Bıktım bezdim bu hayattan... Nasıl davranmalıyım yardım edin:((((

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunuz aileler araya girdin mi hatalar olur hep ama bunların üstesinden geleceğinize inanıyorum
mutluluk sevmek sevilmek çok güzeldir...

Banada çok dua edin arkadaşlar öyle bir sorun benim başımda da var dua edin çok dua inşallah herşey düzelir çok seviyorum nişanlımı..

Kayınvaliden ne kadar anlayışlı yaklaşmış daha ne desin kadın. Anneni susturmak sana düşüyo başkalarını düşünmekten sevdiğini kendini yıpratıyosun. Bırakın adetti şu olsun bu olsun demeyi ne yaparsan o adet oluyo artık. Benim evlenmeme daha 1 sene var ama büyük nişan filan yapmadık 40 kişi kadar evde toplanıp yemeğimizi yedik taktık yüzükleri çokta eğlendik. O kadar abartılacak bir konu değil bu günlerin tadını çıkar annenide duymamaya gayret et şimdiden böyle olursa düğün zamanınızı düşünemiyorum. Sen ve sözlün ne isterse o olsun. Şunu da belirtmek isterim ki sevenlerin yuva kurmasının maddi bi yerlere dayandırılmasından nefret ediyorum. Şu kadar bilezik,şu marka eşya, şu bohça... Zaten her şey zor iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

kayınvaliden ne kadar anlayışlı yaklaşmış daha ne desin kadın. Anneni susturmak sana düşüyo başkalarını düşünmekten sevdiğini kendini yıpratıyosun. Bırakın adetti şu olsun bu olsun demeyi ne yaparsan o adet oluyo artık. Benim evlenmeme daha 1 sene var ama büyük nişan filan yapmadık 40 kişi kadar evde toplanıp yemeğimizi yedik taktık yüzükleri çokta eğlendik. O kadar abartılacak bir konu değil bu günlerin tadını çıkar annenide duymamaya gayret et şimdiden böyle olursa düğün zamanınızı düşünemiyorum. Sen ve sözlün ne isterse o olsun. şunu da belirtmek isterim ki sevenlerin yuva kurmasının maddi bi yerlere dayandırılmasından nefret ediyorum. şu kadar bilezik,şu marka eşya, şu bohça... Zaten her şey zor iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

öyle güzel anlatmışsınız ki bu konu yüzünden o kadar acı çeken sevgililer varki sevenler var ki biride benim bende aynı şeyleri yaşıyorum şimdi sevdiğim kız beni buna benzer sebepten bıraktı beni çok kötüyüm perişanım...ne kadar af dilesemde düşman olmuşum gözünde...sonuçta herşey olacaktı bagırdım kızdım annen bitti benim için dedim daha ne gelirim size ne giderim dedim o sinirle söyledim...ve kızın annesi a.tı telefonu ne dedi biliyormusunuz davul bile dendi dengine beni istemeyeni ben hiç istemem dedi. off yaa :(((((

Son düzenleme:
öyle güzel anlatmışsınız ki bu konu yüzünden o kadar acı çeken sevgililer varki sevenler var ki biride benim bende aynı şeyleri yaşıyorum şimdi sevdiğim kız beni buna benzer sebepten bıraktı beni çok kötüyüm perişanım...ne kadar af dilesemde düşman olmuşum gözünde...sonuçta herşey olacaktı bagırdım kızdım annen bitti benim için dedim daha ne gelirim size ne giderim dedim o sinirle söyledim...ve kızın annesi a.tı telefonu ne dedi biliyormusunuz davul bile dendi dengine beni istemeyeni ben hiç istemem dedi. off yaa :(((((

Yanlış mı anladım yoksa siz erkek misiniz..:53:
Erkeklerin bu siteye üye olması yasak çünkü..:53:

sanırım forumda bir erkek var:20:

cok sessız olmayacaksın ıste.
cokta sesın cıkmayacak dengeyı kuracaksın. Benım anladıgım erkek tarafı bırseyden kacıyor gıbı degıl.
herkes kesesine gore. sen anneni cok susturmaya calısma karsı tarafta sımarmasın ama bıraz uyar gene.
ama oyle mazlum mazlum degıl. annenle guzelce konus.
kayınvalıdenle aran nasıl?
bu arada son yorumda bırısı ucuza kapatmıslar demıs yok artık mal mı alıyorlar neyı ucuza kapatması??

tatlım hakkında hayırlısı olsun... sözlünü de üzme annenide herşeyin otrasını bul...böyle olaylardan insanlar çok üzülüyor
evet ucuza kapattı kelimesi çok yanlış kimse mal değilki satılsın...herkez butcesine göre hareket eder

Back
X