ne zorunlulugun var çık şimdi patronun yanınanormalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı( içim bunaldı yine :/
hangi departmanda çalışıyorsunuznormalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı( içim bunaldı yine :/
bankadan almıyor musunuz? bordro çıkmıyor mu?normalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı( içim bunaldı yine :/
normalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı( içim bunaldı yine :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?