Bıktım artıkkk

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Eşimin ilgisizliğinden bıktım..

Öyle canım cicim çiçek alma meselesi değil mevzu..

Onu bile istemiyorum çocuğuyla ilgilensin istiyorum oda yok..

Adamın tek ilgi alanı ailesi ve işi..

Bugün oğlum yanlış hareketlerde bulundu benimde canım sıkıldı eşime ilgisizsin bir tek ben büyütüyorum çocuğu günah değil mi baba görmüyor yavrum..

Kv delerde atladı hemen benim oğlum ilgisiz değil hiç bişey olmaz sen abartıyosun deyip moralimi bozdular ..

Onlar bir cephe olmuş ben bir cephe şimdi bide öyle dedim diye küsmüş beyefendi başka odaya gitmiş..

Çok mu şey istiyorum ya..

Daha ilgisizliğinin bir çok örneği var hangisini söyleyeyim aynı evde iki gün babasını görmemişliği var yavrumun..

Sadece çocuğumla da değil benimle hiç ilgisi yok adam kendine ayrı bir dünya kurmuş katlanamıyorum aileside ona destek veriyor..

Haksızmıyım ben ya çıldıracam bu adam çok bencil en çokta oğluma üzülüyorum sanki bir tek ben yaptım çocuğu..

Pislik herif yaa..

Resmen içim içimi yiyor nolur bir akıl verin..

İlgisiz ve bencil kocayla napılır..???

İlgisini çekmeye çalışın diyeceğim de, evlat yahu evlatla da mı ilgilenmez insan...
Şüpheleneceğiniz başka durumlar var mı, telefonla ilgilenmek vs...

Önce konuşulur düzelmesse bi aile terapistine gidilir hiç bişeye yanaşmıyorsa baba evıne gıdılır bi burnu sürttürülür olmadı en son çare isterseniz boşanılır,
Ama evıne cocuguna maddı olarak bakıyorsa,dayak küfür vs yoksa bosanılmaz bence.

İlgisini çekmeye çalışın diyeceğim de, evlat yahu evlatla da mı ilgilenmez insan...
Şüpheleneceğiniz başka durumlar var mı, telefonla ilgilenmek vs...
Yok telefonunu uyurken bile benim
İlgisizlik sevgisizlik annesini tutup beni ezmesi dışında sorunumuz yok

Ona o evde bir oduna ihtiyac duyulmadigini ona hatirlatin.madem cocuguna bile ilgisiz odunun önde gideni.birde bu cocuk büyüdügünde sevgi saygi beklerler böyleleri. Ama adama sormazlarmi ne ektinde ne biciyorsun

degistirmek iciiiin hic
degistirmeye kalksan becrremesin azcik cocugunla sakalasir ama snaa karsi ilgili olcagini zannetmiyom birgun kavga edersiniz birgun sana yapmacik falan sarilir sonraaa eski tas eski hamam bu insan odun olunca degismesi cok guc degissede yapmacik olur

Evet cevap şu ee ilgileniyorum işte bak deyip yanağımı sıkıp yapacağını yapmaya devam ediyor beni takmıyor resmen dalga geçiyor en çokta buna kızıyorum içim içimi yiyor
Belki yapısı öyle sonradanmı öyle oldu ?
Bazı babalar evet cocukları yabancınınmış gibi biraz sevip anneye atıolar

O yok gibi davranın sizde belki yaptığı hatayı fark eder.erkekler yuvasının kıymetini çocuk sahibi olunca anlıyor diye düşünürüm ama sizinki hala idrak edememiş aile olduğunu. Eğer varsa vicdanına dokunmaya çalışın evladıyla ilgilenmezse büyüdüğünde onunla baba oğul olacakları zamanda oğlunun onu istemeyeceğini söyleyin.

Evlenmiş ama hala kendini ailesiyle yaşayan bir bekar gibi gören erkeklerden mi? Kendi ailesi olarak sizi değil hala kendi ailesini gören, herşeyi hala onlarla paylaşan aslında bakıldığında kafada bekar olan erkeklerden mi?
Gelecekle ilgili sizin üzerinize değil de hep kendi ailesi üzerinden plan yapanlardan mı

Yok telefonunu uyurken bile benim

İlgisizlik sevgisizlik annesini tutup beni ezmesi dışında sorunumuz yok
Daha ne sorununuz olacak? Evliliğiniz temeli sağlam değil ki? Boşanma sebebi hepsi de. Konuşsanız da düzelmez, konuşmayı deneyip babanızın evini ziyaret edebilirsiniz mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…