• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim be adam senden

Soulll

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
33
7
1
Senden nefret ediyorum
_Tanistigimizin ikinci bulusmasinda eski sevgilinin kizini kiskandigini sevmedigini anlatirken aptal aptal dinlerken.....
_balayindayken eski ciktigin kizlarin cok iyi olduklarini felan filan anlatrken....(o zman benim basimi ne yaktin)
_soyunu sopunu aileni pardon bide kendini öve öve bitiremezken
_Nisanliyken azcik ilgi isterken senden 'hayir soull ben oldugum gibiyim,bak evlenelim o zamanda simdiki gibi davranicam.evlendikten sonra bana ahh nisanliyken sen boyleydin degistin demeni istemem.'ne vardi lan azcik simartsaydin...
Ailece soguk suratsiz insanlarsiniz.siz kendi kendinizle bile anlasamiyorsunuz
Cebinde akrep olan, en ufak biseyi alirken bile kavga etmem gereken ,insanda heves birakmayan
_Aman hasta olma yoksa cocuklara kim bakicak diyen
(Arkadas delisi
_On bes gundur kus oldugum halde barismak icin caba harcamayan azcik nazimi cekemeyen
_Duyyy burdan barismicam senle, sen o cok kiymetli paralarini bizim icin harcaman yokkk cok bellersinn

Cnm dur bi sakin ol.
İçini dökmüşsün. Anlıyorum ama. Bi detay ver ne zamandr evlisin ne zamandır bu böyle

Barışma zaten duysa da duymasa da hayatın,huzurun kimse'den kıymetli değil.
Ben tee burdan anladım sinirleriniz ber taraf olmuş ,çekmeyin...

Bile bile lades demişsiniz. Şimdi ya ahlanıp vahlanarak ömür törpüleyeceksiniz yada yol vereceksiniz.
Bence ahlanıp vahlanmak daha kolayınıza geleceği için kısacık ömrünüzü kendinize zehir edeceksiniz.

Cnm dur bi sakin ol.
İçini dökmüşsün. Anlıyorum ama. Bi detay ver ne zamandr evlisin ne zamandır bu böyle
10 yillik evliyim ama aileden gelen genetik huyu var adamin bisey alirken illa kavga edicem yaa yada bisey bozulmussa tamir etmez tam bozulmasini bekler bende kirar atarim.alisamadim.ben boyleyim beni boyle kabul et diyor etmicemmmm

10 yillik evliyim ama aileden gelen genetik huyu var adamin bisey alirken illa kavga edicem yaa yada bisey bozulmussa tamir etmez tam bozulmasini bekler bende kirar atarim.alisamadim.ben boyleyim beni boyle kabul et diyor etmicemmmm
Tabiki sen haklısın cnm bnm. Olur mu hiç bişey alana kadae burnundan getirdikten sonra bir anlamı yok

İmkansızlığın sebebi nedir ?
bunlar ayrilmak icin sebep degil ki.hee ben uzuluyorum mayvoluyorum.ama onuda mahvediyorum.o da cekiyor yani.cunku kus olmadigimiz zaman gayet mutluyuz huzurluyuz

Bile bile lades demişsiniz. Şimdi ya ahlanıp vahlanarak ömür törpüleyeceksiniz yada yol vereceksiniz.
Bence ahlanıp vahlanmak daha kolayınıza geleceği için kısacık ömrünüzü kendinize zehir edeceksiniz.
tek degil ben cekiyorsam oda cekicek

Adam basindan hayati zehir etmeye baslamis zaten hadi bile bile evlendin 10 yildir cekiyosun bosan denmis imkansiz demisinki bosanmak kolay degil tabiki adam boyleyim kabul et diyo onuda etmicem diyosun baska secenek yokki maalesef ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen sen ne yapmayi dusunuyorsun merak ettim ??

bunlar ayrilmak icin sebep degil ki.hee ben uzuluyorum mayvoluyorum.ama onuda mahvediyorum.o da cekiyor yani.cunku kus olmadigimiz zaman gayet mutluyuz huzurluyuz

Bunları yeni yaşadığınızı var saydım konuyu okuyunca 10yılı dile kolay devirmişsiniz zaten, o kadar sinirli bi algı hissetdim ki yazınız'dan yıpratmayın kendinizi hayat kısa demek istedim.
Evliliğininiz de barışmıyacağım dediğinize göre aynı ev de zor olmalı ,yani bu kadar küstürecek şuan yaptığı şeyler ne ?

Adam basindan hayati zehir etmeye baslamis zaten hadi bile bile evlendin 10 yildir cekiyosun bosan denmis imkansiz demisinki bosanmak kolay degil tabiki adam boyleyim kabul et diyo onuda etmicem diyosun baska secenek yokki maalesef ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen sen ne yapmayi dusunuyorsun merak ettim ??
Bende size soruyorum kizlar kusuyorum ,konusmuyorum,kavga ediyorum olmuyor.biraz duzeliyor..sonra sorumsuz husnu.huylu huyundan vazgecmez derler ama bu gecicek baska yolu yok.

Back
X