• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım beee

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
normalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı :KK43:( içim bunaldı yine :/

izninizle konumu hortlatıyorum.kızlar bu benim patronum iyice kafayı yedi ayol.koca mimarlık şirketi çıktıya gönderiyo beni parasını ben veriyorum diyor ki sonra ben sana veririm.sonra kalıyo.geçen gün 13 lira verdim ondan önce 7.bugünde öğleden sonra belediyeye gitmem lazım çıktı al dedi param yok falan dedim (maaşım yine gecikti tabiki) havale ederim falan dedi sabahtandır ses yok.az önce toplantıdayım dediği için msaj attım param yok havale yapcaktınız diye cevap vermio çıldırcam yaa...gidip yapsam en az 20 lira veresim yok enayi yerine koyuo vermiyoda sonra.offff.....

Son düzenleme:
normalde maaş günüm 23 ü...hala ortada maaş yok.dilenci gibi bir de diyorum ki 300 tl kadar yatırabilir misiniz ona da yok diyo.bıktım artık ya..zaten aldığım kuş kadar para bir de resmen silah zoruyla alabiliyorum paramı :KK43:( içim bunaldı yine :/
ne zorunlulugun var çık şimdi patronun yanına
ne oldu benim maaş de gayet kararlı bir şekilde
ben bu şekilde çalışamayacagım de

hangi departmanda çalışıyorsunuz

paranı iste ve çık o işten sürekli aynı şeyi yapıyorsa huy edinmiş pis iş veren

paranı alamıyorsun madem çık evde yat daha iyi, bence çıkın daha iyi bir iş araştırın zaten parayıda alamıyormuşsunuz,para almak için strese girip sağlıktan olmaktansa çıkmak daha iyi

herkesin ki mi gecikti bir tek sizinki mi?

"yok" demesinin açıklaması ne?

Sen böyle yok mok diyince geçip yerine oturursan yakında 2 ayı birleştirir öyle verir maaşını..

bankadan almıyor musunuz? bordro çıkmıyor mu?
Hala böyle şirketlerin olması çok üzücü.

ne işinde çalışıyosunuz

arkadaşım maaşını rica minnet alıyorsan niye çalışıyorsunki , çıkın evde oturun en azından sabah uykunuzdan olmaz mışıl mışıl uyursunuz:KK51:

rica minnetle maaş mı istenir o para için deli gibi çalışıyosun gider masasına yumruğunu iliştirirsin nerde benim hakkım kara kaşına mı çalışıyorum dersin daha da mı yok sigortaya şikayet edersin sana vereceği paranın on katını cebine koyar başka işlere gidersin.

kızlar mimarlık ofisinde çalışıyorum öğrenciyim mezun olana kadar deneyimli desinler diye yok pahasına çalışıyorum.her ay böyle gecikiyor.kim derse mimarım ama maaşını alamayan mimar :( çok sinir oldum birde hiç çekinmeden yok diyor ben utandım onun utanması lazım 25 yaşında kadınım dilenci gibi hakkımı dileniyorum.karar verdim işi bırakıcam şimdi gidersem paramı vermez aldıktan sonra bırakıcam.ay evde otururum daha iyi yaa :/

üzülüyorum ülkemin gençlerineee :( kendimee :( her şeyeee... ne garip

başka yerlere cv bırak..işini ayarla ve çık canım..hakkını emeğini yedirme

Anlamiyorum sanki dileniyosunuz , calisiyosun ve hakkini almasini bileceksin..
Cik.sorumlu kisinin yanina iste parani bunda utanacak SIKILICAK birsey yok..

çık diyenler olmuş başka yerdede iş yokki konu sahibinin nerde olduğunu bilmiyorum ama eşimin iş yeride öyleydi
4-5 yıl hep geç aldılar maaşları çıkan oluyodu ama yine geri gidiyolardı oraya kaç iş bırakma eylemleri yapıldı, işveren biliyo o paraya muhtaç sömürdükçe sömürüyo. biz evlendik 4-5 ay yine böyle devam etti sonra genel müdür denen adam defolup gitti onun yrine başka müdür geldi şimdi her ay düzenli yatıyo çok şükür ama hep korkuyorum yine öyle olursa diye.para var ama o adam napıyoduysa artık işçilerin hakkı olan parayla:KK62: hakkımı helal etmiyorum ona her kuruşu tek tek çıksın

çıkamıyorum da işten martta düğünüm var para lazım üff :(

Back
X