• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım ayni şeylerin yaşanmasından 🤐

İnan babasini sevmesem cok sorun çıkarırdim o kesin. Sirf babasi mutlu olsun adam hasta diye bugune kadar anlayiş gosterdim.sanirim kayınbabamda vefat edince kaynanamla bir düello olustu gibi aramizda
Babasını sevmiyor olsaydınız da sorun çıkarma hakkınız olmazdı. Babam kanser olacakta eşim onu ziyaret edişlerimi lütfedip anlayış gösterdim sevdiğim için diyecek. Düşünmesi bile kötü.

Eşiniz diğer günler yorgun oluyorsa, Pazar Günü iki saat annesini görebilir gayet normal geldi bu bana. Siz sabahtan plan yapıyorsaniz akşam gider bir şekilde ayarlasınız eşinizi kayınvalideme kaptırmayayım diye farklı düşüncelere girmezseniz.

Kaynananız , oğlu gelsin diye inat yapıyor. Siz eşiniz gitmesin diye inat yapıyorsunuz. Zavallı adam.

Size tavsiyem: Siz büyüklük edip inada dönüştürmeyin. Hem siz hem eşiniz kafa olarak çok rahatlayacaksınız. Bir deneyin derim.

Kayınvalide-gelin çatışmalarında ben genelde gelinleri haklı bulmaya meyilliyim ama bu konuda size hak veremedim. Haftada bir kez ve toplam 2 saat görüşüyorlarmış. Sonuçta o da annesi. Çocuğunu görmek istiyordur. Keşke hafta içi gidebilse ve hafta sonları size kalsa ama çok yoruluyorsa eşiniz de haklı tabii.

Sizin aklınızda nasıl bir çözüm var? 15 günde bir filan mı gitsin? Veya çok yorgun olmasına rağmen hafta içi mi gitsin görsün annesini? Annesi cumartesi akşamı arayıp ertesi gün için çağırdığında "gelemem anne, yarın bütün gün karım ve çocuğumla zaman geçireceğim" mi desin? Burada bir kadın "haftada 2 saat annemi görüyorum diye eşim bozuluyor" diye konu açsa adama güzel saydırırdık.

Babasını sevmiyor olsaydın da sorun çıkarma hakkın olmazdı. Babam kanser olacakta eşim onu ziyaret edişlerimi lütfedip anlayışla gösterdim sevdiğim için diyecek. Düşünmesi bile kötü.
Eşiniz diğer günler yorgun oluyorsa, Pazar Günü iki saat annesini görebilir gayet normal geldi bu bana. Siz sabahtan plan yapıyorsaniz akşam gider bir şekilde ayarlasınız eşinizi kayınvalideme kaptırmayayım diye farklı düşüncelerw girmezaen.
Yanlis bir ifade oldu sanırım. Kotu biri bile olsaydi zaten gitme diyemezdim hos deseydim bile o beni boyle bir konuda asla dinlemez hakli olarak
Mevzu ortaki 2 saat değil kocami kaptırmakta degil bir inatmi yada kaynanamin kiskancligini bildigim için istedigini eline vermemekmi nedir bilemedim

Kaynananız , oğlu gelsin diye inat yapıyor. Siz eşiniz gitmesin diye inat yapıyorsunuz. Zavallı adam.

Size tavsiyem: Siz büyüklük edip inada dönüştürmeyin. Hem siz hem eşiniz kafa olarak çok rahatlayacaksınız. Bir deneyin derim.
Yok zaten dinlemiyor beni bende kendimi onemsiz hissettigmle kaliyorum o yine gidiyor.sonra geliyor beni bizle çıkıyor ama sanki ben annesinin istediğini eline vermis gibi bi his kapliyor icimi.o sanki oglu benimle gezsin istemiyor bu yuzden boyle yapiyor gibi düşündüğüm icin iş biraz inada bindi.moralimde bozulunca burda buldum kendimi.az once yine ikna etme cabasina girdi bende git dedim zaten yok desemde seb gidiyosun neden bana soruyosunki dedim

Bilemedim ki aksam aksam biraz canim sıkıldı ya sanki bir inat oluştu gibi bende o pazar gitmesin istiyorum ama o beni dinlemiyor.2 saat hemen gelicez diye beni ikna etmeye calisiyor
Adam iyi niyetli bence. Hem sizi zorlamiyor gelmeniz için, hem çocuğu da aliyor. Sonra da gelip sizi cikariyor ilgileniyor. Boşverin ya dert etmeyin. Pazar gittiklerinde yapın mis gibi duşunuzu için bol köpüklü kahvenizi. dışarı çıkmak için süslenin bir güzel.

Kayınvalide-gelin çatışmalarında ben genelde gelinleri haklı bulmaya meyilliyim ama bu konuda size hak veremedim. Haftada bir kez ve toplam 2 saat görüşüyorlarmış. Sonuçta o da annesi. Çocuğunu görmek istiyordur. Keşke hafta içi gidebilse ve hafta sonları size kalsa ama çok yoruluyorsa eşiniz de haklı tabii.

