bıktım aynı şeylerden !!!

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
35
Kizlar yarin kandil şöyle bir durum var. Eski konularimdan bilenler bilir ben kv ve kp le pek konusmuyorum yani aramiz ilk gunden beri hep soguk bana cok uzak davraniyorlar ogullarini ellerinden aldim diye düşünüyorlar sanirim cunku ogullari onlarin ayakli bankamatigiydi. Neyse şimdi ki sorun su dugunum de bana 4 tane bilezik taktilar ve ben gecenlerde bir ay once falan ogrendim ki bilezikleri esim almis kredi cekip borcu da şimdi bize kaldi. Fakat kayinvalidem anneme ben oglumun bir kurusunu gormedim falan demis. Bende bunun üstüne gorumceme mesaj attim bilezikleri abin almis oyle diyor dogru mu dedim birileri yalan soyluyor bende arada kaliyorum dedim onun ustune gorumcem yazdi birsuru sey cevap vermedim. Ertesi gunde kp esimi aradi gece 12 de. Beni istiyor telefona ve sarhos. Esim kizdi baya icip icip ariyorsun bu saatte ne konusacaksin falan dedi konusacaksan kendi telefonu var gelininin oglen saatinde arar konusursun dedi. Ertesi gun esim kv konusmak icin abisini aradi. Kv diyormus ki konusmak istemiyorum. Neyse o gunden beri beni hic arayip sormuyorlar sunu da belirteyim ben bugune kadar hep aradim sordum ama geri donus ne bana ne aileme olmadi sanki biz onlarin pesinden kosuyoruz gibi davraniyorlar esimde bunlarin farkinda. O gunden beri ne kv ne de gorumcem benimle konusmadi aramadi sormadi esimle konusuyorlar kapatiyorlar. Gecen hafta esim aramis annesine söylemiş niye karimi disliyorsunuz kendinizden uzaklastiriyorsunuz falan o da yok oyle bisey arariz falan demis. Ama bir hafta oldu hala ayni. Simdi de esim diyor ki artik aramiycam yarin kandil yarin da aramayacaksin bende aramiyorum dedi. Yazin tatilde ben yanlarina da gitmeyi düşünmuyorum sizce haksiz miyim ???

madem ogluna aldiracaksin, ne gerek var 4 tane bilezik almaya:KK12:

eger maddi durumlari cok kotu ise, cook cook kotu ise. yani sana taktiklari altinlari senin ailene mahcup olmamak adina esine aldirmak zorunda kalmislarsa diye empati kurmaya calisacagim.. ama yapamiyorum..

Diger bir yandan seninle de empati yapabildigimi soyleyemem. boyle birsey basima gelse tutupta gorumceme vb. mesaj atmam yani. olayi buyutmenin bir anlami yok. buyuteceksin de nolacak? bu yastan sonra kv ve kp'e edep/ahlak mi ogreteceksin?
senin yerinde olsam uzak ve mesafeli olurdum. biraz da kendime sahip cikardim.

Son düzenleme:
Aranız ilk günden beri soğuksa ne diye hala diplerine girmeye uğraşıyorsunuz, buradaki mantık ne?

Cunku onlar hemen birsey oldugunda eşime o da bizi aramiyor falan diyorlar. Bide babamin bunlardan haberi yok ve kiziyor bana yazin gitmeme de kizacak eminim onlarda senin ailen falan diye. O sebepten bide ben boyle olsun istemezdim esime kiyamiyorum yoksa kv umrumda bile degil ...

madem ogluna aldiracaksin, ne gerek var 4 tane bilezik almaya:KK12:

eger maddi durumlari cok kotu ise, cook cook kotu ise. yani sana taktiklari altinlari senin ailene mahcup olmamak adina esine aldirmak zorunda kalmislarsa diye empati kurmaya calisacagim.. ama yapamiyorum..

Diger bir yandan seninle de empati yapabildigimi soyleyemem. boyle birsey basima gelse tutupta gorumceme vb. mesaj atmam yani. olayi buyutmenin bir anlami yok. buyuteceksin de nolacak? bu yastan sonra kv ve kp'e edep/ahlak mi ogreteceksin?
senin yerinde olsam uzak ve mesafeli olurdum. biraz da kendime sahip cikardim.

Yok canim benim derdim suydu esimin kredi borcu fazla olunca bende ddedim ne yaptin diye o da soylemek zorunda kaldi sonra annemle falan konusurken soyledim annem bosver kizim dedi borc odenir dedi. Sonra kv annemle konusup ben oglumun tek kurusunu gormedim deyince bende esim bana yalan mi soyluyor dedim yani biri yalan soyluyordu onu ogrenmek icindi. Durumlari kotu degil aslinda kp emekli calisiyor kv calisiyor ev kendilerinin benim dugunum zamani kaynim da calisiyordu. Simdi isten cikti. Guya kaynima buyu yapmislar diye kv hocaya 900 lira para vermis buyuyu bozsun diye. Boyle seyler iste esim hep nasilsa maasi var calisiyor diye dislanmis...

Cunku onlar hemen birsey oldugunda eşime o da bizi aramiyor falan diyorlar. Bide babamin bunlardan haberi yok ve kiziyor bana yazin gitmeme de kizacak eminim onlarda senin ailen falan diye. O sebepten bide ben boyle olsun istemezdim esime kiyamiyorum yoksa kv umrumda bile degil ...

