Bıktım bıktım bıktım bana yardımcı olun Hanımlar😭😭

Merhaba hanımlar
Benim derdim ellerim ve koltukaltim sürekli terliyor. Ya kışın, kışın bile en ufak bi sıcakta ellerimden ter akıyor. Vücudumun heryeri kuruyken ellerim sürekli terli. Bu dünyada bı tek ben mi böyleyim... İnsanlar benden tiksinecek diye ellerimi sürekli saklıyorum sürekli kurulamaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu artık. Bu durumu yaşayıp da ameliyatsız bı şekilde bu durumdan kurtulan yok mu 😭
Peki bu terleme için hiç doktora gittinizmi. Belki şeker hastalığınız vardır. Belki hormonal bi şeydir. Yani bence araştirilması gereken bi konu. Öyle etrafdan duyduğunuz şeyleri yapmayın.

Merhaba hanımlar
Benim derdim ellerim ve koltukaltim sürekli terliyor. Ya kışın, kışın bile en ufak bi sıcakta ellerimden ter akıyor. Vücudumun heryeri kuruyken ellerim sürekli terli. Bu dünyada bı tek ben mi böyleyim... İnsanlar benden tiksinecek diye ellerimi sürekli saklıyorum sürekli kurulamaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu artık. Bu durumu yaşayıp da ameliyatsız bı şekilde bu durumdan kurtulan yok mu 😭
Sizinle aynı sorunu yaşayan kız kardeşim var. Muhtemelen sizin durumdan daha kötü. Elini yumruk yapıp sıkınca damla damla ter akıyor. Yazı yazdığında mutlaka elinin altına peçete koyuyor. Sevgilisi ile hiç elele tutuşamadı. Aynı sorun ayaklarında da var. Çorapsız hiç bir şey giyemiyor. Sandalet ve terliği hiç olamadı. Botoks yaptırıyor 3 yıldır. Çok memnun. Keşke önceden bilseydim diyor.

Merhaba hanımlar
Ellerim hep terler. Hele heyecanlıysam soğuk soğuk terler :halay:
Ama bunun için utanmanıza gerek yok ki:KK28:Eşimle sevgiliyken kendisi ellerimin terlemesini sevimli bulurdu gülmeye başlardı hep😄
Koltukaltı hepimizin terliyor.
Çok sağlıklı değil ancak ben sabun gibi olan koltukalti rolonlarından vazgeçemiyorum. Yazın sabun formunda olanlar, kışın sıvı olanlar.
Kullandığım sürece hiç ter koktuğumu bilmem.

Back
X