Bıktım boşanıcam artık

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba K.K üyeleri;
Benim sıkıntım yine ve yine eşimle ;
Hemen konuya giriyorum.Pazar günü arkadaşlarıyla dışarı çıktı.Saat gece 24 civarı geldi.Benimde uykum gelmişti ama geneden onun gelmesini bekledim.Neyse eve geldi naptınız falan dedim geç kaldın dedim.Biliyorum bi daha olmaz dedi sonra konuşmadı pek benimle.
Bende geziyorsun geliyorsun gene mutsuzsun dedim.Bu lafı çok sinirlendi bana dünyayı mı bağışladın sanki diye çıldırdı.Bana hakaret etmeye başladı tabi bende ona.
Ben ağlamaya başladım her zaman ki gibi.Çok sinirleniyorum bu huyuma ama böyleyim...
2 gün konuşmadık..
Daha sonra kahve yaptıracaktım ters bi şekilde içecek misin dedim bu sefer de sona sinirlendi.Uslubunu düzelt dedi bende saygı istiyorsan saygı ver dedim.
Ve yine konuşmuyoruz.Gene hakaret gene bilmem ne çok bunalıyorum artık...
Tutumum nasıl olmalı sizce artık veya ben mi hatalıyım ki.

adam yorgun gelmiş olabilir laf sokmussunuz eşinizin hakeret etmeside cok yanlıs.Kahve icer misin diye ters soylemende olmamıs ya düzgünce sorucaktın ya da susucaktın.

Merhaba K.K üyeleri;
Benim sıkıntım yine ve yine eşimle ;
Hemen konuya giriyorum.Pazar günü arkadaşlarıyla dışarı çıktı.Saat gece 24 civarı geldi.Benimde uykum gelmişti ama geneden onun gelmesini bekledim.Neyse eve geldi naptınız falan dedim geç kaldın dedim.Biliyorum bi daha olmaz dedi sonra konuşmadı pek benimle.
Bende geziyorsun geliyorsun gene mutsuzsun dedim.Bu lafı çok sinirlendi bana dünyayı mı bağışladın sanki diye çıldırdı.Bana hakaret etmeye başladı tabi bende ona.
Ben ağlamaya başladım her zaman ki gibi.Çok sinirleniyorum bu huyuma ama böyleyim...
2 gün konuşmadık..
Daha sonra kahve yaptıracaktım ters bi şekilde içecek misin dedim bu sefer de sona sinirlendi.Uslubunu düzelt dedi bende saygı istiyorsan saygı ver dedim.
Ve yine konuşmuyoruz.Gene hakaret gene bilmem ne çok bunalıyorum artık...
Tutumum nasıl olmalı sizce artık veya ben mi hatalıyım ki.
hafta sonunu siznle gecrmemesi dışarda olması evlilkte bence olmaz ne kadardır evlisinz çoluk çocuk varmı bunlarda önemli etken ama çeklmez

bayagı bi sinirlenir...
Ozman aynen böyle devaö ya senle çıkıcak ya da senınde arkadaşlarında çıkmana izin verıcek .
Beyfendı hem fingir fingir gezsın hemde eve gelınce bakmasının karısının suratına ! Madem yorulup asık suratıyla gelcektı eve çıkmayacaktı .
Hakaretleri hoş görmüşüyorum .
Al karşına adam gibi konuş çocuk gibi trip yapmayın .

Onceki konulariniza baktim yine esim dediginiz icin.
Siz kendinizce anlatmissiniz kendinizi hakli gordugunuz icin sizin haksiz oldugunuzu dusunemem fakat bir de esinizden duymak gerek olaylari yasananlari.
Bosanacagim demissiniz ya, gece sene de demissiniz. Biraz sanki evliliginiz oyuna mi dönüsmus bosanacagim yok bosanmiyorum falan.

Sizde kendi arkadaş gurubunuzla eğlenin,
hatta eşinizden daha geç bir saatte gelin evinize ki o da rahatsız olsun.
belki bir nebze ne hissettiğinizi anlar.
şu koca müsfetteleri yüzünden hayatınızı kısıtlamayın kendinize zehretmeyin
biraz elinizi çekin üstünden ilgilenmeyin boş bırakın.
ya çok iyi olur yada berbat... ona göre çizersiniz yolunuzu sonrasında.

adam yorgun gelmiş olabilir laf sokmussunuz eşinizin hakeret etmeside cok yanlıs.Kahve icer misin diye ters soylemende olmamıs ya düzgünce sorucaktın ya da susucaktın.
bilmem gezip geldiği için keyifli olur sandım evde çocuk bakan taraf bendim

Ha dendiğindiğinde boşanılsaydı evli çift kalmazdı emin olabilirsiniz
İkinizinde kendinizi düzeltmenize ihtiyacınız var

Tek sorununuz esinizin gece cikmasi ve geldikten sonra surat yapmasi mi? Siz disari ciksaniz neden sinirleniyor? Madem gece cikmak sinirlenilecek bir sey kendisi neden cikiyor? Evlilikte bu tarz seyleri asamadiktan sonra surdurmenin anlami yok bence ama siz en son gecen sene de bosanacagim demistiniz. Bilemiyorum o yuzden.

Sizde kendi arkadaş gurubunuzla eğlenin,
hatta eşinizden daha geç bir saatte gelin evinize ki o da rahatsız olsun.
belki bir nebze ne hissettiğinizi anlar.
şu koca müsfetteleri yüzünden hayatınızı kısıtlamayın kendinize zehretmeyin
biraz elinizi çekin üstünden ilgilenmeyin boş bırakın.
ya çok iyi olur yada berbat... ona göre çizersiniz yolunuzu sonrasında.
2 yaşında çocugum var

Tek sorununuz esinizin gece cikmasi ve geldikten sonra surat yapmasi mi? Siz disari ciksaniz neden sinirleniyor? Madem gece cikmak sinirlenilecek bir sey kendisi neden cikiyor? Evlilikte bu tarz seyleri asamadiktan sonra surdurmenin anlami yok bence ama siz en son gecen sene de bosanacagim demistiniz. Bilemiyorum o yuzden.
ben her sene düzenli olarak boşanıyorum

Eski konularınıza baktım da bence boşanacak kadar büyük sorunlarınız yok,halledilebilir şeyler. İkiniz de çok çabuk sinirleniyor gibi geldiniz sadece. Birbirinizi anlamanız ve yükselmeden konuşmanız lazım. Düşünmeniz gereken bir de çocuğunuz var tabi. Bunlar da tek taraflı olmaz eşiniz de bunun bilincinde olmalı. Gerekirse evlilik terapisi alın.

Back
X