Bıktım bıktım bıktım bana yardımcı olun Hanımlar😭😭

Janem1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
18
23
3
29
Merhaba hanımlar
Benim derdim ellerim ve koltukaltim sürekli terliyor. Ya kışın, kışın bile en ufak bi sıcakta ellerimden ter akıyor. Vücudumun heryeri kuruyken ellerim sürekli terli. Bu dünyada bı tek ben mi böyleyim... İnsanlar benden tiksinecek diye ellerimi sürekli saklıyorum sürekli kurulamaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu artık. Bu durumu yaşayıp da ameliyatsız bı şekilde bu durumdan kurtulan yok mu 😭

Merhaba hanımlar
Benim derdim ellerim ve koltukaltim sürekli terliyor. Ya kışın, kışın bile en ufak bi sıcakta ellerimden ter akıyor. Vücudumun heryeri kuruyken ellerim sürekli terli. Bu dünyada bı tek ben mi böyleyim... İnsanlar benden tiksinecek diye ellerimi sürekli saklıyorum sürekli kurulamaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu artık. Bu durumu yaşayıp da ameliyatsız bı şekilde bu durumdan kurtulan yok mu 😭
Botoks un terlemeyi önlediğini duymuştum denediniz mi

Bir tanıdığım da böyleydi sonra araştırdı ve botoks yaptırmaya başladı, Ellerine botoks yaptırıyor her ay. Koltukaltına da yapılıyor. Ben bile düşünüyorum çünkü kışın dahi olsa aşırı bir terleme oluyor, koku yok ama yani bildiğiniz spor yapmış gibi terliyot koltukaltım. Botoks yapılıyor, ama fiyatlar hakkında da tam bilgim yok. Fakat kesinlikle işe yarıyor.

Kurpsept diye bi krem var koltukaltı ve el terlemesi için dene istersen ben daha önce koltuk altına denedim faydasını da gördüm 1 yıl önce 8 liraydı

Kardeşimde aynı sizin gibi. Kışın bile elleri ayakları terli olur. Bi krem kullanmıştı bayağı hafifledi ama adını bilmiyorum.

Kardeşimde aynı sizin gibi. Kışın bile elleri ayakları terli olur. Bi krem kullanmıştı bayağı hafifledi ama adını bilmiyorum.
Hangi krem acaba rica etsem.ismini öğrenir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var. Bı de hala kullaniyor mu ne ölçüde duzeldi🥺

babam da aşırı terliyor. deotak diye bir krem koltukaltındaki terlemeyi baya azaltmıştı. kendisi şeker hastası, hiç şekerinize baktırdınız mı? hiçbir sorun yoksa, botoks düşünebilirsiniz

özelden yazıyorum sana

şimdi burdan yazsam ayyyy ıyyyyyy öğğğğğ çekenler olur ,

kimseyle polemige giremem , banlanamam

Merhaba hanımlar
El terlemesi için bir önerim yok ama koltukaltı için driclor adında roll on var. Terlemeyi önlüyormuş ben de birkaç güne almayı düşünüyorum. Bir de tereson diye bir şey varmış koltukaltı için. Onun hakkında da olumlu yorumlar var. Bir deneyin bence

Hangi krem acaba rica etsem.ismini öğrenir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var. Bı de hala kullaniyor mu ne ölçüde duzeldi🥺
Eve gidince öğrenirim, bayağı düzeldi artık terlemiyor özellikle elleri. 🌸

Benim kardeşim 14 yaşında ameliyat oldu. Hiçbir sorun yok. Düşünün 14 yaşında ameliyata tamam diyecek derecede terliyordu.
Elleri mi.terliyordu onun da. Keşke ben de küçükken bu duruma bı çözüm.arasaydim o zamanlar takmiyordum pek. Yaş ilerleyince araya birçok şey giriyor.

El terlemesi için bir önerim yok ama koltukaltı için driclor adında roll on var. Terlemeyi önlüyormuş ben de birkaç güne almayı düşünüyorum. Bir de tereson diye bir şey varmış koltukaltı için. Onun hakkında da olumlu yorumlar var. Bir deneyin bence
Driclor iyi, tereson kötü. Hiç bir işe yaramıyor.

Konu sahibi ameliyat dışındaki her teknikte —kremler, roll-on, botox—ayna terlemesi diye bir durum ortaya çıkıyor. Bir yerde engellediğiniz ter başka bir yerden çıkıyor. Koltukaltı ter bezlerim fazla çalışıyor benim de. Bu yüzden ter kanallarım iltihaplanıyor, operasyon gerekiyor falan. Dr. driclor önerdi bana, kullanıyorum yaz aylarında. Ama koltukaltında engellediğim ter, geliyor dudak üstümden, göğüs aramdan fışkırıyor. Hangisi daha iyi karar veremedim 😂

Back
X