Sizin aklınızda nasıl bir çözüm var? 15 günde bir filan mı gitsin? Veya çok yorgun olmasına rağmen hafta içi mi gitsin görsün annesini? Annesi cumartesi akşamı arayıp ertesi gün için çağırdığında "gelemem anne, yarın bütün gün karım ve çocuğumla zaman geçireceğim" mi desin? Burada bir kadın "haftada 2 saat annemi görüyorum diye eşim bozuluyor" diye konu açsa adama güzel saydırırdık.
Haftaici gitsin yada gönlümü hoş tutmak icin anne bugün hanima söz verdim ailece cikacagiz bir sonraki hafta gelirim desin.yani boyle seyler bekliyorum ben

Yanlis bir ifade oldu sanırım. Kotu biri bile olsaydi zaten gitme diyemezdim hos deseydim bile o beni boyle bir konuda asla dinlemez hakli olarak
Mevzu ortaki 2 saat değil kocami kaptırmakta degil bir inatmi yada kaynanamin kiskancligini bildigim için istedigini eline vermemekmi nedir bilemedim
Annesi düşündüğüz gibi oğlum eşiyle vakit geçirmesin derdinde olsa 2 saate geri göndermez Tek bir günle de kalmaz, diğer günlerde birşeyi bahane eder çağirır. Ayrıca kayınpederiniz yeni vefat etmiş bu süreçte eşiniz annesinin yanında daha fazla da kalmak isteyebilirdi ve haksız da olmazdı.
Siz olumsuz şeyler düşünüp kendinizi doldurmayın yok yere.

Adam iyi niyetli bence. Hem sizi zorlamiyor gelmeniz için, hem çocuğu da aliyor. Sonra da gelip sizi cikariyor ilgileniyor. Boşverin ya dert etmeyin. Pazar gittiklerinde yapın mis gibi duşunuzu için bol köpüklü kahvenizi. dışarı çıkmak için süslenin bir güzel.
Acik söyleyim onlar gittignde kafa olarak biraz rahatliyorum dinleniyorum falan 🤭 ama birgun de benim istediğim olsun istiyorum her ikiside imkansiz oluyor biraz

Annesi düşündüğünüzde gibi oğlum eşiyle vakit geçirmesin derdinde olsa 2 saate geri gelmez eşiniz. Tek bir günle de kalmaz, diğer günlerde de birşeyi bahane eder çağirır. Ayrıca kayınpederiniz yeni vefat etmiş bir süreçte annesinin yanında daha fazla da kalmak isteyebilirdi.
Siz olumsuz şeyler düşünüp kendinizi doldurmayın yok yere.
Yok zaten butun hafta ordaydi bu surecte işten gelmeden once onlara uğrar sonra gelirdi eve.mevzu şu pazar gunleri ugursuz bir gun gibi geliyor artik bu haftasonlari

Kusura bakmayın ama fazla abartmışsınız kaynananız her gün günde 2 3 saat çağırsa anlayacağım ama sonuçta annesi bırakın da haftada 2 saat görüşsünler. Yarın bir gün sizde kaynana olacaksınız haftada 2 saat bile görüşmesini sorun yapan bir gelininiz olsa ne hissederdiniz

Kusura bakmayın ama fazla abartmışsınız kaynananız her gün günde 2 3 saat çağırsa anlayacağım ama sonuçta annesi bırakın da haftada 2 saat görüşsünler. Yarın bir gün sizde kaynana olacaksınız haftada 2 saat bile görüşmesini sorun yapan bir gelininiz olsa ne hissederdiniz
İnan mesele annesiyle gorusmesi degil o pazar gunu haftaici hergun gidebilir sikinti yok benim icin

Tamam onada hak veriyorumda benim asil canımı sıkan kaynanam bunu bilerek yapıyor esimde onlara uyuyor gibi hissediyorum.annesi dediğim gibi asiri derecede kıskanır oglunu benden.ogluda ona uyum sagliyor gibi
haftada 2 saat annesi görmek istemsi normal bence. evine gelip oturmuyor kadın. özlüyordur torununu . çok abartı geldi

Hic öyle bir deneyimim yok ama sanıyorum ki rahatsız olmazdim,sonuçta günü orda öldürmüyor ha her pazar gerek var mi buna tabiki hayır ama öyle alışıldi

Peki kv aramazsa gider mi yine eşin?

Hic öyle bir deneyimim yok ama sanıyorum ki rahatsız olmazdim,sonuçta günü orda öldürmüyor ha her pazar gerek var mi buna tabiki hayır ama öyle alıştıldi

Peki kv aramazsa gider mi yine eşin?
Hic oyle bir firsat yakalayamadimki acaba cagirmasaydida gidermiydi gitmezmiydi.cumartesi aksami o telefon calar oglum yarın ponçikle bize geliyorsunuz der

Belkide abartiyorumdur yanlis düşünüyorumdur bilmiyorumki.kiskanc biri olduğu icin bu dusuncelere kapılıyorum biraz
bakın burda evine gelip berabar yaşamak isteyen kaynananlar var, zorla kahvaltıya getilelenler var. seni zorlamıyorlar özgür bırakıyorlar. kocan zorla götürse ne yapacaksın boşananacakmısısn bu sebebeten

Back
X