Babanıza söyleyin o zaman, illa borçtan vs. haberdar olmasına gerek yok ki, eşim konuştukça ben de konuşuyorum deyin geçin, onlar da sizin aileniz ama sizin aileniz iki de bir sizden para istiyor mu? Eşinize de kıyılmayacak durum yok, borcu vs. zamanında saklayan kendisi, bu kadar yüz göz olmanızda onun da payı var. Sizden yana bir art niyet, kötülük görmediği sürece ne kadar aradığınıza da karışmaması gerekir, ki zaten arama demiş yarın için.

Yazın da eşinizle ortak bi bahane bulun gitmeyin veya çok az kalın, babanıza da aynı şekilde söyleyin, o kızacak diye de içinizden gelmeyerek insanlarla zorla bir arada bulunmak zorunda değilsiniz.

Kizlar yarin kandil şöyle bir durum var. Eski konularimdan bilenler bilir ben kv ve kp le pek konusmuyorum yani aramiz ilk gunden beri hep soguk bana cok uzak davraniyorlar ogullarini ellerinden aldim diye düşünüyorlar sanirim cunku ogullari onlarin ayakli bankamatigiydi. Neyse şimdi ki sorun su dugunum de bana 4 tane bilezik taktilar ve ben gecenlerde bir ay once falan ogrendim ki bilezikleri esim almis kredi cekip borcu da şimdi bize kaldi. Fakat kayinvalidem anneme ben oglumun bir kurusunu gormedim falan demis. Bende bunun üstüne gorumceme mesaj attim bilezikleri abin almis oyle diyor dogru mu dedim birileri yalan soyluyor bende arada kaliyorum dedim onun ustune gorumcem yazdi birsuru sey cevap vermedim. Ertesi gunde kp esimi aradi gece 12 de. Beni istiyor telefona ve sarhos. Esim kizdi baya icip icip ariyorsun bu saatte ne konusacaksin falan dedi konusacaksan kendi telefonu var gelininin oglen saatinde arar konusursun dedi. Ertesi gun esim kv konusmak icin abisini aradi. Kv diyormus ki konusmak istemiyorum. Neyse o gunden beri beni hic arayip sormuyorlar sunu da belirteyim ben bugune kadar hep aradim sordum ama geri donus ne bana ne aileme olmadi sanki biz onlarin pesinden kosuyoruz gibi davraniyorlar esimde bunlarin farkinda. O gunden beri ne kv ne de gorumcem benimle konusmadi aramadi sormadi esimle konusuyorlar kapatiyorlar. Gecen hafta esim aramis annesine söylemiş niye karimi disliyorsunuz kendinizden uzaklastiriyorsunuz falan o da yok oyle bisey arariz falan demis. Ama bir hafta oldu hala ayni. Simdi de esim diyor ki artik aramiycam yarin kandil yarin da aramayacaksin bende aramiyorum dedi. Yazin tatilde ben yanlarina da gitmeyi düşünmuyorum sizce haksiz miyim ???
Görümcene mesaj atman çok Saçma geldi bana

Düğünde takılmış şimdi size ait olan bilezikler için neden bu kadar ayağa kaldırdıniz ortalığı. Hiç olmamış o aile ile ömür boyu yüz göz olmak zorundasınız bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekirdi. Borc dediğin büyük meblağ olmadığı sürece ödenir.

Düğünde takılmış şimdi size ait olan bilezikler için neden bu kadar ayağa kaldırdıniz ortalığı. Hiç olmamış o aile ile ömür boyu yüz göz olmak zorundasınız bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekirdi. Borc dediğin büyük meblağ olmadığı sürece ödenir.

Borc buyuk malesef toplamda 70 milyara yakin bir kismiyla esim kumar oynamis oncesinde bende o konuda guvenemedim acaba dogru mu soyluyor yoksa aileme verdim deyip yine mi kumar oynadi diye endiselendim ve bunu ogrenmek istedim yaptığımin arkasindayim. Ailesinin beni ve ailemi aptal yerine koymasindan skldim artik bilsinler herseyi benimde bildigimi. Esim ilk ise basladiginda kredi cekip ailesine verdi bu borcun yarisini yine onlara verdi. Simdi borcunu ben oduyorum tamam bunu da kabullendim oderim sukur isim var rabbim de saglik verirse odenir ama hala boyle minnetsizlikleri sanki herseyi onlar yapmis gibi tavirlari beni sinirlendiriyor. Hani dese ki bizde elimizden gelmedi cok bisey yapamadik dese yada oglum zamaninda boyle bir hata yapmis dese anliycam ama yok yani hala minnetsizler. Bende istedim ki benim herseyi bildigimi bilsinler bana yalanciktan numara yapmasinlar

Yaz tatilinde neden yanlarına gidesiniz ki? Orayı anlamadım.

Bu konuyu önceden de okuduk sanki 3 aşağı 5 yukarı aynısını...

Görümcenize msj atmanız çok saçma olmuş. Sizin bu durumda muhatabınız kv-kp 'dir. Öküz ölmüş ortaklık bitmiş.. Düğün olmuş siz çok sonra bilezikleri eşinizin aldığını öğrenmişsiniz. Ne gereği var görümceyi sorguya.Bu konu içinize dert olduysa da yüzyüze gelindiğinde uygun bir dille rahatsızlığınızı ifade ederdiniz.

Onların yaptıkları hoş olmamış takacak maddi durumları yoksa bile.

X