- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
Kizlar yarin kandil şöyle bir durum var. Eski konularimdan bilenler bilir ben kv ve kp le pek konusmuyorum yani aramiz ilk gunden beri hep soguk bana cok uzak davraniyorlar ogullarini ellerinden aldim diye düşünüyorlar sanirim cunku ogullari onlarin ayakli bankamatigiydi. Neyse şimdi ki sorun su dugunum de bana 4 tane bilezik taktilar ve ben gecenlerde bir ay once falan ogrendim ki bilezikleri esim almis kredi cekip borcu da şimdi bize kaldi. Fakat kayinvalidem anneme ben oglumun bir kurusunu gormedim falan demis. Bende bunun üstüne gorumceme mesaj attim bilezikleri abin almis oyle diyor dogru mu dedim birileri yalan soyluyor bende arada kaliyorum dedim onun ustune gorumcem yazdi birsuru sey cevap vermedim. Ertesi gunde kp esimi aradi gece 12 de. Beni istiyor telefona ve sarhos. Esim kizdi baya icip icip ariyorsun bu saatte ne konusacaksin falan dedi konusacaksan kendi telefonu var gelininin oglen saatinde arar konusursun dedi. Ertesi gun esim kv konusmak icin abisini aradi. Kv diyormus ki konusmak istemiyorum. Neyse o gunden beri beni hic arayip sormuyorlar sunu da belirteyim ben bugune kadar hep aradim sordum ama geri donus ne bana ne aileme olmadi sanki biz onlarin pesinden kosuyoruz gibi davraniyorlar esimde bunlarin farkinda. O gunden beri ne kv ne de gorumcem benimle konusmadi aramadi sormadi esimle konusuyorlar kapatiyorlar. Gecen hafta esim aramis annesine söylemiş niye karimi disliyorsunuz kendinizden uzaklastiriyorsunuz falan o da yok oyle bisey arariz falan demis. Ama bir hafta oldu hala ayni. Simdi de esim diyor ki artik aramiycam yarin kandil yarin da aramayacaksin bende aramiyorum dedi. Yazin tatilde ben yanlarina da gitmeyi düşünmuyorum sizce haksiz miyim ???