Kızlar erkek milletine asla güvenmeyin onlara asla yardımcı olmayın. Annem derdi de inanmazdım hayat müşterek derdim öyle değil öyle olmamalı bunu anladım. 4 yıllık evliyim ben gerek eğitim gerek statü gerek maddi anlamdan eşimden daha iyi konumdayım.Kendimi resmen paralıyorum 2 bebeğimiz var biri dah 3 aylık diğeri 2 yaşında maddi anlamda sıkışığız biraz. Az biraz birikmiş paramız var işe başlamam gerekecek ama başlarsam bakarım olmazsa bebek çok küçük olduğu için bir kaç ay ücretsiz izin almam gerekebilir diye para kenara atmıştık bir kısmı Benin hesabında bir kısmı eşimin hesabında dövizde duruyor. Ücretsize ayrılırsam tüm masraflar eşime kalır diye şimdi neredeyse tüm mutfak ve bebeklerin masraflarını ben karşılıyorum elimde ay sonunda 5 kuruş para kalmıyor eşime sen kalan paranı kenara at ben de ücretis izine çıkarsam sıkışırsamordan alırsın demiştim onda tamam demişti. Bugün eve geldi ve arkadaşının arsa aldığını ki bu yıl aldığı 2. Arsa tapu masrafı için parasının yetmediğini ve ondan borç istediğini söyledi. Ben ciddiye bile almadım vermemiştir herhalde dedim ama o dövizi bozup ona borç verdiğini söyledi. Resmen delirdim ama çocukların yanında kavga etmek istemediğimden görürsün sen sora konuşacağız bu konuyu dedim büyük oğlum yanımda oturuyordu küçüğünü ayağımda sallıyordum bu delirdi neyi görecekmişsin ne varmış borç verdiysem bana geri verecek dedi ben kes sesini bağıma ama ben sana gününü göstereceğim dedim bu gerzek bebeğiin bebek arabasını aldı duvara fırlattı çocukların önünde kırdı döktü dayanamadım kalktım ve onu evden kovdum. Salak kafam çok pişmanım neden aylardır tüm masrafları ben karşılarken ona kenara para at dedim ki tam tersini yapmalıydım ahh ahh
Son düzenleme: