özel olmasını isteyin.
Sevgiliniz arkadaşlarına karşı ağırlığını koyamıyor belli ki. Suç onda.

Sevgiline bu arkadaşınla görüşme, şununla görüşme demeye hakkın yok aslında. Sonuç olarak onun arkadaşı, onun seçimi. Ama belli ki arkadaşı baya bir sulu adam ve seni rahatsız ediyor. Ben sana kendi taktiğimi vereyim. Böyle bir durumda sen de onun arkadaşıyla şakalaş, onun yaptığı şakalara ondan daha fazla gül. Ciddiye alma. Emin ol sen ciddiye aldıkça çocuk daha beter sululaşacak. Ama ciddiye almazsan bir süre sonra onun için bir zevki kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…